תופעה מוזרה , בניגון DTS HD-MASTER

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
eran360 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 294
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם !
הסטאפ שלי הוא :
מקרן Epson 5010E
רסיבר פיוניר 2020
נגן אקסטרימר פרודיג'י
אתמול ניסיתי לצפות ב פרומתאוס 3D בפורמט בלו ריי מלא עם סאונד DTS HD-MASTER ואיך שהתחיל הסרט הסאונד נעלם לי והתמונה רצה כמו בהילוך מהיר, כשעברתי לרצועת שמע אחרת כמו dolby digital הכל הסתדר גם התמונה וגם הסאונד .
לאחר מכן בדקתי עוד סרטים עם פורמט סאונד DTS HD-MASTER ובכולם הייתה את אותה התופעה .
מה שעוד יותר מוזר הוא שכאשר ניסיתי לנגן את הסרט על הטלויזיה שלי ( " sharp 65) אז הסרט התנגן בסדר גם התמונה וגם הסאונד הייתה בסדר , כנ"ל לגבי כל הסרטים שיש לי ב DTS HD-MASTER .
אשמח לעזרה .
תודה מראש
וחג שמח

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #2 

לא רוצה לכתוב לך שטויות אבל אולי המקרן לא יכול להעביר פורמטים מסוימים. הרי יש לך כבל hdmi שמעביר גם תמונה וגם קול.

eran360 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

עופרפולק כתב:לא רוצה לכתוב לך שטויות אבל אולי המקרן לא יכול להעביר פורמטים מסוימים. הרי יש לך כבל hdmi שמעביר גם תמונה וגם קול.
...

eran360 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #4 

עופרפולק כתב:לא רוצה לכתוב לך שטויות אבל אולי המקרן לא יכול להעביר פורמטים מסוימים. הרי יש לך כבל hdmi שמעביר גם תמונה וגם קול.
...
זהו שזה לא אמור להיות קשור התמונה לסאונד כי ברסיבר הוא לא משתמש במעבד התמונה אלא רק בסאונד
תופעה מוזרה מצריכה מישהו עם ידע עמוק בנושא ...
לא אמור להיות כל קשר בין הסאונד לאמצעי התצוגה ( מקרן/ מסך) אבל משום מה יש 8O

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”