למה לא לקנות סטרימר ב-Ebay?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
alexio פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

TViX S1 Slim ב-Ebay עולה $189 כולל משלוח ובארץ פי 2 - 1550 ש"ח. למה לא לקנות ב-Ebay? עם מסים זה עדיין לא עובר את ה-1000 ש"ח. האם שנה של אחריות שווה 500 ש"ח? פער המחירים נראה לי פשוט לא סביר.

האם יש למישהו ניסיון בקניית סטרימרים ב-Ebay? אשמח לשמוע פידבקים על גובה המסים ומהירות השחרור ממכס וכל בעיה אחרת באם נתקלתם.

בתודה מראש.

danwol
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #2 

אני בזמנו הזמנתי מ ebay בוקסי במחיר דומה לשלך ושלמתי בערך 450 ש"ח מיסים בנוסף ל 30 דולר דמי משלוח כך שהגעתי ל 1200 ש"ח - חסכון די עלוב בהתחשב בכך שאתה מוותר על אחריות מקומית.

הטעות שלי היתה ששלחתי דרך פדקס - מה שאוטומטי הוסיף בנוסף למע"מ דמי איחסון, דמי שחרור (עמילות) ומכס במדרגה הגבוה ביותר (הם לא ממש התאמצו להבין מה זה בוקסי) . הם גם טענו (בפדקס) שצריך אישור ממשרד התקשורת עבור המכשיר, מה שאילץ אותי לשלם עוד 100 ש"ח שיפיקו עבורי איזה טופס - בקיצור חוסר עונים מוחלט שלי מולם בטלפון.

היה לי מקרה דומה עם חבילה שהגיע דרך דואר ישראל - הגיעו אלי הביתה ודרשו 200 ש"ח עבור שחרור משקפי שמש שרכשתי וכבר שלמתי עבורם משלוח - סיפור דומה לפדקס, גם דואר ישראל התחיל להכנס לנו לכיס ולנסות לגבות דמי עמילות מוגזמים.

היו לי גם מקרים שהכל הגיע חלק ללא מכס ישירות לסניף הדואר השכונתי. יש פה הרבה מזל ואקראיות במשלוחים מחו"ל, קשה לדעת מראש בכמה הסיפור יגמר.

מה שצריך לעשות זה לשלוח במשלוח הפשוט ביותר שקיים ולקוות שלא מדובר בדואר שליחים. אם הספק חושב שהוא מפנק אותך בדואר מהיר הוא למעשה גורם לך להוצאות כבדות בזמן השחרור.

בהצלחה

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9325
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #3 

שלום,
קודם כל, אני סבור שאפשר להרחיב את הנושא למוצרי חשמל בכלל, ולא רק לסטרימרים.

עקרונית, אם הפער בין מחיר חו"ל למחיר בארץ כזה גדול (אפילו 50 אחוז), אז באמת אפשר ללכת עם קו המחשבה של- "מקסימום יתקלקל, נזמין חדש".

אבל תאר לך שמיד בהתחלה מתברר שקיבלת מוצר פגום.
מה אז?
גם אם רכשת מחנות ויחליפו לך, זה עדיין שוב עלות משלוח, ושלא לדבר על עצבים.
ומה קורה אם המכשיר מתקלקל אחרי חודש?

בקיצור, אני אישית מוכן לרכוש מחו"ל רק מוצרים כגון ספרים...

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4216
נתן תודות: 1658 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #4 

באיביי למוכרים מאוד חשוב הפידבק שלך ואם קיבלתה מוצר פגום אז תהיה בטוח שהמוכר לא ירצה לריב וינסה לעזור ככל שאפשר.

alexio פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 19
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

בסוף קניתי בארץ. עשו לי הנחה קטנה. אין כמו להכנס לחנות ולצאת עם המוצר ביד :) .
תודה לכל המגיבים והממליצים!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46370
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #6 

קנית בסוף את ה- TViX S1 Slim?
תתחדש :אחלה:

שלח תגובה