שאלות בנוגע לפלזמה
שלום ,
עד עכשיו חיפשתי טלוויזיות 37" LCD ובכלל לא חשבתי על טלוויזיות פלזמה.
אבל תוך כדי החיפוש ראיתי פלזמות 42" באותו מחיר כמו הLCD אבל HD READY.
אז עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לטלוויזיות פלזמה.
המרחק הוא קצת פחות מ3 מטר ככה שלא צריך FULL HD וגם הבנתי שכדי לראות הבדל בין הרזולוציות צריך לשבת במרחק של 1.8 מטר בערך.
הדברים היחידים שמדאיגים אותי ממש קצת זה בגלל שאני אחבר את זה למחשב ואריץ משחקים אז יכול להיות צריבת תמונה , אבל לפי מה שקראתי זה רק אחרי הרבה שעות וגם אפשר לתקן את זה.
דבר נוסף שראיתי היא שהרזולוציה היא 1024X768 ואני יודע שהרזולוציה של 720P היא 1366X768.
ולפי מה שהבנתי הפיקסלים הם מלבניים ולא מרובעים, האם הדבר הזה יכול להשפיע על האיכות התמונה בעת חיבור מחשב או בשידורי SD רגילים?
תודה.
עד עכשיו חיפשתי טלוויזיות 37" LCD ובכלל לא חשבתי על טלוויזיות פלזמה.
אבל תוך כדי החיפוש ראיתי פלזמות 42" באותו מחיר כמו הLCD אבל HD READY.
אז עכשיו יש לי כמה שאלות בנוגע לטלוויזיות פלזמה.
המרחק הוא קצת פחות מ3 מטר ככה שלא צריך FULL HD וגם הבנתי שכדי לראות הבדל בין הרזולוציות צריך לשבת במרחק של 1.8 מטר בערך.
הדברים היחידים שמדאיגים אותי ממש קצת זה בגלל שאני אחבר את זה למחשב ואריץ משחקים אז יכול להיות צריבת תמונה , אבל לפי מה שקראתי זה רק אחרי הרבה שעות וגם אפשר לתקן את זה.
דבר נוסף שראיתי היא שהרזולוציה היא 1024X768 ואני יודע שהרזולוציה של 720P היא 1366X768.
ולפי מה שהבנתי הפיקסלים הם מלבניים ולא מרובעים, האם הדבר הזה יכול להשפיע על האיכות התמונה בעת חיבור מחשב או בשידורי SD רגילים?
תודה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
במרחק 3 מטרים בגודל 42 אתה לא תראה הבדל בין HDR ל FHD.
אני חושב שאם אתה מתכוון להשתמש במסך למשחקים אז יש סיכוי שתסבול מצבירות ואולי גם צריבות כי במשחקים יש הרבה פעמים לוגואים קבועים על המסך.
אם זה לא יותר משעה וחצי שעתיים רצוף אז לא נראה לי שזו בעיה.
לגבי שידורי SD , במסך HDR הם יראו יותר טוב מאשר במסך FHD
אני חושב שאם אתה מתכוון להשתמש במסך למשחקים אז יש סיכוי שתסבול מצבירות ואולי גם צריבות כי במשחקים יש הרבה פעמים לוגואים קבועים על המסך.
אם זה לא יותר משעה וחצי שעתיים רצוף אז לא נראה לי שזו בעיה.
לגבי שידורי SD , במסך HDR הם יראו יותר טוב מאשר במסך FHD
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
זה אכן מציק.
אם אתה מעוניין לחבר את המסך לצפייה במחשב לא הייתי מתקרב למסכים רחבים עם 1024*768 (או כל תצורה אחרת של פיקסלים מלבניים..)
אלו מסכים די נחותים שיכולים אולי להתאים לחיבור לממיר HD או משהו דומה, אבל ממש לא מומלץ כמסך מחשב.
חפש לך מסך רחב עם סידור פיקסלים בפורמט תואם כך שיתקבל מיפוי פיקסלים כמו שצריך.
אם אתה מעוניין לחבר את המסך לצפייה במחשב לא הייתי מתקרב למסכים רחבים עם 1024*768 (או כל תצורה אחרת של פיקסלים מלבניים..)
אלו מסכים די נחותים שיכולים אולי להתאים לחיבור לממיר HD או משהו דומה, אבל ממש לא מומלץ כמסך מחשב.
חפש לך מסך רחב עם סידור פיקסלים בפורמט תואם כך שיתקבל מיפוי פיקסלים כמו שצריך.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1024*768
האם העיוות תמונה בפלזמה 1024*768 שמרטין מדבר עליו הוא ברמה כזאת שאי אפשר להשתמש במחשב?
פשוט רכשתי פלזמה בדיוק עם הרזולוציה הזאת - ואצלי המחשב מחובר לתכני מחשב (סרטים, אתרים וכדומה) לאורך כל היום
50% סרטים
25% YOUTUBE
25% אתרים שונים בעיקר HOMETHEATER
האם תהיה בעיה עם 1024*768 בפלזמה
פשוט רכשתי פלזמה בדיוק עם הרזולוציה הזאת - ואצלי המחשב מחובר לתכני מחשב (סרטים, אתרים וכדומה) לאורך כל היום
50% סרטים
25% YOUTUBE
25% אתרים שונים בעיקר HOMETHEATER
האם תהיה בעיה עם 1024*768 בפלזמה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אי אפשר להשתמש במחשב זו הגדרה אישית. הבעיה היא בגדר של "נראה לא נכון".
לקפדנים כמוני זה אכן יהיה בגדר של לא ניתן להשתמש במחשב, לאחרים זה לא יהיה ביג דיל.
לשימוש כצג מחשב זה יכול להוות בעיה - הצגה של פורמט 4:3 כפרישה של 16:9. זה נראה מוזר.
לסרטים, כפי שמרטין ציין, לא אמורה להיות בעיה.
בעידן בו כך מסך הוא לפחות 1920x1080, המסכים האלה כבר פשוט מיושנים.
לקפדנים כמוני זה אכן יהיה בגדר של לא ניתן להשתמש במחשב, לאחרים זה לא יהיה ביג דיל.
לשימוש כצג מחשב זה יכול להוות בעיה - הצגה של פורמט 4:3 כפרישה של 16:9. זה נראה מוזר.
לסרטים, כפי שמרטין ציין, לא אמורה להיות בעיה.
בעידן בו כך מסך הוא לפחות 1920x1080, המסכים האלה כבר פשוט מיושנים.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".