הדרך הכי טובה לכייל מקרן
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- Galna
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 615
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
היי עפר,oferlaor כתב:אני מאוד אוהב את spears and munsil...
האם אופן הכיול של מכשיר תצוגה ע"י דיסק זהה במקרן וב-TV?
כלומר, בתור אדם פשוט (לא מכייל מקצועי, רק רוצה למקסם את יכולות המערכת הבייתית), אני פשוט צריך להריץ את הדיסק ולפעול לפי ההוראות? גם ב-TV וגם במקרן?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
טכנית אין המון הבדל. במקרן אי כיול מורגש הרבה יותר ולכן זה מומלץ יותר.
ב s&m יש עזרה על כל תבנית (לחיצה על חץ למעלה, אם אני זוכר נכון) מציג את זה ומחזיר לתבנית.
ב s&m יש עזרה על כל תבנית (לחיצה על חץ למעלה, אם אני זוכר נכון) מציג את זה ומחזיר לתבנית.
- MarioMan
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3539
- שם מלא: יונתן פת-יה
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 195 פעמים
לא, זה מגיע רק על גבי תקליטור BD.
אתה כן יכול להוריד את דיסק הכיול של AVSForum (זה נקרא AVS Rec.709, אם לא שינו את השם) בכל מני פורמטים (AVCHD\BDMV ואפילו כאוסף של קבצי תבניות ספציפיים).
מצורף לזה מדריך משתמש מפורט במיוחד ולדעתי לכיול הבסיסי ומעבר לו הוא מספיק במיוחד.
ב-S&M יש תבניות יותר מתקדמות שלמיטב זכרוני חסרות בשני כגון תבניות לאיתור ארטיפקטים שונים ובעיות ב-cadence detection.
חשוב לציין שבשני המקרים, על מנת לבצע כיול מלא שכולל גם גאמה וטמפ' צבע (וניהול צבע, אם המקרן כולל מע' כזו) יש צורך בציוד מדידה.
אתה כן יכול להוריד את דיסק הכיול של AVSForum (זה נקרא AVS Rec.709, אם לא שינו את השם) בכל מני פורמטים (AVCHD\BDMV ואפילו כאוסף של קבצי תבניות ספציפיים).
מצורף לזה מדריך משתמש מפורט במיוחד ולדעתי לכיול הבסיסי ומעבר לו הוא מספיק במיוחד.
ב-S&M יש תבניות יותר מתקדמות שלמיטב זכרוני חסרות בשני כגון תבניות לאיתור ארטיפקטים שונים ובעיות ב-cadence detection.
חשוב לציין שבשני המקרים, על מנת לבצע כיול מלא שכולל גם גאמה וטמפ' צבע (וניהול צבע, אם המקרן כולל מע' כזו) יש צורך בציוד מדידה.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.