החלפת ממיר max hd לאחד אם נפח גדול יותר, עולה כסף? (עדכון)

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

השאלה בנושא, תודה.
נערך לאחרונה על ידי denis29 ב 09/10/2012 10:52, נערך פעם 1 בסך הכל.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #2 

זה כמו במקדונלנד ,מוסיפים 1.90 ומגדילים :lol:
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

אבל ברצינות? אני לא הכי נהנה מהנוכחי גם, לא הכי מהיא בעולם, השוואה ל HD VOD של PACE לפחות ..או כל ממיר אחר של יס.
פשוט לא הצלחתי לתפוס אותם היום. אני פשוט עובר דירה ומחליף ציוד מסוים, בזק למשל החליפו לי ראוטר 6740 ל דגם G2 ללא תשלום, כי אמרתי שהוא עושה לי בעיות חח, הדגם הכי חדש אני מבין אם מדבקה צהובה ? 1TB?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #4 

לא חושב שהם יסכימו להחליף לך ללא תקלה ממשית.. בגלל רצון זה לא תמיד עובד (למרות שבמלחמות ואיומים הם עושים הכל).
אני לא חושב שיש יותר מהירות בין הדגמים..
אין מה לעשות הmaxhd בחיים לא יהיה מהיר כמו הרגילים

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

בדיוק קפצתי לבזקסטור לפני הודעה למוקד הטכני, אחרי שיחה הסיכמו להחליף את הראוטר, כולה האמרתי שהוא לא דופק את הגלישה אחרי שימוש בטורנט, קורה שסתם כך אין גלישה וצריך לאפס וכו'. למה שביס זה לא יעבוד? אני יגיד שהוא איטי וקורה שהוא נתקע לי לפעמים, במעבר דירה הם לא דרשו גרוש וחצי, התקינו 3 נקודות כמו גדולים + 2 ממירי HD VOD ב 20 שקל במקום 40, אני ניסה לתפוס אותם ביום ראשון, פעם רציתי להחליף ממיר רגיל ב 3100S, אחרי כמה שיחות עשו החלפה בחינם חח.

רוביןהוד
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 621
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #6 

כל הסוד של הממיר טמון במכסת ההקלטות שלו.
תנסה לפרמט-ותראה איזה ספיד תופס הממיר.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

חח אני לא יגיד שזה שקר :D , באמת בהתחלה היה טוב יותר, אבל זיכרון ומעבד גם משפיעם, השאלה פונה גם למי שכבר עשה החלפה, האם שילמת כסף ? זה הכל. תודה.
PS, מתי כבר EPG חדש מתי ?

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

נו מה ? אין תגובה? עף אחד פה לא החליף ממיר לאחרונה?

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #9 

תשמע זה לא כזה קל כמו שאתה חושב.. נגיד ויתנו לך ממיר והוא לא יהיה עם המדבקה הצהובה אז תגיד לו שאתה לא מסכים להחליף?
נו שטויות זה הכי פוקסים בעולם בעניין הזה

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

השאלה הייתה אך ורק האם זה בתשלום, כי הבנתי כבר שזה עניין של מזל :roll:

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

טוב לאחר שיחה אם יס אושרה לי החלפה תמורת 80 שקלים (לא נורה, גם כך במעבר דירה לא שילמתי גרוש)
תסריט השיחה: טכני (לא מתעסקים בהחלפות) -> שרות -> טכני (אי אפשר גם בתשלום, כל עוד עובד לא מחליפים, דור 1 או 2 או 3 מבחינתם אותו דבר, לא מתחשב בזה שאני מעבד את ההקלטות) -> קשרי לקוחות (Y) (אין בעיה ,קבעו לי טכנאי ל 25 לחודש, 150 שקל, אמרתי אין לי בעיה על השרות או ההתקנה, אני רק רוצה ממיר מהיר וחדש יותר, תתחשבי שאני יעבד את ההקלטות, אוקי ב 80 שקלך הולך? כן).
*אני יברר בימים הקרובים האם יש טכנאי קרוב יותר, כי שבועיים זה הגזמה, כנראה בגלל החגים.
PS, הם לא התחייבו לסוג הממיר בהחלפה כי אין להם שליטה על זה, אם אני לא יקבל ממיר אם מדבקה כתומה 7720, פעם הבה ינתק את כבל הSATA ויגיד שלא מקליט חח, יש לי כלים לנתק אותו בלי לפתוח את הממיר :lol:

or4558
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 812
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #12 

לי תמיד יוצא מזל בפוקסים עם יס הייתה לי בעיה לאחרונה ממיר של YES MAX TOTAL מדבקה כתומה תקול וקבלתי ממיר חדש YES MAX TOTAL מדבקה כתומה

stompy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1416
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #13 

אני מנסה להבין אם הבנתי נכון
שיצאת דייי פראיייר חחחחח
החלפת ממיר HD MAX בממיר HD MAX ושילמת על זה?
מה אתה רציני?

זה לא בדיחה או משו?
welcome to the blockchain
things are about to change
open up the gates
systems get replaced

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

חח הם כנראה רוצם החזר התקנת חינם במעבר דירה :lol: , אני תכלס מבין שזה כאילו קריאת טכנאי לסתם, אבל עזבו אם יקבל את הממיר אם מדבקה כתומה אז זה בסדר, הם אמרו שזה ירד מחשבון המנוי...נראה אם זה באמת יהיה כך, אבל שוב במידע ולא יקבל את הממיר הרצוי..יתקשר אחרי כמה ימים ויגיד שהוא לא מקליט, ינתק את כבל ה SATA חח, כי אני לא מכיר עוד דרך לגרום לבעיות לממיר :roll: ,הוא כן נתקע לפעמים, הוא סובל מאטיות, כך שאני לא סתם ביקשתי החלפת ממיר, בעצם עולי כדאי לנתק את כבל ה SATA כבר עכשיו ולדרוש החלפה חינם? כי הוא הפסיק הקליט חח? התשלום הרי הוא על הגעת טכנאי, כמו שיש תשלום על התקנה.

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #15 

אם הממיר נתקע ועובד לאט הייתי דורש שיגיע טכנאי בחינם ויחליף את הממיר לדגם החדש.
תבהיר להם שממיר שנתקע ועובד לאט זהו ממיר לא תקין ואתה לא אמור לשלם אגורה על ההחלפה שלו.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”