התלבטות בין מספר אוזניות
אוקיי , אני צריך להחליט בראש בין כמה אוזניות , בין המומלצות בטווח מחירים של עד 99$ שראיתי וצמצמתי אליהם הם הPX100 , GRADO SR60 , והHD280 PRO . וגם הייתי רוצה דעה על הBeyerdynamic DT 231 שהם די זולות בארץ, איך הם בהשוואה לשלושת האחרים . על הגרדו הבנתי שיש להם איכות סאונד מצויינת אבל גם שאומרים שהם לא נוחות . אני רוצה לדעת מה היחס בסאונד של הPX לעומת האחרים , הן יותר ניידות שזה נחמד כי אני לא חושב שאני יוכל להסתובב עם שתי האחרות על הראש , אבל מצד שני כבל קצר שזה לא טוב לבית . מנגד יש את ה280 שדרך האינטרנט הם פחות או יותר עולות כמו הגרדו , אבל הם סגורות ואולי נוחות יותר, אבל האם הסאונד יותר טוב או פחות טוב?
אם זה משנה המוזיקה שאני שומע בדרך כלל זה אינדי רוק ,רוק אלטרנטיבי וכדומה , אבל מן הסתם זה גם יעבוד כשאני רואה סרטים.
אה, ויש מקום שאני יוכל לשמוע כמה שיותר מהם בו זמנית(או מקומות קרובים יחסית) במרכז לצורך השוואה?
אם זה משנה המוזיקה שאני שומע בדרך כלל זה אינדי רוק ,רוק אלטרנטיבי וכדומה , אבל מן הסתם זה גם יעבוד כשאני רואה סרטים.
אה, ויש מקום שאני יוכל לשמוע כמה שיותר מהם בו זמנית(או מקומות קרובים יחסית) במרכז לצורך השוואה?
אני לא מכיר את הPX או ה-BEYER.
יש לי את הגרדו SR-80 (שמאוד דומות ל-SR-60) ואת ה-HD280.
אלה אזניות שונות ליישומים שונים.
הצליל של ה-HD280 לא רע בכל, אך הסאונד של הגרדו הרבה יותר טוב מה-HD280. הנוחות זה עניין סובייקטיבי: לי הגרדו נוחות מאוד אך ישנם אנשים שלא סובלים אותן. תבדוק בחנות. HD280 חדשות לוחצות על הראש די חזק בהתחלה אז קח את זה בחשבון.
היתרון של ה-HD280 הוא בכך שהן SEALED היינו אטומות. אם אתה במשרד עם OPEN SPACE אז הן מאוד מוצלחות - יותר מה-BOSE QC-2 (בטיסות זה ההיפך). הסיבה לכך היא שבמשרד יש רעש לבן בכל התדרים והביטול רעשים האקטיבי של ה-BOSE מטפל בעיקר בתדרים הנמוכים , מה שמצויין בטיסות אך במשרד שומעים רעש לבן בתדר גבוה. ה-HD280 למעשה בנויות בתוך מגן רעש והן אוטמות את כל התדרים בצורה לא רעה בכלל. הגראדו פתוחות לגמרי - את שומע את העולם סביבך והעולם שומע את מה שאתה שומע....
בארץ משום מה החליטו שה-HD280 הן מקצועיות ומתמחרים אותן בקרוב לאלף ש"ח שזו הגזמה פרועה וגסה. בעיקר בהתחשב בכך שהתמחור של גראדו בארץ מתקבל על הדעת ו-AKG מתומחרות כאן גם כן לא רע.
מה שמוביל אותי לנקודה הבאה. שווה לשקול את ה-AKG240 במחיר הזה. כמו כן עבור אוזניות אטומות - ה-AKG 271 נמכרות בארץ ג"כ בסביבות האלף ושווה לבדוק אותן.
כלי זמר מחזיקים את AKG. לידם בדיזנגוף סנטר יש את דקדה שאמורים להחזיק את הסנהייזר. מול העיריה בת"א ישנה חנות שמחזיקה אזניות של גראדו (לא זוכר את השם).
יש לי את הגרדו SR-80 (שמאוד דומות ל-SR-60) ואת ה-HD280.
אלה אזניות שונות ליישומים שונים.
הצליל של ה-HD280 לא רע בכל, אך הסאונד של הגרדו הרבה יותר טוב מה-HD280. הנוחות זה עניין סובייקטיבי: לי הגרדו נוחות מאוד אך ישנם אנשים שלא סובלים אותן. תבדוק בחנות. HD280 חדשות לוחצות על הראש די חזק בהתחלה אז קח את זה בחשבון.
היתרון של ה-HD280 הוא בכך שהן SEALED היינו אטומות. אם אתה במשרד עם OPEN SPACE אז הן מאוד מוצלחות - יותר מה-BOSE QC-2 (בטיסות זה ההיפך). הסיבה לכך היא שבמשרד יש רעש לבן בכל התדרים והביטול רעשים האקטיבי של ה-BOSE מטפל בעיקר בתדרים הנמוכים , מה שמצויין בטיסות אך במשרד שומעים רעש לבן בתדר גבוה. ה-HD280 למעשה בנויות בתוך מגן רעש והן אוטמות את כל התדרים בצורה לא רעה בכלל. הגראדו פתוחות לגמרי - את שומע את העולם סביבך והעולם שומע את מה שאתה שומע....
בארץ משום מה החליטו שה-HD280 הן מקצועיות ומתמחרים אותן בקרוב לאלף ש"ח שזו הגזמה פרועה וגסה. בעיקר בהתחשב בכך שהתמחור של גראדו בארץ מתקבל על הדעת ו-AKG מתומחרות כאן גם כן לא רע.
מה שמוביל אותי לנקודה הבאה. שווה לשקול את ה-AKG240 במחיר הזה. כמו כן עבור אוזניות אטומות - ה-AKG 271 נמכרות בארץ ג"כ בסביבות האלף ושווה לבדוק אותן.
כלי זמר מחזיקים את AKG. לידם בדיזנגוף סנטר יש את דקדה שאמורים להחזיק את הסנהייזר. מול העיריה בת"א ישנה חנות שמחזיקה אזניות של גראדו (לא זוכר את השם).
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
אני ממליץ על ה SR-80.
אני לא מבין איך הגעת ל SR-60 במחיר של עד 99$, ה SR-80 עולות בחו"ל וגם בארץ 95$.
ה PX 100 לא ברות השוואה בכלל לגראדו, אז תשכח מהן.
ה HD-280 אוזניה בינונית ולדעתי נופלת בלא מעט מהגראדו, המחיר שלה לא מצדיק אותה, כמו ש Katzer אמר פה, הגראדו פשוט עדיפות, על אחת כמה וכמה כשמדובר במוזיקת רוק, שם הגראדו פשוט שולטות !
נוחות זה דבר סובייקטיבי ללא ספק, אני אישית מהאנשים שהגראדו נוחות להם, אם תשאל את מרטין הוא לא יכול לשים אותן על הראש יותר מכמה דקות, הכי טוב שתנסה בעצמך ותראה.
ה Beyr נחמדות אבל הן מהדגמים הפחות מוצלחים שלהם לדעתי.
אצל אורי יפה (ירושלים) תוכל לשמוע Beyr ואת כל דגמי ה Grado.
בתל-אביב תוכל לשמוע את רוב דגמי הגראדו אצל מולי שרל מסינמה פרדיסו.
אני לא אתייחס ל AKG ש Katzer הציע, כי הן חורגות מהתקציב בהרבה (פי 2 !), ואם אתה תתחיל עכשיו למתוח את התקציב זה לא יגמר.
את כל דגמי סנהייזר אתה יכול לשמוע ב"אדר סוכנויות" ברחוב החשמונאים בתל-אביב.
בהצלחה, נשמח לשמוע במה תבחר.
ה HD-280 אוזניה בינונית ולדעתי נופלת בלא מעט מהגראדו, המחיר שלה לא מצדיק אותה, כמו ש Katzer אמר פה, הגראדו פשוט עדיפות, על אחת כמה וכמה כשמדובר במוזיקת רוק, שם הגראדו פשוט שולטות !
נוחות זה דבר סובייקטיבי ללא ספק, אני אישית מהאנשים שהגראדו נוחות להם, אם תשאל את מרטין הוא לא יכול לשים אותן על הראש יותר מכמה דקות, הכי טוב שתנסה בעצמך ותראה.
אני לא אתייחס ל AKG ש Katzer הציע, כי הן חורגות מהתקציב בהרבה (פי 2 !), ואם אתה תתחיל עכשיו למתוח את התקציב זה לא יגמר.
בהצלחה, נשמח לשמוע במה תבחר.
- דוחף_לויתן
- עוסק בתחום

- תגובות: 900
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
kuden,
<הודעה מבעל אינטרס - מרטין>
><>
<הודעה מבעל אינטרס - מרטין>
><>
נציג AQUA-AUDIO
The-Fox פשוט קראתי שהSR80 צריכים מגבר כדי להישמע טוב , אבל בכל מקרה הם כבר עולות 490 שקל בארץ קצת יותר מ100$ ויותר ממה שאני מוכן להוציא. וממה שאמרתם ובאמת בגלל שאני שומע בעיקר רוק אני חושב שאני אלך על הגראדו SR60 בתור האוזניות הכי טובות למחיר , רק צריך ללכת לבדוק בעצמי אם הם נוחות לי , למרות שאני יהיה מוכן לסבול קצת בשביל איכות D:
רק חבל שהם לא אוזניות לשמוע איתן מחוץ לבית
רק חבל שהם לא אוזניות לשמוע איתן מחוץ לבית
The-Foxאני ממליץ על ה SR-80.
ה HD-280 אוזניה בינונית ולדעתי נופלת בלא מעט מהגראדו, המחיר שלה לא מצדיק אותה, כמו ש Katzer אמר פה, הגראדו פשוט עדיפות, על אחת כמה וכמה כשמדובר במוזיקת רוק, שם הגראדו פשוט שולטות ! [רשע מעוות...]
בהצלחה, נשמח לשמוע במה תבחר. [מגניב!]...
ומה אתה חושב בכלליות על הAKG?
Leave the art to the artists who make the music
These loudspeakers are about science
These loudspeakers are about science
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
AKG.
חברה אוסטרית שזוכה לכל הסופרלטיבים שזוכים מוצרים גרמניים.
חברה מאד מאד אמינה, וותיקה, ה K-340 שהיו לי שלהם החזיקו יותר טוב (מבחינת תקינות) מהרבה SONY מהדורות האחרונים שראיתי והיו ברשותי, על אף העובדה שהן בנות 20 שנה +-.
לחברה מוצרים מעולים, במיוחד למטרות Monitor באולפנים, משם הם מגיעים אחרי הכל.
בשנים האחרונות הם התחזקו יותר בתחום השוק הבייתי והאודיופילי, אם זה ה K701 שזכו לביקורות טובות מאד, או מוצרים תקציביים כמו ה K26P וכו.

חברה אוסטרית שזוכה לכל הסופרלטיבים שזוכים מוצרים גרמניים.
חברה מאד מאד אמינה, וותיקה, ה K-340 שהיו לי שלהם החזיקו יותר טוב (מבחינת תקינות) מהרבה SONY מהדורות האחרונים שראיתי והיו ברשותי, על אף העובדה שהן בנות 20 שנה +-.
לחברה מוצרים מעולים, במיוחד למטרות Monitor באולפנים, משם הם מגיעים אחרי הכל.
בשנים האחרונות הם התחזקו יותר בתחום השוק הבייתי והאודיופילי, אם זה ה K701 שזכו לביקורות טובות מאד, או מוצרים תקציביים כמו ה K26P וכו.