קידומת נתיב IMAP אנדרואיד בוואלה

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3740
שם מלא: חיים
נתן תודות: 864 פעמים
קיבל תודות: 287 פעמים

שליחה #1 

אני מנסה להגדיר דאר בגאלקסי 3 של וואלה.הכנסתי את כל ההגדרות לפי האתר שלהם אבל הם לא מפרטים מה צריך להכניס בשורת "קידומת נתיב IMAP "האם מישהו יודע מה צריך להכניס בשורה הזו?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

וואלה התקדמו, לא ידעתי.
נערך לאחרונה על ידי mp3lll ב 09/10/2012 23:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5918
נתן תודות: 142 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #3 

ניסית את זה:
http://help.walla.co.il/?w=/1925//open/@help

??

זאת תוצאה הראשונה בחיפוש על צירוף walla imap. צריך גם להפעיל שירות imap מתוך החשבון, עד כמה שאני מבין...

ב-imap path prefix תנסה להשאיר ריק. זה אמור להיות שדה לא חובה

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

בצעתי לפי המדריך.ובסוף הוא רושם לי "לא ניתן להשלים ההתקנה"+לא ניתן להתחבר לשרת בבטחה+ערוך פרטים"

יכול להיות מפני שבצעתי עדכון תוכנה למכשיר יש לי בעיה?
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #5 

big007 כתב:בצעתי לפי המדריך.ובסוף הוא רושם לי "לא ניתן להשלים ההתקנה"+לא ניתן להתחבר לשרת בבטחה+ערוך פרטים"

...
אתה בטוח שאין לך טעות בהגדרת פורטים והצפנות בהתאם למדריך? תוודא הגדרת פורט והצפנה בשרת דואר יוצא, יכול להיות שפורט שהגדרת משתנה כאשר אתה משנה את ההצפנה

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

dima_vy כתב:
big007 כתב:בצעתי לפי המדריך.ובסוף הוא רושם לי "לא ניתן להשלים ההתקנה"+לא ניתן להתחבר לשרת בבטחה+ערוך פרטים"

...
אתה בטוח שאין לך טעות בהגדרת פורטים והצפנות בהתאם למדריך? תוודא הגדרת פורט והצפנה בשרת דואר יוצא, יכול להיות שפורט שהגדרת משתנה כאשר אתה משנה את ההצפנה
...
דרך אגב אחרי עדכון המכשיר גם את הג'מייל אני לא מצליח להגדיר.מה שכן עבד לפני עדכון תוכנה.

dima_vy
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #7 

מה זה העידכון תוכנה הזה? בדקת האם יש משהו בנושא ב-xda-developers?

big007 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

dima_vy כתב:מה זה העידכון תוכנה הזה? בדקת האם יש משהו בנושא ב-xda-developers?
...
האמת היא שלא.
העניין הוא שמחקתי את החשבון של הגימייל מפני שלא הצלחתי לקרוא דואר הוא רשם לי דוא"ל עצר.ועכשיו אני מנסה להתקין מחדש את. המייל של גימייל לאחר שאני מכניס כתובת אימייל עם סיסמא ולוחץ הבא הוא מציג הודעה בודק בשרת ולאחר כמה שניות המסך משחיר ומופיע לי ההודעה דוא"ל עצר.
ניסיתי לחפש בגוגל. אך ללא הצלחה יש כמה קישורים לעניין אבל בלי הרבה תשובות לצערי.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73368
שם מלא: ערן
נתן תודות: 647 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #9 

מתנצל אם אני מתפרץ לדלת פתוחה, אבל גם אני נתקלתי באותה התופעה. עבדתי שלב שלב עם המדריך שוואלה מפרסמים, ווידאתי היטב שהזנתי שם משתמש וסיסמה נכונים (ווידאתי אותם גם בדפדפן ליתר בטיחות) ועדיין הוא מתעקש ששם המשתמש והסיסמה לא נכונים. ד"א - דרך היישום שלהם מהמרקט הכל עובד.

האם פותח הת'רד הצליח לפתור את הבעיה? אם כן - איך?

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”