שירות לקוחות - רשת באג
-
ofir_nim
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 338
- נתן תודות: 81 פעמים
- קיבל תודות: 16 פעמים
אשמח לעצת החברים למקרה הנ"ל:
לפני כשנה רכשתי מרשת באג, כונן קשיח חיצוני "3.5, USB 2.0 בנפח 2 טרה-בייט עם אחריות לשנתים, ב- 379 ש"ח.
לפני כחודש ההארד-דיסק הפסיק לעבוד, ומסרתי אותו לבדיקה לסניף שממנו רכשתי אותו.
היום, לאחר כחודש ימים ושבוע, חזרו אליי עם תשובה שהמוצר לא תקין, אך מאחר ואין להם מוצר זהה יותר ברשת, הם מציעים לי 2 אופציות: 1. קבלת החזר כספי בסכום הרכישה. 2. הצעה שאוסיף סכום של 200 ש"ח ואקבל מוצר חדש מקביל.
לי הנושא נראה פשוט לא הוגן מאחר ובסכום הזיכוי לא אוכל לרכוש מוצר מקביל.
אשמח לחוות דעת החברים.
בתודה מראש,
אופיר
לפני כשנה רכשתי מרשת באג, כונן קשיח חיצוני "3.5, USB 2.0 בנפח 2 טרה-בייט עם אחריות לשנתים, ב- 379 ש"ח.
לפני כחודש ההארד-דיסק הפסיק לעבוד, ומסרתי אותו לבדיקה לסניף שממנו רכשתי אותו.
היום, לאחר כחודש ימים ושבוע, חזרו אליי עם תשובה שהמוצר לא תקין, אך מאחר ואין להם מוצר זהה יותר ברשת, הם מציעים לי 2 אופציות: 1. קבלת החזר כספי בסכום הרכישה. 2. הצעה שאוסיף סכום של 200 ש"ח ואקבל מוצר חדש מקביל.
לי הנושא נראה פשוט לא הוגן מאחר ובסכום הזיכוי לא אוכל לרכוש מוצר מקביל.
אשמח לחוות דעת החברים.
בתודה מראש,
אופיר
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
פשוט חצופים הבאג האלה!!!!!
תן להם בראש ,מנהל, פייסבוק מעוצה לצרכנות.
חייב להודות שלי היה חצי טרה נייד, באחריות, לאיבורי לא היה, הביאו לי 1 טרה בלי לדבר.
תן להם בראש ,מנהל, פייסבוק מעוצה לצרכנות.
חייב להודות שלי היה חצי טרה נייד, באחריות, לאיבורי לא היה, הביאו לי 1 טרה בלי לדבר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- Hertz33
- חבר ותיק

- תגובות: 2910
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
לצערי ואני לא מצדיק אותם, הם יצאו בסדר. הם מציעים לך החזר כספי מלא. כנראה התקופה של חודש וחצי כללה הדברות עם יצרן ונאמר להם שהמוצר לא מיוצר יותר. מוצר בנפח זהה עולה אצלם כ200 שקל יותר. אם האפשרות היחידה שהיו נותנים לך זה רק להוסיף כסף אז היית לך סיבה להתלהם. ברגע שמוצע לך זיכוי כספי מלא אין לך סיבה לתביעה.
זו רק דעתי הצנועה.
זו רק דעתי הצנועה.
"על החתום...."
שכחת עניין מרכזי:Hertz33 כתב:לצערי ואני לא מצדיק אותם, הם יצאו בסדר. הם מציעים לך החזר כספי מלא. כנראה התקופה של חודש וחצי כללה הדברות עם יצרן ונאמר להם שהמוצר לא מיוצר יותר. מוצר בנפח זהה עולה אצלם כ200 שקל יותר. אם האפשרות היחידה שהיו נותנים לך זה רק להוסיף כסף אז היית לך סיבה להתלהם. ברגע שמוצע לך זיכוי כספי מלא אין לך סיבה לתביעה.
זו רק דעתי הצנועה....
מחירי הכוננים יקרים כעת בהרבה, ולכן לא ניתן בסכום הזיכוי המקורי לקנות כונן דומה.
הלקוח לא צריך להפגע כתוצאה מכך שנמכר לו כונן לא תקין.
I am not young enough to know everything
Oscar Wilde
Oscar Wilde
- tvholic
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2152
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 74 פעמים
לא עבר חודש - עברה שנה!
זה שהציעו לו זיכוי זה טוב ויפה אבל הבנאדם קנה את הכונן כי הוא צריך כונן ולא 380 שקל.
הוא השתמש בו שנה והכונן נדפק במהלך האחריות, ולכן באחריותם לדאוג ללקוח למוצר חלופי באותו סדר גודל של מה שהיה לו (איכות, חברה, גודל וכיוצ"ב)
אין לו מה לעשות עם זיכוי. הוא צריך כונן...
זה שהציעו לו זיכוי זה טוב ויפה אבל הבנאדם קנה את הכונן כי הוא צריך כונן ולא 380 שקל.
הוא השתמש בו שנה והכונן נדפק במהלך האחריות, ולכן באחריותם לדאוג ללקוח למוצר חלופי באותו סדר גודל של מה שהיה לו (איכות, חברה, גודל וכיוצ"ב)
אין לו מה לעשות עם זיכוי. הוא צריך כונן...
של כל דבר עם 4 גלגלים!
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
Hertz33
ידיד העולם לא עובד ככה, יש אחריות הם חייבים לכבד.
תחשוב שתרכוש דירה, ב 100 שקל, הערך של הדירה עלה וכעת היא שווה 400 שקל, יבואו יגידו לך קח את 100 בחזרה אנחנו רוצים את הדירה.
מה זה השטיות האלה, יש אחריות שיספגו הם את הכסף.
ידיד העולם לא עובד ככה, יש אחריות הם חייבים לכבד.
תחשוב שתרכוש דירה, ב 100 שקל, הערך של הדירה עלה וכעת היא שווה 400 שקל, יבואו יגידו לך קח את 100 בחזרה אנחנו רוצים את הדירה.
מה זה השטיות האלה, יש אחריות שיספגו הם את הכסף.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
נתקלתי בתופעה הזו בעבר (לא עם באג). החוק מאפשר לחנות לתקן או להחליף את המוצר או להחזיר את הכסף.
במקרה הזה החנות מצאה לנכון להחזיר את הכסף וזה זכותה.
נגיד את זה ככה - קיבלת מוצר לשימוש לשנה בחינם...
במקרה הזה החנות מצאה לנכון להחזיר את הכסף וזה זכותה.
נגיד את זה ככה - קיבלת מוצר לשימוש לשנה בחינם...
- UriM
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 746
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 43 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
אני חושב שהשאלה היא מי נותן את האחריות ועל מי מוטלת האחריות לממש אותה.
מן הסתם נותן האחריות הוא היצרן ולא החנות ולכן הוא זה שאמור לתת את הפתרון במקרה של כשל.
יתכן ופניה ליצרן, שלא דרך החנות, עשויה להניב תוצאות טובות יותר.
מן הסתם נותן האחריות הוא היצרן ולא החנות ולכן הוא זה שאמור לתת את הפתרון במקרה של כשל.
יתכן ופניה ליצרן, שלא דרך החנות, עשויה להניב תוצאות טובות יותר.
היה לי מקרה דומה לא מזמן עם רשת גדולה אחרת.
כונן תחת אחריות התקלקל לאחר שנה וחצי. אחרי בדיקה במעבדה הוצע לי זיכוי, ולא החלפה.
מה שהפריע לי, זה שבאתר שלהם הופיע כונן עם נתונים דומים מאותו יצרן למכירה כחדש, במחיר גבוה יותר מאשר המחיר שאני שילמתי במועד הקניה המקורי, אבל עדיין נאמר לי שאין אפשרות להחליף לי את הכונן התקול.
לקחתי מהם את הזיכוי, ובאותו רגע, רכשתי את הכונן החדש.
באותו יום שלחתי מכתב הודעה לפני תביעה לשירות הלקוחות, בו דרשתי כי הסכום שהוספתי יוחזר לי.
הם הסבירו שהמלאי של החלפים, הוא לא אותו מלאי של מוצרים חדשים וכו' וכו', ולפנים משורת הדין הוחזר לי הכסף שנאלצתי להוסיף.
כונן תחת אחריות התקלקל לאחר שנה וחצי. אחרי בדיקה במעבדה הוצע לי זיכוי, ולא החלפה.
מה שהפריע לי, זה שבאתר שלהם הופיע כונן עם נתונים דומים מאותו יצרן למכירה כחדש, במחיר גבוה יותר מאשר המחיר שאני שילמתי במועד הקניה המקורי, אבל עדיין נאמר לי שאין אפשרות להחליף לי את הכונן התקול.
לקחתי מהם את הזיכוי, ובאותו רגע, רכשתי את הכונן החדש.
באותו יום שלחתי מכתב הודעה לפני תביעה לשירות הלקוחות, בו דרשתי כי הסכום שהוספתי יוחזר לי.
הם הסבירו שהמלאי של החלפים, הוא לא אותו מלאי של מוצרים חדשים וכו' וכו', ולפנים משורת הדין הוחזר לי הכסף שנאלצתי להוסיף.