תופעה מוזרה בניגון DTS HD-MASTER במקרן epson 5010E
שלום לכולם !
הסטאפ שלי הוא :
מקרן Epson 5010E
רסיבר פיוניר 2020
נגן אקסטרימר פרודיג'י
אתמול ניסיתי לצפות ב פרומתאוס 3D בפורמט בלו ריי מלא עם סאונד DTS HD-MASTER ואיך שהתחיל הסרט הסאונד נעלם לי והתמונה רצה כמו בהילוך מהיר, כשעברתי לרצועת שמע אחרת כמו dolby digital הכל הסתדר גם התמונה וגם הסאונד .
לאחר מכן בדקתי עוד סרטים עם פורמט סאונד DTS HD-MASTER ובכולם הייתה את אותה התופעה .
מה שעוד יותר מוזר הוא שכאשר ניסיתי לנגן את הסרט על הטלויזיה שלי ( " sharp 65) אז הסרט התנגן בסדר גם התמונה וגם הסאונד היו בסדר , כנ"ל לגבי כל הסרטים שיש לי ב DTS HD-MASTER .
אשמח לעזרה .
תודה מראש
הסטאפ שלי הוא :
מקרן Epson 5010E
רסיבר פיוניר 2020
נגן אקסטרימר פרודיג'י
אתמול ניסיתי לצפות ב פרומתאוס 3D בפורמט בלו ריי מלא עם סאונד DTS HD-MASTER ואיך שהתחיל הסרט הסאונד נעלם לי והתמונה רצה כמו בהילוך מהיר, כשעברתי לרצועת שמע אחרת כמו dolby digital הכל הסתדר גם התמונה וגם הסאונד .
לאחר מכן בדקתי עוד סרטים עם פורמט סאונד DTS HD-MASTER ובכולם הייתה את אותה התופעה .
מה שעוד יותר מוזר הוא שכאשר ניסיתי לנגן את הסרט על הטלויזיה שלי ( " sharp 65) אז הסרט התנגן בסדר גם התמונה וגם הסאונד היו בסדר , כנ"ל לגבי כל הסרטים שיש לי ב DTS HD-MASTER .
אשמח לעזרה .
תודה מראש
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4965
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
ה-E מסמל שהדגם הוא אלחוטי אם אני לא טועה......
אולי יש בעיה להעביר מידע/ביטרייט גבוהה עם המשדר האלחוטי?
השערה בלבד
השערה בלבד
לרסיבר שלי יש 2 יציאות והטלויזיה שלי מקבלת מהרסיבר בדיוק כמו המקרן .yoramw כתב:לי זה נישמע באג של הסטרימר או הרסיבר (בחיבור HDMI לרסיבר)
מה שמוזר הוא שדרך הטלויזיה רואים חלק. האם החיבור לטלויזה הוא גם דרך הרסיבר? האם באודיו מועבר לרסיבר או מטופל בטלויזיה?...
כן זה נכון אבל הוא שולח רק אות תמונה לא סאונד למקרן וכשאני מחליף לרצועת שמע DTS אותו הסרט מתנגן בלי כל בעיה ...niko כתב:ה-E מסמל שהדגם הוא אלחוטי אם אני לא טועה......
השערה בלבד...
HELP !!!!
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4965
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
מוזר, ניסית להחליף בין יציאות ה-hdmi? אולי...
כן החלפתי בין היציאות החלפתי גם כבלים , כלום לא עוזרniko כתב:מוזר, ניסית להחליף בין יציאות ה-hdmi? אולי......
יותר מזה ניסיתי לשדר גם לטלוויזיה וגם למקרן , ברגע שהוספתי את המקרן הסאונד נעלם והתמונה גם בטלוויזיה וגם במקן הייתה כאילו על מהירות x2 .
מוציא אותי מדעתי !!!!!
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים