חיבור מחשב ליציאת SPDIF
חיברתי את ה-HTPC דרך יציאת SPDIF (אופטית) לרסיבר, הבעיה היא שלא ניתן לשלוט על עוצמת הקול דרך המחשב אלא רק דרך הרסיבר.
בהגדרות של הכרטיס הוא מוגדר כיציאה רגילה וכאשר אני משנה את זה לדיגיטלי אז לא שומעים כלום, מה נראית לכם הבעיה?
בהגדרות של הכרטיס הוא מוגדר כיציאה רגילה וכאשר אני משנה את זה לדיגיטלי אז לא שומעים כלום, מה נראית לכם הבעיה?
- oregr8
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 140
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לא אבל..
התקנתי את ffdshow Ver 2006-05-26 שעושה את העבודה .
ובנוסף עוד תוכנה קטנה שמעבירה את הפיקוד מהסלייד של הבר לראשי ובכך מאפשרת שליטה על העוצמה ,חפש את volume tracker בגוגל -היא נועדה לזה .
בהצלחה ץ
ובנוסף עוד תוכנה קטנה שמעבירה את הפיקוד מהסלייד של הבר לראשי ובכך מאפשרת שליטה על העוצמה ,חפש את volume tracker בגוגל -היא נועדה לזה .
בהצלחה ץ
רגע, אתה עד עכשיו עבדת דרך אנאלוגי?
שמעת בסראונד (אם יש לך יותר מ-2 רמקולים בבית בכלל)? או רק ב-2 רמקולים הבסייסיים?
כי אני גם מתכנן לחבר את הסאונד בדיוק בצורה הזו דרך ה SPDIF האופטי, ואני מפחד להתקל גם בבעיה שלך שאי אפשר להעביר לדיגיטלי... יותר נכון אפשר אבל לא שומעים כלום.
שמעת בסראונד (אם יש לך יותר מ-2 רמקולים בבית בכלל)? או רק ב-2 רמקולים הבסייסיים?
כי אני גם מתכנן לחבר את הסאונד בדיוק בצורה הזו דרך ה SPDIF האופטי, ואני מפחד להתקל גם בבעיה שלך שאי אפשר להעביר לדיגיטלי... יותר נכון אפשר אבל לא שומעים כלום.
אני עובד ככה כבר המון זמן, למשל אם אני שומע דיסק DTS אז אני לא אקבל שמע אלא אם כן אני אשים את ווליום בWINAMP על מקסימום, סתם דוגמא כללית, אם אתה שומע מהמחשב רק ברסיבר כמו שאני משתמש אז מה הטעם בשני מקורות לשינוי ווליום? אני משתמש רק בזה של הרסיבר והמחשב תמיד על מכסימום ווליום.
אז הרסיבר נמצא על ווליום קבוע ואתה משנה רק את הווליום ב MCE?
מה הרעיון? שכל מכשיר ע ם שמע שמחובר לרסיבר יהיה על אותו ווליום כי הרסיבר על ווליום ספציפי?
תמיד הרסיבר לוקח את השליטה על הווליום ואני כבר מזמן עם שלט חכם סוגר את כל הפינות של השלטים אצלי.
מה הרעיון? שכל מכשיר ע ם שמע שמחובר לרסיבר יהיה על אותו ווליום כי הרסיבר על ווליום ספציפי?
תמיד הרסיבר לוקח את השליטה על הווליום ואני כבר מזמן עם שלט חכם סוגר את כל הפינות של השלטים אצלי.