עדיין מחפש ומתלבט - רסיבר ורמקולים
אני מחפש זוג רצפתיים, סנטר, אחוריים ואולי גם סאב. על הרסיבר אני כמעט סגור.
תקציב 10K
שמעתי בחנויות (אודיוקלאב, סטריאו סטאר, ועוד כמה) רמקולים של פוקאל , פולק אודיו, סרווין וגה (בעע), פיור אקוסטיקס, פארגדים/פראדיס משהו כזה ומכולם לא ממש התלהבתי.
השמיעו לי זוג רצפתיים ב160 אלף שקל רציתי למות מהאיכות , טוויטר מיהלום (לא זוכר את שם החברה)! אסור היה לי להכנס לחדר ששם...
1. עברתי בהרבה חנויות ולא מצאתי דגמים של JBL... אנחנו אוהבים את הרמקולים שלהם, למרות שהבנתי שלא ככ מעריצים אותם בפורום ובחנויות...
איפה יש תצוגה של רמקולים שלהם?
2. נראה לי שאני אלך על הרסיבר של denon avr 1912. האם יש דגם פחות יקר שלהם, אותו הדבר רק בלי כל השטויות של הairplay? אני לא אשתמש בזה וחבל על הכסף...
3. איזה עוד חברות/דגמים כדאי לי לבדוק? איפה יש רשימה של חנויות עם תצוגה טובה של רמקולים?
תקציב 10K
שמעתי בחנויות (אודיוקלאב, סטריאו סטאר, ועוד כמה) רמקולים של פוקאל , פולק אודיו, סרווין וגה (בעע), פיור אקוסטיקס, פארגדים/פראדיס משהו כזה ומכולם לא ממש התלהבתי.
השמיעו לי זוג רצפתיים ב160 אלף שקל רציתי למות מהאיכות , טוויטר מיהלום (לא זוכר את שם החברה)! אסור היה לי להכנס לחדר ששם...
1. עברתי בהרבה חנויות ולא מצאתי דגמים של JBL... אנחנו אוהבים את הרמקולים שלהם, למרות שהבנתי שלא ככ מעריצים אותם בפורום ובחנויות...
איפה יש תצוגה של רמקולים שלהם?
2. נראה לי שאני אלך על הרסיבר של denon avr 1912. האם יש דגם פחות יקר שלהם, אותו הדבר רק בלי כל השטויות של הairplay? אני לא אשתמש בזה וחבל על הכסף...
3. איזה עוד חברות/דגמים כדאי לי לבדוק? איפה יש רשימה של חנויות עם תצוגה טובה של רמקולים?
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
אני אישית יכול להמליץ על פיוז בגבעתיים, סטריאוסקופ בדיזנגוף סנטר ולייזר סיטי בצומת כפר שמריהו מבחינת מבחר הרמקולים בתצוגה...
לדנון יש שני דגמים נמוכים יותר מה-1912: ה-1312 וה-1612 (כולם עתידים להתחלף בקרוב ע"י סדרת ה-xx13 החדשה יותר), אבל הייתי שומע אותם לצד ה-1912 כדי לוודא שאיכות ההגברה נשמרת גם אם יורדים במספר הדגם (זה לא רק עניין של פיצ'רים אתה יודע...)
חוצמזה, לרמקולים שונים מתאימים רסיברים שונים, ולכן כדאי לנסות כמה דגמים שונים.
בגדול אתה צריך לכוון לרסיברים בסדר גודל של 3,000 ש"ח, ואת השאר על רמקולים, כש-50% צריכים ללכת על הקדמיים, 25% על הסנטר והשאר על השאר
למרבה הצער זה די מגביל אותך אם אתהמתעקש על רצפתיים, כי רצפתיים סבירים מתחילים האיזור ה-3,000 ש"ח (וורפידייל דיאמונד 10.6, מישן MX3 ומוניטור אודיו M4 למשל...) - אם אתה יכול להתגמש על הדרישה לרצפתיים, אז בחירה במדפיים מלפנים יכולה לפנות לך עוד כמה מאות טובים של שקלים.
לדנון יש שני דגמים נמוכים יותר מה-1912: ה-1312 וה-1612 (כולם עתידים להתחלף בקרוב ע"י סדרת ה-xx13 החדשה יותר), אבל הייתי שומע אותם לצד ה-1912 כדי לוודא שאיכות ההגברה נשמרת גם אם יורדים במספר הדגם (זה לא רק עניין של פיצ'רים אתה יודע...)
חוצמזה, לרמקולים שונים מתאימים רסיברים שונים, ולכן כדאי לנסות כמה דגמים שונים.
בגדול אתה צריך לכוון לרסיברים בסדר גודל של 3,000 ש"ח, ואת השאר על רמקולים, כש-50% צריכים ללכת על הקדמיים, 25% על הסנטר והשאר על השאר
למרבה הצער זה די מגביל אותך אם אתהמתעקש על רצפתיים, כי רצפתיים סבירים מתחילים האיזור ה-3,000 ש"ח (וורפידייל דיאמונד 10.6, מישן MX3 ומוניטור אודיו M4 למשל...) - אם אתה יכול להתגמש על הדרישה לרצפתיים, אז בחירה במדפיים מלפנים יכולה לפנות לך עוד כמה מאות טובים של שקלים.
תודה על התגובה ;-]
אני אבדוק את החנויות שציינת.
אני מעדיף רצפתיים כי אהבתי יותר את הסאונד שלהם, המדפיים קטנים וצורמים לפי מה ששמעתי.
אני אבדוק את הרסיברים של דנון שציינת.
אני גמיש במחיר, אפשרי לגלוש ל12K, אבל רק אם ממש נדלקתי על דגם מסויים שאני לא יכול לוותר עליו.
יש עוד המלצות חברים?
אני אבדוק את החנויות שציינת.
אני מעדיף רצפתיים כי אהבתי יותר את הסאונד שלהם, המדפיים קטנים וצורמים לפי מה ששמעתי.
אני אבדוק את הרסיברים של דנון שציינת.
אני גמיש במחיר, אפשרי לגלוש ל12K, אבל רק אם ממש נדלקתי על דגם מסויים שאני לא יכול לוותר עליו.
יש עוד המלצות חברים?
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
אם היתה רושם מס טלפון זה היה עוזר הרבה היו עוזרים לך מה זה שווה כל המחבואים הזה ? ! אותי למשל עשו כעוסק בתחום
אין לי חנות ולא עסק הללואי 
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
Pacific100
קיבלנו עליך דיווחים שאתה משווק באופן פעיל של חנות. כנראה שלא שמת לב שאתה כזה...
קיבלנו עליך דיווחים שאתה משווק באופן פעיל של חנות. כנראה שלא שמת לב שאתה כזה...
ניסית לשמוע סטליטים?
אתה צריך 6-7 אלפים לרמקולים ו3-4 אלפים לרסיבר במידה והתקציב הוא 10.
בכזה תקציב אתה יכול לקנות סט סטליטים ברמה גבוה.
אם אתה בוחר להגדיל את התקציב ל12 הייתי בודק סטליטים יותר יקרים או לחלופין - 2K סאב, 2K אחוריים 1.5K סנטר 3.5K קדמיים (עדיף מדפיים), 3K רסיבר.
אתה צריך 6-7 אלפים לרמקולים ו3-4 אלפים לרסיבר במידה והתקציב הוא 10.
בכזה תקציב אתה יכול לקנות סט סטליטים ברמה גבוה.
אם אתה בוחר להגדיל את התקציב ל12 הייתי בודק סטליטים יותר יקרים או לחלופין - 2K סאב, 2K אחוריים 1.5K סנטר 3.5K קדמיים (עדיף מדפיים), 3K רסיבר.
השאלה איזה סטליטים שמעת.
בכל אופן, התקציב שלכם מאוד גבולי ליד ראשונה במידה ואתם רוצים כבר מעכשיו את כל הסט.
הייתי הולך על סט לפי התמחור שרשמתי, אפילו מוותר על הסאב בשלב ראשוני ומוסיף את הכסף לתקציב של קדמיים רצפתיים.
אחוריים הייתי הולך על סטליטים.
בכל אופן, התקציב שלכם מאוד גבולי ליד ראשונה במידה ואתם רוצים כבר מעכשיו את כל הסט.
הייתי הולך על סט לפי התמחור שרשמתי, אפילו מוותר על הסאב בשלב ראשוני ומוסיף את הכסף לתקציב של קדמיים רצפתיים.
אחוריים הייתי הולך על סטליטים.
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
מעניין שאנשים לא הזכירו שתי אופציות טובות מאוד לרמקולים בתקציב שלך.
1) קליפש מסדרת רפרנס Klipsch
2) מוניטור אודיו מסדרת ברונזה Monitor Audio
אלו הם רמקולים בעלי אופי וצליל שונה מאוד ואני מאמין שתמצא את מבוקשך.
לגבי חנויות אני מנוע מלהגיב בגלל חוקי הפורום
1) קליפש מסדרת רפרנס Klipsch
2) מוניטור אודיו מסדרת ברונזה Monitor Audio
אלו הם רמקולים בעלי אופי וצליל שונה מאוד ואני מאמין שתמצא את מבוקשך.
לגבי חנויות אני מנוע מלהגיב בגלל חוקי הפורום
- epony
- חבר במועדון 10K

אלכס, דווקא הזכרתי את מוניטור אודיו, אבל את סדרת ה-M ולא את סדרת הברונזה, כדי לפנות מקום בתקציב לשאר הרכיבים... 
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
epony כתב
יש מצב שהאיש יכול לעלות לרמה של Bronze אולי אפילו בקונפיגורציה כמו BX2+BX1+BXLCR ועדיין ישאר לרסיבר ראוי. מצד שני יוקר המחייה במרכז הוא גבוה יותר, אז אולי לא
אור אני מכה על חטא, אכן הזכרת, פספסתי את זה למרות שאני לרוב קורא אותך בעיון.אלכס, דווקא הזכרתי את מוניטור אודיו, אבל את סדרת ה-M ולא את סדרת הברונזה, כדי לפנות מקום בתקציב לשאר הרכיבים... [פרח]...
יש מצב שהאיש יכול לעלות לרמה של Bronze אולי אפילו בקונפיגורציה כמו BX2+BX1+BXLCR ועדיין ישאר לרסיבר ראוי. מצד שני יוקר המחייה במרכז הוא גבוה יותר, אז אולי לא
- epony
- חבר במועדון 10K

ובדיוק בגלל זה המלצתי על ה-M4 של מוניטור אודיו, שהוא יופי של רמקול רצפתי למחיר שלוDorM כתב:אם הוא יבחר את הרמקולים האלה יהיה לו גם תקציב לסאב, אבל הוא מעוניין ברצפתיים ולא במדפיים....
לאחר כל ההמלצות פותח השרשור חייב לגשת לחנות מתמחה ולהתחיל לשמוע בתקציב שלו.
זה הרבה יותר יעזור לנו ולו מה מתאים לרכישה בשבילו.
אני בדעה של לא לשמוע שום דבר מעל התקציב לפני שסוגרים מה שרוצים.
לא רסיברים ולא רמקולים שמעל התקציב.
זה הרבה יותר יעזור לנו ולו מה מתאים לרכישה בשבילו.
אני בדעה של לא לשמוע שום דבר מעל התקציב לפני שסוגרים מה שרוצים.
לא רסיברים ולא רמקולים שמעל התקציב.
הייתי בפיוז חברים.
בחור בשם ברק הסביר לי את ההבדלים בין רמקול אנגלי לאמריקאי, גרמני, דני...
היינו חייבים ללכת, נלך לשם שוב בשבוע הבא.
בכל מקרה, עזבו קניית רמקולים, היה ממש מעניין להבין את הדברים האלה.
סטליטים עם סאב נשמעים ממש לא טוב, לא נראה לי שאני אלך עליהם.
לא הספקתי לרשום מה הוא השמיע לי, אבל החברות הן: פולק אודיו, ג'אמו, רמקול גרמני(לא זוכר את שם החברה), דני ואנגלי.
מי שנשמעו לי הכי בכיוון היו הפולק אודיו והגרמני...
יש לציין שהשירות שלהם שם מצויין. בלי לחץ.
עדיף באמת שלא אשמע משהו שלא בתקציב שלי, אבל אני רוצה גם להבין מה זה רמה מעל התקציב שלי.
בחור בשם ברק הסביר לי את ההבדלים בין רמקול אנגלי לאמריקאי, גרמני, דני...
היינו חייבים ללכת, נלך לשם שוב בשבוע הבא.
בכל מקרה, עזבו קניית רמקולים, היה ממש מעניין להבין את הדברים האלה.
סטליטים עם סאב נשמעים ממש לא טוב, לא נראה לי שאני אלך עליהם.
לא הספקתי לרשום מה הוא השמיע לי, אבל החברות הן: פולק אודיו, ג'אמו, רמקול גרמני(לא זוכר את שם החברה), דני ואנגלי.
מי שנשמעו לי הכי בכיוון היו הפולק אודיו והגרמני...
יש לציין שהשירות שלהם שם מצויין. בלי לחץ.
עדיף באמת שלא אשמע משהו שלא בתקציב שלי, אבל אני רוצה גם להבין מה זה רמה מעל התקציב שלי.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לא הבנתי את זה?בחור בשם ברק הסביר לי את ההבדלים בין רמקול אנגלי לאמריקאי, גרמני, דני......
יענו ברק אומר שרמקולים אמריקאים נשמעים X
רמקולים אנגליים נשמעים Y
רמקול גרמני נשמע Z
.
.
.
.
מאוד יתכן שברק נחמד אבל לפי מה שאמר לך נראה לי שרמת המקצועיות שלו לא מי יודע כמה.
ישנם רמקולים אמריקאים שנשמעים X ויש כאלו אמריקאים שנשמעים Y וגם Z וכן הלאה....
אין שום מאפייני רמקול ,שניתן לקשר באופן גורף, לארץ הייצור. זה ממש לא רציני לחשוב ככה.
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- epony
- חבר במועדון 10K

istarmini כתב:שמעתי פעם הכללה כזאת שאמריקאים הם בהירים, בריטים חמים, צרפתים מהירים (או משהו כזה)... אבל זה נכון להגיד את זה על רמקולים בערך כמו שזה יהיה נכון להגיד את אותו הדבר על האנשים בכל אחת מהמדינות האלה.אין שום מאפייני רמקול ,שניתן לקשר באופן גורף, לארץ הייצור. זה ממש לא רציני לחשוב ככה.......
הוא אומר שהאמריקאים נותנים סאונד שנשמע כאילו אתה נמצא בשורה ראשונה בהופעה בעוד שהאנגלים נותנים סאונד של שורה אמצע/אחרונה. כמובן שיש רמקולים אנגליים שיש להם מאפיינים כמו של אמריקאים, אבל נראה לי שהוא התכוון לבדוק מה אנחנו אוהבים יותר.
אין הבדלים בין רמקולים מארצות שונות?
אין הבדלים בין רמקולים מארצות שונות?