אז החלטתי לקנות E550 ופה מתחיל הבלאגן ....
המחיר הזול ביותר שאתה יכול לקבל עבור ה E550 הוא 5100/200 +- אחריות רשמית לאחר בדיקות שאני ביצעתי עם מספר רב של חנויות{תמיד שווה לבדוק שוב}
תשאל את בעל החנות כמובן לגבי אחריות רשמית ותראה שזה סמליין 3 שנים,בדרך כלל בעלי חנויות מתמחות לא משחקים עם זה,ואני לא מכניס כאן את האתרים המפוקפקים למיניהם אבל בכל מקרה בשביל השקט הנפשי שלך
לאחר שאתה רוכש תתקשר ליבואן לתאם התקנה ותרשם במחשב על פי הפרטים שלך ופרטי הקניה והם פותחים לך כרטיס,במידה ויש בעיה הם יעדכנו אותך אם יש בעיות כלשהן לגבי האחריות ואם יש אחריות בכלל
{דרך אגב אני עשיתי ככה בשביל השקט הנפשי שלי }
שיהיה בהצלחה !
תשאל את בעל החנות כמובן לגבי אחריות רשמית ותראה שזה סמליין 3 שנים,בדרך כלל בעלי חנויות מתמחות לא משחקים עם זה,ואני לא מכניס כאן את האתרים המפוקפקים למיניהם אבל בכל מקרה בשביל השקט הנפשי שלך
לאחר שאתה רוכש תתקשר ליבואן לתאם התקנה ותרשם במחשב על פי הפרטים שלך ופרטי הקניה והם פותחים לך כרטיס,במידה ויש בעיה הם יעדכנו אותך אם יש בעיות כלשהן לגבי האחריות ואם יש אחריות בכלל
{דרך אגב אני עשיתי ככה בשביל השקט הנפשי שלי }
שיהיה בהצלחה !
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
elico1987 כתב:אחריות רשמית סמליין 3 שנים בשביל השקט הנפשי...
תתפלל טוב טוב כל ערב לפני שאתה הולך לישון
שלא תצטרך להפעיל את האחריות ..
כי אם כן - אתה תיפגש עם הנציגים של סמליין שנקראים :
והם יאמללו לך את החיים כי זה מה שהם עושים הכי טוב
לתקן טלוויזיות הם לא יודעים.
עבדך הנאמן למד על בשרו ומאז הוא נראה כך : :blues:
אחי, על מזוזת פאנל עליון, שמעת ?
כמוך, כמו רבים אחרים, גם אני שמעתי על השרות הקלוקל של חב' רטפון - סמליין
היו לי חששות כבדים טרם קניית הפלזמה, מודה.
אתה לא הראשון ולא האחרון שמצהירים ומזהירים על כך.
אבל, אני הכנתי תרופה למכה.
בית חב''ד, רמת אליהו ראשל'צ - רח' אנילביץ' (לא זוכר איזה מספר)
מזוזה זעירה (עם קלף אמיתי) שניתנת להדבקה על גב הפאנל הימני העליון של הפלזמה.
תנסו ולא תצטערו.
מגן בצורה מוחלטת !
(ד.א. זה מגיע עם אחריות)
כמוך, כמו רבים אחרים, גם אני שמעתי על השרות הקלוקל של חב' רטפון - סמליין
היו לי חששות כבדים טרם קניית הפלזמה, מודה.
אתה לא הראשון ולא האחרון שמצהירים ומזהירים על כך.
אבל, אני הכנתי תרופה למכה.
בית חב''ד, רמת אליהו ראשל'צ - רח' אנילביץ' (לא זוכר איזה מספר)
מזוזה זעירה (עם קלף אמיתי) שניתנת להדבקה על גב הפאנל הימני העליון של הפלזמה.
תנסו ולא תצטערו.
מגן בצורה מוחלטת !
(ד.א. זה מגיע עם אחריות)
נערך לאחרונה על ידי מקרנסקי ב 11/10/2012 0:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
Roi232 כתב:pessik
היית ממליץ לקנות דרך י.שלום?
אם בכל מקרה אחרי 14 יום האחריות עוברת מהמוכר לרטפון אולי עדיף כבר לשלם פחות....
לא הבנתי ,
אתה קונה דרך י. שלום , ולאחר שבועיים חסד
י.שלום מעביר אותך לרטפון ?
לא מכיר את הקומבינה הזו
אך אם זה המצב ואתה גומר אצל רטפון בכל מקרה
אז ההתלבטות פה היא שנה או 3 שנים.
החלטה שך..
קומבינה?!
לא.
אתה קונה מוצר דרך חנות מסוימת שעובדת עם היבואן הרשמי, סמליין. במהלך 14 הימים מקבלת המוצר החנות מטפלת בבעיות שיכולות לצוץ.
לאחר 14 ימים האחריות לטיפול במוצר עוברת לשירות התיקונים שבמקרה הזה הוא רטפון שאתה טוען שגרמו לך להגיע למצב כזה " :blues: "
נאמר שהיבואן המקביל הגדול ביותר של סמסונג, י.שלום, גם עובד עם רטפון. למה כדאי לשלם יותר על מוצר של סמליין אם אחרי שבועיים בסך הכל האחריות עוברת לאותה חברה נוראית?
לא.
אתה קונה מוצר דרך חנות מסוימת שעובדת עם היבואן הרשמי, סמליין. במהלך 14 הימים מקבלת המוצר החנות מטפלת בבעיות שיכולות לצוץ.
לאחר 14 ימים האחריות לטיפול במוצר עוברת לשירות התיקונים שבמקרה הזה הוא רטפון שאתה טוען שגרמו לך להגיע למצב כזה " :blues: "
נאמר שהיבואן המקביל הגדול ביותר של סמסונג, י.שלום, גם עובד עם רטפון. למה כדאי לשלם יותר על מוצר של סמליין אם אחרי שבועיים בסך הכל האחריות עוברת לאותה חברה נוראית?
Roi232 כתב: למה כדאי לשלם יותר על מוצר של סמליין אם אחרי שבועיים בסך הכל האחריות עוברת לאותה חברה נוראית?...
אז כמו שאמרתי - השיקול הוא שנה אחת , יחסית ל 3 שנים.
איני יודע מה ההבדל במחיר
אבל אם זה כמה מאות שקלים בודדים אז שווה לשקול את זה
אני מאחל לך שהטלוויזיה תאריך ימים ותסב לך אושר ושביעות רצון
שאלתי את זה באופן כללי.
מאז 2009 יצא לי לקנות באופן אישי כבר 3 טלויזיות של סמסונג בייבוא רשמי.
אני שואל את עצמי למה צריך ישראלי לרכוש טלויזיה מיבואן רשמי כשאותו יבואן מעביר את תיקון המוצר לחברה הזולה ביותר שהוא יכול למצוא ובאותה נשימה גובה מחיר גבוה משמעותית ביחס ליבואן אפור ובכלל ביחס לשאר העולם. אפרופו קומבינה.
מאז 2009 יצא לי לקנות באופן אישי כבר 3 טלויזיות של סמסונג בייבוא רשמי.
אני שואל את עצמי למה צריך ישראלי לרכוש טלויזיה מיבואן רשמי כשאותו יבואן מעביר את תיקון המוצר לחברה הזולה ביותר שהוא יכול למצוא ובאותה נשימה גובה מחיר גבוה משמעותית ביחס ליבואן אפור ובכלל ביחס לשאר העולם. אפרופו קומבינה.
נערך לאחרונה על ידי Roi232 ב 11/10/2012 18:21, נערך פעם 1 בסך הכל.
זה נכון שרטפון, מקצועיות ושירות זה פשוט לא נועד להיות ביחד, לי היה הדגם D550 ורק אחרי 5 חודשים החליפו לי לדגם E החדש ללא עלות,וזה אחרי שרטפון אמרו שהמסך תקין ואין שום דבר ושאני הוזה{הפעלתי לחצים חיצונים אז לא היה להם ברירה
}וסבלתי עם מסך תקול 5 חודשים
אני באמת לא יודע למה היבואן נתן את המושכות לרטפון הם רק פוגעים בתאגיד הענק הזה שהמון אנשים אוהבים שנקרא SAMSUNG חבללל
אני באמת לא יודע למה היבואן נתן את המושכות לרטפון הם רק פוגעים בתאגיד הענק הזה שהמון אנשים אוהבים שנקרא SAMSUNG חבללל
אליקו
אתה רק מחזק את מה שכתבתי. מספיק לחפש בפורום "רטפון" כדי למצוא 100% אי-שביעות רצון.
אני חושב שסמליין, כיאה לתאגיד ישראלי, עשה עסקה על גב הצרכן עם סמסונג. גם מבחינת הדגמים האסייתים שהוא מייבא.
הבעיה היא שבמדינה הזאת שום דבר לא תקין - לא היבואן, לא שירות התיקונים ולא בית המשפט שאמור לעזור לך נגד שני אלה כשצריך.
vadimkl
סליחה על ההשתלטות.
אתה רק מחזק את מה שכתבתי. מספיק לחפש בפורום "רטפון" כדי למצוא 100% אי-שביעות רצון.
אני חושב שסמליין, כיאה לתאגיד ישראלי, עשה עסקה על גב הצרכן עם סמסונג. גם מבחינת הדגמים האסייתים שהוא מייבא.
הבעיה היא שבמדינה הזאת שום דבר לא תקין - לא היבואן, לא שירות התיקונים ולא בית המשפט שאמור לעזור לך נגד שני אלה כשצריך.
vadimkl
סליחה על ההשתלטות.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
בזמן קילקול/תקלה לא יעזרו לך מסמליין או י. שלום או רטפון.
רק חנות מתמחה שאצלה קנית תוכל לעזור בעת הצורך.
לכן שווה להשקיע במקום שאתה קונה ובמקרה של רכישת מותג סמסונג זה יותר חשוב איפה קונים מאשר מי היבואן או מי נותן השירות... כי בכל מקרה הטלויזיה תגיע לרטפון בסוף.
רק חנות מתמחה שאצלה קנית תוכל לעזור בעת הצורך.
לכן שווה להשקיע במקום שאתה קונה ובמקרה של רכישת מותג סמסונג זה יותר חשוב איפה קונים מאשר מי היבואן או מי נותן השירות... כי בכל מקרה הטלויזיה תגיע לרטפון בסוף.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא אמרתי את זה.Roi232 כתב:טלHD
מה שאתה אומר במילים אחרות זה ששווה לקנות בחנות מקצועית ואמינה שעובדת עם יבואן אפור.
השאלה היא כמה זמן אחרי הרכישה אותה חנות תהיה מוכנה לטפל בבעיות....
מבחינתי גם סמליין וגם י. שלום הם יבואן שחור..לא אפור. אם מתייחסים לרמת השירות שלהם.
בנוגע לחנות... אני מניח שכאן כבר ימדד הקשר המסחרי של אותה חנות עם היבואן הספציפי.
טיב ואיכות + כמות הקניות של אותה חנות אצל היבואן הספציפי וכד'.