מישהו כאן חווה כרגע איטיות מטורפת בHOTNET על ADSL?
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3873
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
שהוטנט יתחילו להזיז את התחת ....ido22 כתב:זה כבר לא מעט זמן ככה. יש למישהו מושג מתי זה יסתיים ?...
נדיר שחברה תדווח שיש אצלה בעיה, קודם משגעים את הגולשים ואח"כ מודים ומתישהוא מתקנים...
And the meek shall inherit the earth
...
...
גם אני מרגיש איטיות מטורפת באתרים sport5, mako, nana, וואלה וכו'....
לוואלה זה עוד איכשהו נכנס, אבל לספורט 5 ומאקו זה רק טוען וטוען...
דיברתי לפני 3 שעות עם המוקד תמיכה של הוטנט, הם אמרו שהתקלה ידועה והיא אמורה להיפתר בעוד מספר שעות.
דיברתי לפני 3 שעות עם המוקד תמיכה של הוטנט, הם אמרו שהתקלה ידועה והיא אמורה להיפתר בעוד מספר שעות.
גם אני מרגיש איטיות מטורפת באתרים sport5, mako, nana, וואלה וכו'....
- oriberko
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 403
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
זוועה ממש. הוט + הוטנט 12 מגה ביט.
לא מסוגל לראות וידאו באתרים ישראליים. לא בלייב ולא מוקלט, השידור עוקף את מהירות הבאפרינג !
מזכיר לי את ימי ה- DIAL UP שם באמצע שנות התשעים
זה ככה כבר כמה שבועות וכלום לא זז. בדקתי אתמול מול הוט והקצבים מולם בסדר, והאמת היא שבדיקת המהירות מול הוטנט איכשהו סבירה גם אם רחוקה מ-12 בשעות העומס, אבל אין לזה שום ביטוי בגלישה פשוטה ברשת.
לא מסוגל לראות וידאו באתרים ישראליים. לא בלייב ולא מוקלט, השידור עוקף את מהירות הבאפרינג !
מזכיר לי את ימי ה- DIAL UP שם באמצע שנות התשעים
זה ככה כבר כמה שבועות וכלום לא זז. בדקתי אתמול מול הוט והקצבים מולם בסדר, והאמת היא שבדיקת המהירות מול הוטנט איכשהו סבירה גם אם רחוקה מ-12 בשעות העומס, אבל אין לזה שום ביטוי בגלישה פשוטה ברשת.