מחפש המלצה לסטרימר שיתחבר לרשת אלחוטית טיפה מסובכת...

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1274
שם מלא: RoeyTNT
נתן תודות: 64 פעמים
קיבל תודות: 22 פעמים

שליחה #1 

אהלן, אני מחפש בשביל חבר סטרימר.
אני אישיתי מזמן לא יודע מה חדש בעולם הזה מכיוון שקניתי רק סטרימר אחד לפני 3 שנים ואני עד היום מרוצה ממנו
(Popcorn Hour A-200). :)

הדרישות שלו הן בסיסיות, תומך בכל הקבצים האפשריים, תומך בעברית. משהו פשוט, לא צריך כאבי ראש של ג'ובוקס וכאלה. והכי חשוב - שיתמוך בתלת מימד (למרות שהבנתי שכמעט כל סטרימר היום, אפילו שלי, יכול לעשות את זה).
בכל מקרה, המצב הוא כזה. פרשתי בפניו את כל האופציות של הסטרימר (הארדיסק פנימי, הארדיסק חיצוני, חיבור קווי לרשת הביתית וחיבור אלחוטי לרשת הביתית). הוא בחר באופציית החיבור האלחוטי לרשת הביתית כי זה נראה לו הכי אסתטי. הוא לא בחר באופציית ההארדיסקים כי הוא פשוט לא רוצה והוא לא בחר באופציית החיבור הקווי כי זה בלתי אפשרי אצלו.

העניין הוא שממה שאני זוכר/יודע הבנתי שסרטי 1080 לא רצים הכי טוב על-גבי הווייפיי. השאלה היא האם המצב השתנה מאז? האם יש הארדיסקים עם כרטיסי רשת חזקים יותר?

לפני שתענו לי אני צריך שתבינו איך הרשת הביתית של הבחור בנויה:
יש לו 3 קומות. בקומה השלישית יש מחשב (שהוא רוצה שהסרטים יהיו עליו) עם ווינדוס XP. המחשב שם מחובר לראוטר שמחובר למודם של בזק. בנוסףףףף, לאותו ראוטר מחובר גם כבל רשת שהולך לתוך (שכחתי את השם המקצועי של זה) מגדיל טווח קווי של בזק (כזה שמתחבר לחשמל ומשתמש ברשת החשמל כדי להגדיל את טווח האינטרנט באופן קווי).
2 קומות מתחת, בקומה הראשונה נמצא הסלון (סלון גדול). בקצה אחד של הסלון נמצא עוד מגדיל טווח כזה שמחובר עם כבל רשת לעוד ראוטר שיוצר ווייפיי נוסף בקומה הראשונה. בקצה השני של הסלון נמצאת הטלוויזיה שהיא כמובן - טלוויזית תלת-מימד ושם הוא רוצה שיהיה הסטרימר, מחובר לטלוויזיה.
המרחק בין הטלוויזיה לראוטר שבקומה הראשונה הוא משהו כמו 5 מטר פלוס, מינוס. ואין אופציה להעביר כבל או להעביר את הראוטר.

אשמח לעזרתכם הדגולה!
המון תודה מראש :)

knazi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293
נתן תודות: 202 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #2 

לא קיים סטרימר שיבטיח לך הזרמה חלקה של 1080 בWIFI

תמיכה בתלת מימד זה תלוי איזה סוג. אם הכוונה MKV בצורת SBS אז רוב הסטרימרים אכן עושים את זה, אם הכוונה לבלו ריי תלת מימד "אמיתי" כרגע יש את האקסטרימר החדש ויוצאים עכשיו המכשירים החדשים של DUNE ופופקורן.

בנוסף, אם מגיע לו כבר כבל רשת עד הסלון אז לדעתי ניתן למצוא דרך יצירתית למתוח כבל לאיזור הטלוויזיה בצורה אסטטית. בנוסף תמיד ניתן להשתמש באינטרנט על גבי חשמל.

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

knazi כתב:לא קיים סטרימר שיבטיח לך הזרמה חלקה של 1080 בWIFI

תמיכה בתלת מימד זה תלוי איזה סוג. אם הכוונה MKV בצורת SBS אז רוב הסטרימרים אכן עושים את זה, אם הכוונה לבלו ריי תלת מימד "אמיתי" כרגע יש את האקסטרימר החדש ויוצאים עכשיו המכשירים החדשים של DUNE ופופקורן.

בנוסף, אם מגיע לו כבר כבל רשת עד הסלון אז לדעתי ניתן למצוא דרך יצירתית למתוח כבל לאיזור הטלוויזיה בצורה אסטטית. בנוסף תמיד ניתן להשתמש באינטרנט על גבי חשמל.
...
א' - כן דיברתי על קבצי MKV
ב' - לא קיים סטרימר שיבטיח הזרמה חלקה של 1080.... גם לא ממרחק כזה?!

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

א' - ועדיין על איזה סטרימר אתם ממליצים? מה המחירים ואיפה אפשר לקנות?
ב' - דרישה נוספת, הבנתי שיש סטרימרים של פופקורן שיש להם איזושהי בעיה עם כתוביות יחד עם התלת - אז כמובן משהו שמנגן תלת וכתוביות בצורה חלקה.
ג' - פיתרון שחשבתי עליו, לקחת עוד מגדיל טווח קווי כזה, לחבר לחשמל שקרוב לטלוויזיה, להוציא ממנו כבל רשת שיתחבר לסטרימר. אני פשוט לא יודע אם הדברים האלו עובדים טוב גם על מפצלים...?
do they?

RoeyTNT פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

......? :(

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46396
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5079 פעמים

שליחה #6 

RoeyTNT,
מכיוון שהזכרת 3D, רק סטרימרים מבוססי RTL1186 כמו ה- Xtreamer Prodigy ידעו לענות על הדרישה עבור ניגון מהתקן זכרון מקומי.

תמיכה נאותה עבור ניגון תכני וידאו בקצב תובעני, לא תתקבל דרך Wi-Fi.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”