כבל VGA מהלפטופ לפלזמה-לא מגיב....
שלום לכולם,
קניתי כבל VGA על מנת לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה.
חיברתי אותו מצד המחשב ומצד הטלויזיה איך אין שום תגובה מצד הטלויזיה...כאילו לא מקבלת את אותות השידור של הכבל...
כשניסיתי לשנות ב SOURCE ל-PC זה לא נותן לי ללחוץ על הפונקציה הזו....כאילו חסומה..
מאפשר לי רק AVI1 AVI2 S VIDOE ו TV
אבל לא PC...
כשאני מחבר לפעמים SP3 עם כבל HDMI האפשרות ב SOURCE נפתחת ואפשר לשחק אך משום מה כאן זה לא מצליח...
למישהו יש פתרון איך מתוך ההגדרות של הטלויזיה אפשר לשחרר את ה -PC??? כי אני לא הצלחתי לשחרר בשום דרך שהיא..
תודה וחג שנמח לכולם!
אבי
קניתי כבל VGA על מנת לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה.
חיברתי אותו מצד המחשב ומצד הטלויזיה איך אין שום תגובה מצד הטלויזיה...כאילו לא מקבלת את אותות השידור של הכבל...
כשניסיתי לשנות ב SOURCE ל-PC זה לא נותן לי ללחוץ על הפונקציה הזו....כאילו חסומה..
מאפשר לי רק AVI1 AVI2 S VIDOE ו TV
אבל לא PC...
כשאני מחבר לפעמים SP3 עם כבל HDMI האפשרות ב SOURCE נפתחת ואפשר לשחק אך משום מה כאן זה לא מצליח...
למישהו יש פתרון איך מתוך ההגדרות של הטלויזיה אפשר לשחרר את ה -PC??? כי אני לא הצלחתי לשחרר בשום דרך שהיא..
תודה וחג שנמח לכולם!
אבי
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
במחשב נייד יש לחצן FN שיחד איתו צריך ללחוץ F2 או F4 או F8... שים לב שיש ציור שני שני ריבועים ליד הF...
לדוגמה FN + F8 יעביר את המסך למצב שכפול..
אתה יכול גם ללחוץ בשולחן עבודה על לחצן ימני של העכבר, לאחר מכן ללחוץ "רזולוציית מסך" ולאחר פתיחת החלון תלחץ על "התחבר למקרן"...
לדוגמה FN + F8 יעביר את המסך למצב שכפול..
אתה יכול גם ללחוץ בשולחן עבודה על לחצן ימני של העכבר, לאחר מכן ללחוץ "רזולוציית מסך" ולאחר פתיחת החלון תלחץ על "התחבר למקרן"...