פתיחת פורטים זהים ל2 כתובות איפי שונות
שלום,
אני מנסה לפתוח פורטים לפיפא, יש לנו שני מכשירי סוני בבית, הגדרתי לשניהם IP קבוע, הצלחתי לפתוח פורטים לאיפי אחד, ברגע שאני מנסה לפתוח פורטים לIP השני הראוטר נותן לי הודעה שהפורט הזה כבר מוגדר ואי אפשר להוסיף אותו לרשימה.
הראוטר: TP LINK 1043ND.
יש דרך לעשות את מה שאני רוצה? הפתרון כרגע הוא שימוש בDMZ באחד המכשירים.
אני מנסה לפתוח פורטים לפיפא, יש לנו שני מכשירי סוני בבית, הגדרתי לשניהם IP קבוע, הצלחתי לפתוח פורטים לאיפי אחד, ברגע שאני מנסה לפתוח פורטים לIP השני הראוטר נותן לי הודעה שהפורט הזה כבר מוגדר ואי אפשר להוסיף אותו לרשימה.
הראוטר: TP LINK 1043ND.
יש דרך לעשות את מה שאני רוצה? הפתרון כרגע הוא שימוש בDMZ באחד המכשירים.
- urik79
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4318
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 130 פעמים
אין אופציה לשנות את הפורטים במשחק עצמו?
אם כן אני לא רואה אופציה אחת מאשר להגדיר באמת DMZ.
אופציה נוספת שאולי תעבוד היא שהנתב תומך ב upnp. השאלה היא האם הסוני יכול לבקש מהראוטר לפתוח את הפורט הרלוונטי בזמן המשחק.
אני מניח שלא שני הסוני עובדים במקביל לא?
אופציה נוספת שאולי תעבוד היא שהנתב תומך ב upnp. השאלה היא האם הסוני יכול לבקש מהראוטר לפתוח את הפורט הרלוונטי בזמן המשחק.
אני מניח שלא שני הסוני עובדים במקביל לא?
כל מה שרציתי כל מה שקניתי
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
כל מה שאספתי זה לא מספיק
כל מה ששמרתי כל מה שחמדתי
בסוף הבנתי זה לא מספיק
האם לשני ה-sony הגדרת כתובות ip חוקיות?
אם לא, פה נעוצה הבעיה מאחר ואם הנתב מחזיק את הכתובת החוקי תהיחידה מול האינטרנט ושני הסוני כתובת לא חוקיות, הרי שלא תוכל שהנתב "יאזין" באותה כתובת חוקית ואותו הפורט לשתי כתובות לא חקיות פנימיות מאחר והוא לא ידע למי מהן להעביר את התעבורה.
אם לא, פה נעוצה הבעיה מאחר ואם הנתב מחזיק את הכתובת החוקי תהיחידה מול האינטרנט ושני הסוני כתובת לא חוקיות, הרי שלא תוכל שהנתב "יאזין" באותה כתובת חוקית ואותו הפורט לשתי כתובות לא חקיות פנימיות מאחר והוא לא ידע למי מהן להעביר את התעבורה.
הסוני תומך בUPNP, העניין שזה לא באמת עובד טוב.urik79 כתב:אין אופציה לשנות את הפורטים במשחק עצמו?
אני מניח שלא שני הסוני עובדים במקביל לא?...
שני הסוני הרבה פעמים פתוחים ביחד(בעיקר אחה"צ כשאני חוזר מהעבודה).
עד כמה זה נורא שיש איפי שמוגדר בתור DMZ?
כן הכתובות חוקיות, פשוט אי אפשר להגדיר פורטים זהים ל2 כתובות איפי שונות.nn כתב:האם לשני ה-sony הגדרת כתובות ip חוקיות?
אם לא, פה נעוצה הבעיה מאחר ואם הנתב מחזיק את הכתובת החוקי תהיחידה מול האינטרנט ושני הסוני כתובת לא חוקיות, הרי שלא תוכל שהנתב "יאזין" באותה כתובת חוקית ואותו הפורט לשתי כתובות לא חקיות פנימיות מאחר והוא לא ידע למי מהן להעביר את התעבורה....
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
הכתובות מין הסתם לא חוקיות או בשמן השני "ציבוריות", שתיהן פרטיות\לא חוקיות, אם תכתוב את הIPים שנתת זה גם יאשר את העניין.
מכוון שיש לך רק IP אחד ציבורי, של הנתב, אתה לא יכול להשתמש באותו הפורט פעמיים.
אבל השאלה היא למה בכלל אתה צריך לפתוח פורטים? האם אתה מארח שרת משחקים אצלך? (אני לא מכיר את המשחקים עצמם).\
ממה שאני זוכר הנתב TPLINK לא תומך בPAT, כלומר אתה לא יכול להפנות פורטי ציבורי 2000 למשל ל1000, אלא רק 2000 ל2000, מין טמטום כזה.
אני חייב אבל שתסביר לי למה צריך בכלל לפתוח פורטים כאשר התקשורת שלך היא החוצה (מהSP לשרתים של SONY), האם בלי פתיחת פורטים זה לא עובד?
אבל השאלה היא למה בכלל אתה צריך לפתוח פורטים? האם אתה מארח שרת משחקים אצלך? (אני לא מכיר את המשחקים עצמם).\
ממה שאני זוכר הנתב TPLINK לא תומך בPAT, כלומר אתה לא יכול להפנות פורטי ציבורי 2000 למשל ל1000, אלא רק 2000 ל2000, מין טמטום כזה.
אני חייב אבל שתסביר לי למה צריך בכלל לפתוח פורטים כאשר התקשורת שלך היא החוצה (מהSP לשרתים של SONY), האם בלי פתיחת פורטים זה לא עובד?
בלי פתיחת פורטים זה לא מתחבר למשחק(כנראה שכל פעם צד אחר מארח את המשחק), EA ממליצים לפתוח פורטים ונתנו גם את הרשימה המומלצת.Rיקושט כתב:הכתובות מין הסתם לא חוקיות או בשמן השני "ציבוריות", שתיהן פרטיות\לא חוקיות, אם תכתוב את הIPים שנתת זה גם יאשר את העניין.
אני חייב אבל שתסביר לי למה צריך בכלל לפתוח פורטים כאשר התקשורת שלך היא החוצה (מהSP לשרתים של SONY), האם בלי פתיחת פורטים זה לא עובד?...
האיפי של הסוני:
192.168.1.105
ואותו דבר עם 110 בסוף.
האיפי של הראוטר: 192.168.1.1
מה הכוונה בלא חוקי?
פתחתי פורטים כרגע על האיפי העם ה105 בסוף, יש דרך לפתוח את הפורטים בלי קשר לאיפי של המכשיר? נגיד לאיפי של הראוטר עצמו?(ל1.1.) בעקרון אני מעדיף שהפורטים האלה יהיו פתוחים רק לאיפי ספציפי ולא לכל הרשת אבל אם אין ברירה נעשה את זה כך.
- Rיקושט
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 218
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 9 פעמים
יש טווחים של כתובות IPים שמשמשות לרשתות פרטיות בלבד ואינן משמשות באינטרנט, למשל 192.168, אלו פרטיות(לא חוקיות) ולא ציבוריות, סתם שתדע.
זה נורמלי וזה תקין, אני רק מסדר לך את הדברים בראש.
הפורטים שEA אומרים לפתוח הם:
* UDP: 3074; 3658; 3659; 6000
* TCP: 80; 443; 10000-10099; 42127'
האם יש לך אפשרות במשחק עצמו לשנות את מספר הפורט? תסתכל באפשרויות, אם כן אז הבעיה פתירה בקלות, אם לא, פתרון הDMZ שלך הוא מספיק טוב.
שאלה: האם אתה מחובר לאינטרנט דרך HOT, האם אתה משתמש בחייגן (כלומר יוזר\סיסמא שהנתב "מחייג")? מיהו ספק האינטרנט שלך?
האם יש לך אפשרות במשחק עצמו לשנות את מספר הפורט? תסתכל באפשרויות, אם כן אז הבעיה פתירה בקלות, אם לא, פתרון הDMZ שלך הוא מספיק טוב.
שאלה: האם אתה מחובר לאינטרנט דרך HOT, האם אתה משתמש בחייגן (כלומר יוזר\סיסמא שהנתב "מחייג")? מיהו ספק האינטרנט שלך?
הבנתי, אני קורא להם כתובות איפי פנימיות ולכתובת איפי של הספק איפי חיצוני(הרגל).Rיקושט כתב:יש טווחים של כתובות IPים שמשמשות לרשתות פרטיות בלבד ואינן משמשות באינטרנט, למשל 192.168, אלו פרטיות(לא חוקיות) ולא ציבוריות, סתם שתדע.
שאלה: האם אתה מחובר לאינטרנט דרך HOT, האם אתה משתמש בחייגן (כלומר יוזר\סיסמא שהנתב "מחייג")? מיהו ספק האינטרנט שלך?...
אין שאפשרות לשנות את הפורטים במשחק עצמו, נשאר עם הפתרון של הDMZ.
אני עם מודם HOTBOX + הראוטר שלי + ספק 014.
הראוטר יוצא עם כתובת ציבורית אחת שמאחוריה הרבה כתובות פרטיות, "פתיחת פורטים" היא לא באמת פתיחה אלא הפניה מהראוטר לאחת הכתובות הפרטיות, ולכן אי אפשר להפנות פורט לשני מחשבים שונים.
מה שאתה צריך זה או לגרום לזה לעבוד כמו שצריך עם UPNP (אצלי זה עובד בצורה תקינה) או לסדר לעצמך עוד כתובת ציבורית אחת ולהקצות אותה לאחד מהמכשירים (זה יהיה ממש לא נורא אם במקרה הזה תגדיר את אחד מהPS3 ככתובת קבועה שחשופה לאינטרנט)
מה שאתה צריך זה או לגרום לזה לעבוד כמו שצריך עם UPNP (אצלי זה עובד בצורה תקינה) או לסדר לעצמך עוד כתובת ציבורית אחת ולהקצות אותה לאחד מהמכשירים (זה יהיה ממש לא נורא אם במקרה הזה תגדיר את אחד מהPS3 ככתובת קבועה שחשופה לאינטרנט)