התחדשתי ברסיבר החמוד הזה.ניסיתי את הכיול האוטומטי פעמיים אבל לא הגיע לתוצאות טובות .
ממה שקראתי בפורום הוא גם לא כזה מציאה/מקצועי,אז ככה שעברתי לכיול ידני.
הורדתי אפליקציה של מד SPL לאייפון והבנתי שאורים להגיע לרמה של 75DB בכ"א מהרמקולים.
השאלה שלי שאיזה וולייום צריך להיות העוצמה של הרסיבר ? הרי שהדציבלים עולים ככל שמגבירים את העוצמה ברסיבר.
אני כמובן מבצע את ההתאמה תחת ההגדרה של SPEAKER CONPIGORATION כאשר מושמע צליל בדיקה בכ"א מהרמקולים.אני בכיוון או שפיספסתי משהו בדרך
תודה לכל העוזרים.
אציין שהרסיבר משודך לרמקולים של MONITOR AUDIO RX8 כולל סנטר מאותה סדרה ,ואחוריים של B&W
301 אאל"ט
istarmini כתב:מערכת הכיול שלו בסיסית ביותר אבל בוא תגיד בדיוק איך כיילת?
אין סאב?
...
עשיתי לפי ההוראות ומיקמתי בשלושה מוקדים את הרמקול שמגיע עם הרסיבר,בגובה האוזניים. בכל מקרה נראה לי שהכיול לא כ"כ מוצלח,אני מעדיף את ההגדרות הידניות .
כרגע אין סאב לצערי .
תוכל להתייחס לשאלתי לעניין הכיול עם המד?
אין סאב?
...
עשיתי לפי ההוראות ומיקמתי בשלושה מוקדים את הרמקול שמגיע עם הרסיבר,בגובה האוזניים. בכל מקרה נראה לי שהכיול לא כ"כ מוצלח,אני מעדיף את ההגדרות הידניות .
כרגע אין סאב לצערי .
תודה
...
שים את הווליום הראשי ברסיבר על 0db ותכוון את כל הערוצים ל 75db יחסית למקום הישיבה .
במידה ו 0db נותן רעש כיול חזק מאוד אתה יכול להנמיך, בהתאם לצורך, עד שתרגיש שהעוצמה נסבלת.
אין סאב?
...
כרגע אין סאב לצערי .
תודה
...
שים את הווליום הראשי ברסיבר על 0db ותכוון את כל הערוצים ל 75db יחסית למקום הישיבה .
במידה ו 0db נותן רעש כיול חזק מאוד אתה יכול להנמיך, בהתאם לצורך, עד שתרגיש שהעוצמה נסבלת.
...
תסלח לי אבל לא ירדתי לסוף דעתך
באיזה מצב רעש כיול ? האם הכוונה לרעש שיש בכיול אוטומטי או תחת מצב/הגדרה אחר?
בכיול הידני אין רעש כשהווליום הוא על 0
אין סאב?
...
כרגע אין סאב לצערי .
תודה
...
...
תסלח לי אבל לא ירדתי לסוף דעתך
באיזה מצב רעש כיול ? האם הכוונה לרעש שיש בכיול אוטומטי או תחת מצב/הגדרה אחר?
בכיול הידני אין רעש כשהווליום הוא על 0
...
מהתחלה
1.שים את חוגת הווליום ברסיבר על 0db
2.כוון את מרחקי הרמקולים ברסיבר
3.מאחר ואין לך סאב תגדיר את הרמקולים הקידמיים כגדולים. לגבי הסראונד והסנטר קצת בעיה להגדיר כגדולים כי הם לא אמורים להפיק תדרים נמוכים . במידה ואתה לא שומע בעוצמות גבוהות אז תגדיר את כולם כגדולים ,במידה וכן תחתוך אותם באזור ה 80hz בקרוס ברסיבר( במידה והוא מאפשר זאת כי אין לך סאב) .
4. תגביר /תנמיך את הווליום של כל אחד מהרמקולים ברסיבר עד שתראה במד ה spl שלך קריאה של 75db.( במידה וכיוון של 75db נותן לך רעש חזק מידי תנמיך קצת את הווליום הראשי ברסיבר נניח במקום 0db שים על 7db- )
מהתחלה
3.מאחר ואין לך סאב תגדיר את הרמקולים הקידמיים כגדולים. לגבי הסראונד והסנטר קצת בעיה להגדיר כגדולים כי הם לא אמורים להפיק תדרים נמוכים . במידה ואתה לא שומע בעוצמות גבוהות אז תגדיר את כולם כגדולים ,במידה וכן תחתוך אותם באזור ה 80hz בקרוס ברסיבר( במידה והוא מאפשר זאת כי אין לך סאב) .
4. תגביר /תנמיך את הווליום של כל אחד מהרמקולים ברסיבר עד שתראה במד ה spl שלך קריאה של 75db.( במידה וכיוון של 75db נותן לך רעש חזק מידי תנמיך קצת את הווליום הראשי ברסיבר נניח במקום 0db שים על 7db- )
...
כנראה שבדגם הזה ,זה לא עובד... כשהווליום ברסיבר הוא על 0 אין שום קול /צליל מהרמקולים .ואין לי מינוס דציבלים בווליום
תודה בכל מקרה על הסיוע
מהתחלה
...
כנראה שבדגם הזה ,זה לא עובד... כשהווליום ברסיבר הוא על 0 אין שום קול /צליל מהרמקולים .ואין לי מינוס דציבלים בווליום
תודה בכל מקרה על הסיוע
...
רגע רגע
כנס להגדרות ברסיבר ותשנה את התצוגה של הוליום למצב של db .אתה כרגע במצב מספרים רגיל.
תבדוק האם יש לך בתפריט הרסיבר Miscellaneous. במידה וכן כנס אליו ושם ניתן לבחור באופן התצוגה של הווליום.
במידה ואין לך חפש תחת הגדרה אחרת. חייב להיות.