קידומת נתיב IMAP אנדרואיד בוואלה
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
אני מנסה להגדיר דאר בגאלקסי 3 של וואלה.הכנסתי את כל ההגדרות לפי האתר שלהם אבל הם לא מפרטים מה צריך להכניס בשורת "קידומת נתיב IMAP "האם מישהו יודע מה צריך להכניס בשורה הזו?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ניסית את זה:
http://help.walla.co.il/?w=/1925//open/@help
??
זאת תוצאה הראשונה בחיפוש על צירוף walla imap. צריך גם להפעיל שירות imap מתוך החשבון, עד כמה שאני מבין...
ב-imap path prefix תנסה להשאיר ריק. זה אמור להיות שדה לא חובה
http://help.walla.co.il/?w=/1925//open/@help
??
זאת תוצאה הראשונה בחיפוש על צירוף walla imap. צריך גם להפעיל שירות imap מתוך החשבון, עד כמה שאני מבין...
ב-imap path prefix תנסה להשאיר ריק. זה אמור להיות שדה לא חובה
-
big007
-
- חבר מביא חבר

בצעתי לפי המדריך.ובסוף הוא רושם לי "לא ניתן להשלים ההתקנה"+לא ניתן להתחבר לשרת בבטחה+ערוך פרטים"
יכול להיות מפני שבצעתי עדכון תוכנה למכשיר יש לי בעיה?
יכול להיות מפני שבצעתי עדכון תוכנה למכשיר יש לי בעיה?
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אתה בטוח שאין לך טעות בהגדרת פורטים והצפנות בהתאם למדריך? תוודא הגדרת פורט והצפנה בשרת דואר יוצא, יכול להיות שפורט שהגדרת משתנה כאשר אתה משנה את ההצפנהbig007 כתב:בצעתי לפי המדריך.ובסוף הוא רושם לי "לא ניתן להשלים ההתקנה"+לא ניתן להתחבר לשרת בבטחה+ערוך פרטים"
יכול להיות מפני שבצעתי עדכון תוכנה למכשיר יש לי בעיה?...
-
big007
-
- חבר מביא חבר

דרך אגב אחרי עדכון המכשיר גם את הג'מייל אני לא מצליח להגדיר.מה שכן עבד לפני עדכון תוכנה.dima_vy כתב:אתה בטוח שאין לך טעות בהגדרת פורטים והצפנות בהתאם למדריך? תוודא הגדרת פורט והצפנה בשרת דואר יוצא, יכול להיות שפורט שהגדרת משתנה כאשר אתה משנה את ההצפנהbig007 כתב:בצעתי לפי המדריך.ובסוף הוא רושם לי "לא ניתן להשלים ההתקנה"+לא ניתן להתחבר לשרת בבטחה+ערוך פרטים"
יכול להיות מפני שבצעתי עדכון תוכנה למכשיר יש לי בעיה?......
-
big007
-
- חבר מביא חבר

האמת היא שלא.dima_vy כתב:מה זה העידכון תוכנה הזה? בדקת האם יש משהו בנושא ב-xda-developers?...
העניין הוא שמחקתי את החשבון של הגימייל מפני שלא הצלחתי לקרוא דואר הוא רשם לי דוא"ל עצר.ועכשיו אני מנסה להתקין מחדש את. המייל של גימייל לאחר שאני מכניס כתובת אימייל עם סיסמא ולוחץ הבא הוא מציג הודעה בודק בשרת ולאחר כמה שניות המסך משחיר ומופיע לי ההודעה דוא"ל עצר.
ניסיתי לחפש בגוגל. אך ללא הצלחה יש כמה קישורים לעניין אבל בלי הרבה תשובות לצערי.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73368
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
מתנצל אם אני מתפרץ לדלת פתוחה, אבל גם אני נתקלתי באותה התופעה. עבדתי שלב שלב עם המדריך שוואלה מפרסמים, ווידאתי היטב שהזנתי שם משתמש וסיסמה נכונים (ווידאתי אותם גם בדפדפן ליתר בטיחות) ועדיין הוא מתעקש ששם המשתמש והסיסמה לא נכונים. ד"א - דרך היישום שלהם מהמרקט הכל עובד.
האם פותח הת'רד הצליח לפתור את הבעיה? אם כן - איך?
האם פותח הת'רד הצליח לפתור את הבעיה? אם כן - איך?