מחפש אפליקצית MUSIC SERVER עם אפשרות מחיקה של קבצים

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
שלח תגובה
Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #1 

שלום

מוזל לי שכל כך אפליקציות ונגנים לאנדרויד, אני לא מצליח למצוא דבר כל כך פשוט.

מה שאני רוצה:

כאשר אני בבית ומחובר עם ה SGS2 ל WIFI אני רוצה לנגן את כל ספריות המוסיקה שלי ברשת (במחשב השולחני) כמו שאני עושה עם ה SQUEEZBOX. אבל להבדיל מה SQUEEZBOX, אני רוצה שתהיה לי אפשרות בלחיצה מהטלפון למחוק קובץ לצמיטוט, כמו שיש את האופציה הזו בנגן FOOBAR2000, וכמו שיש את האופציה הזו בנגל לאנדרויד POWERAMP שמסיבה לא ברורה, עד היום לא הוסיפו לו אפשרות ניגון מוסיקה מרשת...

אני פשוט רוצה לנצל את השעות שאני שוכב במיטה לישון בכדי לנקות את אפלי השירים שיש לי (בפורמט FLAC) שאני גם כך תמיד מדלג עליהם. הפכתי את כל המקרט וניסיתי המון נגנים, לאף אחד מהם אין אפשרות לנגן שירים מהרשת. או לשיש להם אןפציה כזו כמו עם ה ES BROWSER רק שאין אפשרות למחוק את השיר מתוך הנגן (ב ES צריך להפסיק את הנגן ולהכנס ל BROWSER ולחפש את הקובץ, שמשוש מה שמור בשם שונה משם השיר ב IDTAG..)

אני מאד הודה אם מישהו כאן מכיר איזה פתרון. אגב ניסיתי את POWERAMP עם הגדרה של CIFS עי CIFSMANAGER אבל משום מה זה לא עבד טוב. כל כמה שניות המוסיקה מפסיקה.. למרות שאני מצליח לראות סרטי HD דרך הטלפון ללא תקיעות.

תודה

danielby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 472
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #2 

אני משתמש ב Subsonic.
שרת מוזיקה שניתן להתקין על המחשב ולקנפג את כל סיפריית השירים (גם אצלי הרוב בפורמט FLAC) ולהוריד client לאנדרואיד כך שכל האוסף זמין תמיד.
אני מזרים מוזיקה גם לפל' וגם לטאבלט ועובד מעולה.

Sexter פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1197
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #3 

danielby כתב:אני משתמש ב Subsonic.
שרת מוזיקה שניתן להתקין על המחשב ולקנפג את כל סיפריית השירים (גם אצלי הרוב בפורמט FLAC) ולהוריד client לאנדרואיד כך שכל האוסף זמין תמיד.
אני מזרים מוזיקה גם לפל' וגם לטאבלט ועובד מעולה.
...
תודה. האם מהאנדרויד הוא מאפשר למחוק קבצים מתוך ממש הנגן? אני משמש ב SQUEEZBOX לאנדרויד הוא עובד מעולה, אבל באף אחת מהאפליקציות שיש לא ניתן למחוק קובץ מהשרת תוך כדי ניגון, כמו שזה אפשרי בנגן מחשב כמו FOOBAR2000. אם יש שיר שאני לא אוהב, בכדי למחוק אותו מהאנדרויד אני צריך להשתמש בתוכנה לניהול קבצים ולחפש אותו לפי השם, ולא לפי ה IDTAG כמו בנגן.. פעולה כזו יכולה לחסוך לי המון זמן.. פשוט לשכב במיטה כל ערך למוע מוסיקה מהאנדרויד ולמחוק כל שיר אני לא רוצה שהיה במחשב.

תודה

danielby
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 472
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #4 

הוא לא נותן להסיר קבצים מהנגן.

שלח תגובה

חזור אל “Android - אנדרויד”