יציאות (כן - יציאות) בגב הטלויזיות המודרניות ?
שלום לכולם.
אני תוהה לגבי סוגי היציאות שקיימות במכשירי הטלויזיה המודרנים.
בחיפוש תמונות של החיבורים מאחורי הטלויזיה בגוגל, מצאתי שקימות טלויזיות עם יציאות וידיאו (לחיבור לVCR לדוג').
ניראה שהיציאה הכי פופולרית היא Component, האם היא קיימת בכל הטלויזיות המודרניות (מהשנים האחרונות) ?
האם עדיין מייצרים טלויזיות עם יציאת SCART ?
אילו עוד יציאות וידיאו פופולריות בטלויזיות המודרניות ?
תודה.
אני תוהה לגבי סוגי היציאות שקיימות במכשירי הטלויזיה המודרנים.
בחיפוש תמונות של החיבורים מאחורי הטלויזיה בגוגל, מצאתי שקימות טלויזיות עם יציאות וידיאו (לחיבור לVCR לדוג').
ניראה שהיציאה הכי פופולרית היא Component, האם היא קיימת בכל הטלויזיות המודרניות (מהשנים האחרונות) ?
האם עדיין מייצרים טלויזיות עם יציאת SCART ?
אילו עוד יציאות וידיאו פופולריות בטלויזיות המודרניות ?
תודה.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
מה טלויזיה מוציאה ב-HDMI, חוץ ממידע לגבי עצמה בערוץ חוזר? השאלה הייתה על יציאות נראה לי...dor8 כתב:על HDMI שמעת פעם ?...
בארץ, ברוב המקרים השימוש בטלויזיה הוא כמעין מוניטור, ולא נראה לי שיש טעם להוציא משהו מטלויזיה החוצה. ב-99% מהמקרים לפניה יש מכשיר כשהו בעל יציאות וידאו, אם זה ממיר טלויזיה, סטרימר, בלו-ריי או וידאו-טייפ
או שאני מפספס משהו כאן?
הכוונה הייתה ליציאה אנלוגית ברזולוציית SD, משהו שאפשר לחבר לVCR לדוג'.
עכשיו הצצתי על אחת הטלויזיות בבית ואין לה שום יציאה שכזאת, בשניה קשה יותר לבדוק כיוון שהיא מקובעת לקיר אבל אני בספק שאמצא שם יציאת וידיאו.
אוקי, מכאן עולה השאלה האם לכל הממירים\נגני בלוריי\מזרימי מדיה\קונסולות משחק וכו' יש אפשרות להתחבר גם בHDMI לטלויזיה וגם מComposite (באיכות SD כמובן) למסך אחר נניח בו זמנית ?
הבנתי שלממיר HD יש YES יש את היכולת הזאת, האם זה נכון גם לגבי מכשירים פופולרים אחרים שמתחברים לטלויזיה ?
עכשיו הצצתי על אחת הטלויזיות בבית ואין לה שום יציאה שכזאת, בשניה קשה יותר לבדוק כיוון שהיא מקובעת לקיר אבל אני בספק שאמצא שם יציאת וידיאו.
אוקי, מכאן עולה השאלה האם לכל הממירים\נגני בלוריי\מזרימי מדיה\קונסולות משחק וכו' יש אפשרות להתחבר גם בHDMI לטלויזיה וגם מComposite (באיכות SD כמובן) למסך אחר נניח בו זמנית ?
הבנתי שלממיר HD יש YES יש את היכולת הזאת, האם זה נכון גם לגבי מכשירים פופולרים אחרים שמתחברים לטלויזיה ?