עזרה לאיכות צפייה ירודה עם מערכת מחשוב חזקה

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tomey פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום
יש לי מחשב שחיברתי אותו ישירות למסך LCD LG 40
המחשב בעל מעבד ארבע ליבות , זיכרון 4 גיגה מהיר וכרטיס מסף חדש GEFORCE GT 630 אשר תומך בכל תקני הוידאו והקול החדשים.
המערכת מחוברת לטלוויזיה עם כבל HDMI איכותי !
לפני קניית כרטיס המסך החדש השתמשתי ב- XTREAMER side winder הכי פשוט ואני מרגיש שראו איתו הרבה יותר טוב תכני HD , אין לי שום צל של ספק שהמערכת מחשוב עם הכרטיס המסך החדש שיש לו גיגה RAM רק לוידאו אמור לתת איכות טובה יותר.... אבל אני מרגיש ההפך
ניסיתי לשחק קצת עם ההגדרות של הכרטיס מסך ללא שינוי דרמטי, ניסיתי גם נגנים שונים ומותקנת אצלי חבילת מקודדים של SHARK .
אני מרגיש שהתמונה הרבה פחות חדה..... והדבר היחידי שיש בו שיפור זה שאין לאגים בתמונה אבל איכות התמונה ממש פחותה.
אשמח לעזרה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32979
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2317 פעמים

שליחה #2 

אין קשר בין גודל הזכרון בכרטיס המסך לאיכות צפייה בוידאו. זה חיוני רק למשחקים כבדים.
נסה את הנגן MPC HC - התקן אותו על פי "המדריך המהיר לצפייה בתכני HD", אשר לינק אליו תוכל למצוא בשרשור המדריכים בראש הפורום, ותוודא שה-DXVA עובד (מופיע Paying DXVA ולא רק Playing).
כמו כן, האם הורדת והתקנת דרייבר עדכני לכרטיס המסך מהאתר של אנוידיה (ולא מעדכון אוטומטי של Windows)?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"

tomey פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

טוב לאחר התקנת כל הדברים שאמרת עדין התמונה נראתה לי יותר מידי לא אמיתית ומפוקסלת
לבסוף החלטתי לתת הרשאות לכרטיס מסך להתעסק עם הצבעים ניגודיות וכו במקום הנגן , למרות שמן הסתם אני יכול לעשות את זה עם הנגן אבל כך ההגדרות יהיו תקפות לכל נגן , משחק וכ"ו שאני יפעיל .
מסתבר שהבעיה היתה שלטעמי אפ עלי פי שזה היה מכוון על האמצע ה- color saturation היה גבוה מידי, הורדתי אותי ל- 30 במקום 50 והתמונה עכשיו טובה יותר, עדין יש לי בעיה שבקטעים חשוכים יש יותר מידי השתלטות של צבעים שחורים כהים (ללא הבדלים ברמת השחור כך שנראה ש- 30-40 אחוז מהתמונה פשוט שחור) על התמונה אבל אני מאמין שאני יסדר את זה עם עוד כמה שינוי הגדרות ואשמח לקבל כיוון .
אגב לא אהבתי את כל הטוויקים של NAVIDA , בפאנל הניהול, תחת pure video יש אופציה לחיזוק קצוות שממש לא אהבתי והפחתת רעשים שהאמת לא כל כך שמתי לב להבדל.
אגב לא שמתי לב להבדלים בין הנגן MPC HC לבין BS PLAYER....
תודה רבה על כל העזרה :)

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”