מתלבט בין רכישת IPAD 3 או אחר
-
צפיד
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2856
- נתן תודות: 162 פעמים
- קיבל תודות: 64 פעמים
התקציב הוא כ500 דולר בארה"ב .
שימושים: סרטים ,בעיקר MKV 720/1080 וקריאה עם מעט משחקים.
חיבוריות חובה- HDMI ,USB שאוכל לחבר כונן חיצוני .
חשבתי על ASUS INIFINTY אבל אני רואה שגם הוא בדומה לIPAD הוא ללא USB .
אני באמת ובתמים לא מבין מדוע החברות לא מוסיפות USB לטאבלטים שלהם.
תודה
שימושים: סרטים ,בעיקר MKV 720/1080 וקריאה עם מעט משחקים.
חיבוריות חובה- HDMI ,USB שאוכל לחבר כונן חיצוני .
חשבתי על ASUS INIFINTY אבל אני רואה שגם הוא בדומה לIPAD הוא ללא USB .
אני באמת ובתמים לא מבין מדוע החברות לא מוסיפות USB לטאבלטים שלהם.
תודה
-
צפיד
-
- חבר ותיק

זו גם סוג של פשרה לא כל כך נוחה,tomer_h כתב:לאינפיניטי בתוספת המקלדת יש usb.
בנוסף, יש בטאבלט עצמו חיבור מיקרו hdmi....
לחבר /לרכוש מקלדת ולהסחב איתה כל פעם שארצה לחבר כונן...
אני באמת לא מבין מדוע אין חיבור USB בטאבלטים,
האם יש למישהו המלצה על טאבלט אחר בתקציב?
- IamEzio
- גורו מחשוב/לינוקס

- תגובות: 6835
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
הכוונה שאין חיבור USB HOST מובנה,הכוונה לחיבור שמאפשר חיבור DOK לדוג' למכשיר ישירות והצגת הנתונים שעליו , בTransformer החיבור נמצא במקלדת שמתחברת למכשיר ,באייפד טכנית יש גם USB HOST אבל צריך להשתמש בCamera kit שמכיל חיבור USB ,וגם אז כל מה שזה עושה זה קורא תמונות (ואני משער שכנראה גם וידאו) מתוך כרטיס SD או מצלמה ומאפשר העברת התמונות לאייפד ,פעם לפני כמה גרסאות בעזרת פריצה היה אפשר לגשת לכל הנתונים ולחבר כל דבר (אחרי הפריצה) אבל אפל באחד העידכונים הגבילה את המתח של חיבור הUSB ככה שגם זה כבר בלתי אפשרי .
JBL LSR305| IsoAcoustics Aperta Stands | Audio-GD NFB-11.28 | Beyerdynamic T1.2
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
| sennheiser hd58x jubilee |
Galaxy Note 9 | Gear S3 |
Huvenster כתב:ועדיין התורים המשתרכים אומרים את שלהם...אוריאל כתב:אפשר להגיד את זה על כל כך הרבה דברים....truejoker כתב:תודה רבה. חבל שאפל סירסו את זה.........
לפי הלוגיקה הזו ג'סטין ביבר הוא מוסיקאי מבריק...
-
צפיד
-
- חבר ותיק

אני באמת מנסה להבין איך לא,mp3lll כתב:מהאייפד הראשון עד אייפד האחרון לעולם לא הרגשתי צורך להכניס DOK....
במידה ורצית לראות סרט איכותי בפרומט HD נניח של 15 GB ,הרי אתה רוצה להנות מהמסך רטינה היפה של הIPAD ואתה לא במקום שיש WIFI שתוכל לנגן מהNAS שלך...
איך תעשה את זה עם IPAD 16GB ?
ברור שאם תראה כל פעם סרט אחד ותמחוק מיד אחרי אז אולי זה אפשרי,אבל נגיד לטיסה ארוכה אתה תרצה כמות סרטים
ותוכן על הטאבלט שלך....
לא רוצה לבאס אותך אבל מה שאתה מתאר לא יקרה
יש לך שתי אפשרויות:
1.לוותר על MKV כי אייפד לא קורא אותו
2."לגרום" לאייפד לקרוא את זה ולוותר על פענוח חומרה , מה שיעלה לך בהרבה מאוד זמן סוללה ואז גם ככה לא תהיה לך אפשרות לראות יותר מדי סרטים
יש לך שתי אפשרויות:
1.לוותר על MKV כי אייפד לא קורא אותו
2."לגרום" לאייפד לקרוא את זה ולוותר על פענוח חומרה , מה שיעלה לך בהרבה מאוד זמן סוללה ואז גם ככה לא תהיה לך אפשרות לראות יותר מדי סרטים
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
במסך 42 אינץ אניצלא יראה סרט FullHd אז באייפד?צפיד כתב:אני באמת מנסה להבין איך לא,mp3lll כתב:מהאייפד הראשון עד אייפד האחרון לעולם לא הרגשתי צורך להכניס DOK....
במידה ורצית לראות סרט איכותי בפרומט HD נניח של 15 GB ,הרי אתה רוצה להנות מהמסך רטינה היפה של הIPAD ואתה לא במקום שיש WIFI שתוכל לנגן מהNAS שלך...
ברור שאם תראה כל פעם סרט אחד ותמחוק מיד אחרי אז אולי זה אפשרי,אבל נגיד לטיסה ארוכה אתה תרצה כמות סרטים
ותוכן על הטאבלט שלך.......
יש כל מיני מתחכמים שרוצים Hd באייפד, אני אישית לא הרגשתי שום צורך, dvdrip עובד נהדר ורואים נהדר.
בגודל כזה ל Hd אין אפקט.
יש לי אייפד 3, ואני צופה בסרטי HD מדיסק נייד אלחוטי:צפיד כתב:אני באמת מנסה להבין איך לא,mp3lll כתב:מהאייפד הראשון עד אייפד האחרון לעולם לא הרגשתי צורך להכניס DOK....
ותוכן על הטאבלט שלך.......
http://www.seagate.com/external-hard-dr ... satellite/
500GB מספיק לך? אין צורך בחיבור USB...
Batnun
.