נכון שיש לי TOP100, אני מתאר לעצמי שמתי שיתחילו אם חבילות של 100+ ישדרגו לנו את המודמים, מה שמעצבן אבל שאני נאלץ לקנות HUB GIGA רק שתהיה לי מהירות נורמלית בין המחשבים ,במקום להשתמש ב HUB המובנה ..
להחליף 6740 ב G2, כדאי?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
לא מזמן דיברו פה שלבזק יצאה גרסת חומרה G2 אם עיצוב חדש וממה שהבנתי יותר זיכרון, השאלה האם יש לו בעיות מסוימות? והאם באמת יש הבדל מורגש בתוספת הזיכרון? אני עוד מחקה שיהיה להם משולבת אם כניסות GIGA
,
נכון שיש לי TOP100, אני מתאר לעצמי שמתי שיתחילו אם חבילות של 100+ ישדרגו לנו את המודמים, מה שמעצבן אבל שאני נאלץ לקנות HUB GIGA רק שתהיה לי מהירות נורמלית בין המחשבים ,במקום להשתמש ב HUB המובנה ..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
הכי טוב שתקנה ראוטר נורמלי כמו TPLINK1043 ND לדוגמא ותחבר אותו לדילינק (אפשר להגדיר אותו כמודם בלבד)
ואז לא תהיה לך בעיה יש לראוטר פורטים של 1GIGA ובנוסף הוא יעבוד לך הרבה טוב והרבה יותר יציב מכל הראוטרים המשולבים מודם +ראוטר .
לשיקולך.
ואז לא תהיה לך בעיה יש לראוטר פורטים של 1GIGA ובנוסף הוא יעבוד לך הרבה טוב והרבה יותר יציב מכל הראוטרים המשולבים מודם +ראוטר .
לשיקולך.
יש לי אותו אך אני לא ממליץ לך לקחת אותו הוא כל פעם קופא שאני מוריד מטורנט פעם ביום אני מכבה ומדליק אותו מחדש אני ממש לא מרגיש שיפור אצלו החודש אני אחליף אותו בחזרה ל6740 הרגיל ואם ככה יש לי אישור מבזק להחליף לחודש 
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אם לא הייתי ברור, אין לי ממש צורך בראוטר לWIFI, זה לשימוש מידי פעם, השאלה איך הוא בתור מודם?
כי יחיבור עליו סביץ' של GIGA גם כך..
כי יחיבור עליו סביץ' של GIGA גם כך..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
יש לי את שתיהם שתי מקומות שונים ולא מרגיש שוב הבדל. אצלי הם משתמשים כמודמים בלבד ולא ראוטר.
- AlphaCygni
-
- חבר פעיל

- תגובות: 84
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
להתרחק, כמו מבואש!