שלום
ברשותי רסיבר של פיוניר VSX 1121
אני מחבר אליו את הממיר של הוט (magic hd) בחיבור של כבל HDMI ואת הרסיבר לטלוויזיה LG LM620 47
המצב הוא שכאשר אני מדליק את הטלוויזיה לפני שאני מדליק את הממיר, השידור אינו מועבר בצורה תקינה לטלוויזיה, ובמקום מתקבלים ריצודים לא ברורים על מסך הטלוויזיה.
התופעה מתרחשת גם כאשר רואים סרט בדיוידי ולאחר מכן רוצים לצפות בכבלים, וגם במקרה שמשתמשים ברסיבר לשמיעת רדיו או מוזיקה אחרת, ואז מעבירים את הרסיבר ליציאת הHDMI של הכבלים.
הצלחתי להימנע מהתופעה רק כאשר כל הרכיבים כבויים ומודלקים בסדר הבא:
ממיר
רסיבר
טלוויזיה
אחרת, לא מתקבל שידור של תמונה כראוי, אלא ריצוד של צבעים על המסך.
ניסיתי להחליף יציאות ברסיבר, להחליף כבל HDMI, ועדיין ללא הצלחה.
אודה לעזרתכם בפיענוח הבעייה.
בעייה זמנית בחיבור ממיר הוט HD מקליט לרסיבר vsx 1121
- jagheadg
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1184
- נתן תודות: 63 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
הפיענוח פשוט.
*** של ממיר שלא תומך כמו שצריך בתקן ה HDMI.
יש לי בעיות דומות איתו.
כשהממיר כבוי הוא לא מאפשר לשום מכשיר אחר ל"דבר" ב HDMI כדי להדליק/לכבות/להתאים רזולוציות וכו'
הפתרון היחיד שמצאתי הוא לחבר את הממיר ישירות לאחת הכניסות בטלויזיה, לא דרך המגבר,
והכי חשוב, להשאיר את הממיר דלוק.
אחרת הטלויזיה, המגבר ושאר המכשירים (כמו סטרימר) שמחוברים לכניסות המגבר לא מצליחים לעבוד ולהעביר אות וידאו תקין לטלויזיה.
*** של ממיר שלא תומך כמו שצריך בתקן ה HDMI.
יש לי בעיות דומות איתו.
כשהממיר כבוי הוא לא מאפשר לשום מכשיר אחר ל"דבר" ב HDMI כדי להדליק/לכבות/להתאים רזולוציות וכו'
הפתרון היחיד שמצאתי הוא לחבר את הממיר ישירות לאחת הכניסות בטלויזיה, לא דרך המגבר,
והכי חשוב, להשאיר את הממיר דלוק.
אחרת הטלויזיה, המגבר ושאר המכשירים (כמו סטרימר) שמחוברים לכניסות המגבר לא מצליחים לעבוד ולהעביר אות וידאו תקין לטלויזיה.