האם יש למישהו ניסיון עם רכישת מסך באילת? האם שווה לנסות רכישה נטולת מע"מ,
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לא היתי מצפה לקבל שם הנחה של 17% במחיר ..
מכיוון שבישראל המחירים המוצגים כבר כוללים מע"מ ( חוק סימון מוצרים ) אתה אף פעם לא יודע מהו הסכום של המע"מ מתוך הסכום המוצג ( אלא אם כן הבאת אתך מחשבון מהבית ).
באילת, לא רק שלא תקבל הנחה של 17%, מחיר המוצר והרווח של המוכר יהיו גבוהים בהרבה ממה שנהוג לגבות על אותו מוצר בתל אביב ( בקיזוז המע"מ ).
כלומר מחיר המוצר ללא המע"מ גבוה משמעותית ממחיר אותו מוצר ללא מע"מ בתל אביב. למה ? כי ישראל ישראלי מרחוב אילת 1 באילת רוצה להרוויח את כל הנחת המע"מ..
אתה תקבל אולי 1-2% הנחה במחיר אבל המוכר ירוויח את היתרה .. זאת לא היתה כוונת המחוקק. אבל המחוקק טיפש במקרה הטוב, ובמקרה הרע לא ממש אכפת לו ממך, ולכן החוק הזה אינו מיטיב עם כלל האוכלוסיה אלא עם בעלי העסקים בלבד.
לסיכום, יכול להיות משתלם במוצרים קטנים פיזית אותם אתה יכול לקחת אתך ברכב אולם בקיזוז עלויות הדלק זה פשוט לא משתלם אלא אם כן במקרה מתוכננת לך חופשה ואתה מקבל הנחה משמעותית ( אתה לא ) על מוצר ספציפי שאתה סגור עליו וגם נמצא במלאי.
בכל מקרה מסכים לא יוצאים מהחנות אלא מהמחסנים של היבואן ואני לא חושב שאתה יכול לקנות באילת ולבצע משלוח והתקנה של מסך באזור המרכז.
מכיוון שבישראל המחירים המוצגים כבר כוללים מע"מ ( חוק סימון מוצרים ) אתה אף פעם לא יודע מהו הסכום של המע"מ מתוך הסכום המוצג ( אלא אם כן הבאת אתך מחשבון מהבית ).
באילת, לא רק שלא תקבל הנחה של 17%, מחיר המוצר והרווח של המוכר יהיו גבוהים בהרבה ממה שנהוג לגבות על אותו מוצר בתל אביב ( בקיזוז המע"מ ).
כלומר מחיר המוצר ללא המע"מ גבוה משמעותית ממחיר אותו מוצר ללא מע"מ בתל אביב. למה ? כי ישראל ישראלי מרחוב אילת 1 באילת רוצה להרוויח את כל הנחת המע"מ..
אתה תקבל אולי 1-2% הנחה במחיר אבל המוכר ירוויח את היתרה .. זאת לא היתה כוונת המחוקק. אבל המחוקק טיפש במקרה הטוב, ובמקרה הרע לא ממש אכפת לו ממך, ולכן החוק הזה אינו מיטיב עם כלל האוכלוסיה אלא עם בעלי העסקים בלבד.
לסיכום, יכול להיות משתלם במוצרים קטנים פיזית אותם אתה יכול לקחת אתך ברכב אולם בקיזוז עלויות הדלק זה פשוט לא משתלם אלא אם כן במקרה מתוכננת לך חופשה ואתה מקבל הנחה משמעותית ( אתה לא ) על מוצר ספציפי שאתה סגור עליו וגם נמצא במלאי.
בכל מקרה מסכים לא יוצאים מהחנות אלא מהמחסנים של היבואן ואני לא חושב שאתה יכול לקנות באילת ולבצע משלוח והתקנה של מסך באזור המרכז.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
כשאני קונה מוצר חשמלי באילת אני קונה אך ורק ברשת חנויות שיש לה גם חנויות במרכז.
מכונת גילוח קניתי באלמ, PS3 קניתי בטויסאראס.
היתרון שיש מחיר נקוב שהוא זהה למרכז וממנו מפחיתים את המע"מ.
המחירים בחנות החשמל בקניון בקומה התחתונה ביותר, זהים או יקרים יותר בחלק מהמוצרים.
למשל משחקי קונסולות זולים יותר במרכז.
מכונת גילוח קניתי באלמ, PS3 קניתי בטויסאראס.
היתרון שיש מחיר נקוב שהוא זהה למרכז וממנו מפחיתים את המע"מ.
המחירים בחנות החשמל בקניון בקומה התחתונה ביותר, זהים או יקרים יותר בחלק מהמוצרים.
למשל משחקי קונסולות זולים יותר במרכז.
Re: האם יש למישהו ניסיון עם רכישת מסך באילת? האם שווה לנסות רכישה נטולת מע"
בספטמבר ביצעו בשבילי רכישה של כונן קשיח נייד של Transcend בגודל 1T.mr_dish כתב:או שהחנויות באילת מעגלים מעלה את הפער, לרווחיהם...?
שבוע הבא אני באילת, חשבתי לרכוש שם מסך עבור אמא וגלקסי 3 לאשתי......
ב KSP המחיר היה 508 ש"ח וב KSP סניף אילת אותו מוצר בדיוק ב 436 ש"ח.
ההגבלה ב KSP היא שרק תושב אילת יכול לרכוש אצלם בלי מע"מ, המוצר כולל אחריות על שם הרוכש וכרטיס האשראי של הרוכש במידה והרכישה לא במזומן.
בקיצור: מתאים למי שיש שלוחים למיניהם באילת שלא עושים עניין מהג'סטה ושיש להם סבלנות להתעסק עם זה.
במקרה שלי זה סה"כ דיסק: באים-לוקחים, אין מה לשאול שאלות.
מקווה שעזרתי
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
gilg7 כתב:בספטמבר ביצעו בשבילי רכישה של כונן קשיח נייד של Transcend בגודל 1T.mr_dish כתב:או שהחנויות באילת מעגלים מעלה את הפער, לרווחיהם...?
ההגבלה ב KSP היא שרק תושב אילת יכול לרכוש אצלם בלי מע"מ, המוצר כולל אחריות על שם הרוכש וכרטיס האשראי של הרוכש במידה והרכישה לא במזומן.
בקיצור: מתאים למי שיש שלוחים למיניהם באילת שלא עושים עניין מהג'סטה ושיש להם סבלנות להתעסק עם זה.
מקווה שעזרתי
גיל...
mr_dish
מכירת טלויזיה באילת למי שאינו תושב אילת מחייבת תשלום מע"מ
http://www.m-s-l.co.il/documents/1107/1538.pdf
גיל,
דווקא לגבי KSP זה לא נכון
ביוני קניתי שם IPAD, דיסק 3 טרה, router
כולם במחיר הרשת ללא המע"מ
שולם באשראי שלי עם הכתובת שלי במרכז. (עבור האחריות)
גם אצל דודו אלקטרוניק (מחסני חשמל)
קניתי מיקסר ומיקרוגל במחיר הרשת ללא מע"מ, ועם עוד הנחה קטנה.
טוב, המוכר בטלפון אמר את זה. אולי הטעה אותי להוריד מישהו מהגב שלו.Amir64 כתב:gilg7 כתב:בספטמבר ביצעו בשבילי רכישה של כונן קשיח נייד של Transcend בגודל 1T.mr_dish כתב:או שהחנויות באילת מעגלים מעלה את הפער, לרווחיהם...?
מקווה שעזרתי
גיל...
mr_dish
מכירת טלויזיה באילת למי שאינו תושב אילת מחייבת תשלום מע"מ
http://www.m-s-l.co.il/documents/1107/1538.pdf
גיל,
דווקא לגבי KSP זה לא נכון
ביוני קניתי שם IPAD, דיסק 3 טרה, router
כולם במחיר הרשת ללא המע"מ
שולם באשראי שלי עם הכתובת שלי במרכז. (עבור האחריות)
גם אצל דודו אלקטרוניק (מחסני חשמל)
קניתי מיקסר ומיקרוגל במחיר הרשת ללא מע"מ, ועם עוד הנחה קטנה....
בפירוש הוא סירב שאני אתן את הכ.א. שלי.
לגבי קניה של מישהו שאינו תושב אילת ונמצא פיזית בחנות: אני אבדוק את זה בקיץ
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
דיברתי עם החנות לפני שירדתי לאילת, לוודא שיש מלאי, ואמרתי שאני מגיע לאילת בעוד שבוע.gilg7 כתב: טוב, המוכר בטלפון אמר את זה. אולי הטעה אותי להוריד מישהו מהגב שלו.
בפירוש הוא סירב שאני אתן את הכ.א. שלי.
לגבי קניה של מישהו שאינו תושב אילת ונמצא פיזית בחנות: אני אבדוק את זה בקיץבינתיים אשתמש בשירותים של תושבי אילת.
...
אמרו לי להכניס הזמנה באתר כ 4 ימים לפני שאני מתכוון לאסוף את המוצרים כי הם לא שומרים להרבה זמן.
את התשלום ביצעתי בחנות כשקיבלתי את המוצרים ולא באתר, לא הייתה שום בעיה.
לגבי LCD, גם מסכי מחשב מעל "25 חייבים בתשלום מע"מ, עד "25 פטורים ממע"מ