RX-A3010...
אני רוצה להכיר יותר את הרסיבר שלי ואשמח להעזר בחבריי הפורום (שיודעים להנות מההנאות הקטנות של החיים ;] ) אז אשמח אם תספרו לי על דברים מעניינים שיש לרסיבר שלי
אשמח לענות על כל שאלה שיש לכם בקשר לציוד שברשותי
אשמח לענות על כל שאלה שיש לכם בקשר לציוד שברשותי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא ממש ירדתי לסוף דעתך
ואני מאוד אוהב את ההנאות הקטנות של החיים (הייתי בכינרת בחופש עשינו סקי מים ואבובים נהנתי חבל"ז
)
פתח את החוברת שקיבלת ותלמד את כל סודות הרסיבר שלך, נראה לי אחלה תעסוקה לשישי שבת
פתח את החוברת שקיבלת ותלמד את כל סודות הרסיבר שלך, נראה לי אחלה תעסוקה לשישי שבת
אני יודע שאני יכול לפתוח את החוברת וללמוד ממנה! אבל שאלתי פה כדאי להכיר תכונות מיוחדות שלו, ולהכיר את הדברים המיוחדים שלו לקרוא את החוברת זה סתם ארוך ומעצבן... אז אשמח להכיר את הפייצ'רים המיוחדים שלו איפילו אם תגידו לי אותם בראשי פרקים ואני יחקור כל נושא לגופו 
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

צר לי לא שולט בימאהה.iErez כתב:אני יודע שאני יכול לפתוח את החוברת וללמוד ממנה! אבל שאלתי פה כדאי להכיר תכונות מיוחדות שלו, ולהכיר את הדברים המיוחדים שלו לקרוא את החוברת זה סתם ארוך ומעצבן... אז אשמח להכיר את הפייצ'רים המיוחדים שלו איפילו אם תגידו לי אותם בראשי פרקים ואני יחקור כל נושא לגופו...
חכה ,תכף יגיע טל HD ,הוא הגורו של ימאהה בפורום אולי יוכל לתת לך תובנות לגביו.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

את האפליקציה לשליטה של אנדרואיד /אייפון הורדת?iErez כתב:תודה רבה ואני שמח שאתה מבין על מה אני מדבר "תובנות לגביו"...
אומרים שיש לו אחלה אפליקציות לשליטה דרך הסמארטפונים.
כן ממזמן
יופי של אפליקציה
אני מחפש תובנות יותר בהקשר הסאונד יותר בנושאים של באיך אני ממצא אותו יותר מימה שאני ממצא אותו עכשיו! דרך אגב הוא בעוצמה של -31 וזה נשמע חלש האם ניתן לעשות משהו בנידון בלי לפגוע באיכות השמע שאני מרוצה ממנה כרגע
אני מחפש תובנות יותר בהקשר הסאונד יותר בנושאים של באיך אני ממצא אותו יותר מימה שאני ממצא אותו עכשיו! דרך אגב הוא בעוצמה של -31 וזה נשמע חלש האם ניתן לעשות משהו בנידון בלי לפגוע באיכות השמע שאני מרוצה ממנה כרגע
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

לא הבנתי את ענין ה 31- ?iErez כתב:כן ממזמןיופי של אפליקציה
אני מחפש תובנות יותר בהקשר הסאונד יותר בנושאים של באיך אני ממצא אותו יותר מימה שאני ממצא אותו עכשיו! דרך אגב הוא בעוצמה של -31 וזה נשמע חלש האם ניתן לעשות משהו בנידון בלי לפגוע באיכות השמע שאני מרוצה ממנה כרגע...
חלש? אז תגביר מה הבעיה?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

הרצת כיול בעזרת התוכנה והמיקרופון?iErez כתב:אבל גם שאני מתקרב לסוף הסקלה הוא חלש......
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
ובמה אתה מחפש שינוי?iErez כתב:מחובר אליו 683 B&W בבי אמפ. סנטר HTM61 וסאב של סאנפייר HRS 8 ......
בהאזנה לסטריאו או ק"ב?
לי יש 3010 אבל עבור סטריאו יש לי power חיצוני שנותן תוצאה הרבה יותר טובה,
אצלי יש אותו סאב רק 10"
- Rino
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5450
- שם מלא: Reem
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
musical fidelity 5.5 integratediErez כתב:תאחלס וק"ב אני מרוצה ממנו מימה שיצא לי למוע עד עכשיו לגביא הסטריאו אשמח לשינוי.... איזה power חיצוני יש לך וכמה עלה ואיך התוצאה?!...
קדמיים:
POLK AUDIO LISM707
תוצאה מעולה בסטריאו למוסיקה שאני מאזין
ההזרמה אצלי היא עם Logitech Transporter מחובר ל DAC פיוניר N50
- kingshoko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3818
- נתן תודות: 200 פעמים
- קיבל תודות: 105 פעמים
חלש? מוזר..
אני לא יכול לעבור את ה -22... לא בסרטים ולא במוזיקה.
עם focal 816 סט מלא.
אני במצב PEQ through.
אחרי שניסיתי את כל המצבים השונים, front, flat, natural...
והאפליקציה שלו לאייפון מעולה!
אני לא יכול לעבור את ה -22... לא בסרטים ולא במוזיקה.
עם focal 816 סט מלא.
אני במצב PEQ through.
אחרי שניסיתי את כל המצבים השונים, front, flat, natural...
והאפליקציה שלו לאייפון מעולה!
נחמד מאוד! לדעתי בגלל שאני עם B&W אני צריך פוואר יותר רציני (תקן אותי אם אני טועה) או שרק לי יש את התחושה שהם טיפלה קשים להנעה והם צריכים פוואר "חזק"
אתה ממליץ על חברה מסויימת?! מאיזה סיבה אתה ממליץ על חברה מסויימת?!
אתה ממליץ על חברה מסויימת?! מאיזה סיבה אתה ממליץ על חברה מסויימת?!