Oppo Digital - DV-970HD
-
sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
- נתן תודות: 526 פעמים
- קיבל תודות: 691 פעמים
רבות דובר על הנגן OPDV971H ולמעשה התכוונתי לרכוש את המכשיר בעזרת קרוב משפחה ששוהה כרגע בניו-יורק.
ובכל זאת (כמו פולני טוב) נכנסתי לאתר החברה ולא יכול הייתי שלא לשים לב לנגן נוסף מתוצרתה ה- 970HD.
עיון באתר Secrets of Home Theater & High Fidelity מלמד שגם נגן זה אינו קוטל קנים ובאספקטים מסויימים אף עולה על אחיו הבכור (והיקר יותר).
האם יש למישהו נסיון עם נגן זה ?
בכל מקרה אני מתעתד להשתמש בחיבור HDMI אל מסך הפלזמה והשימוש נכון להיום ב DVD אינו אינטנסיבי ביותר.
http://www.hometheaterhifi.com/cgi-bin/ ... D%20(HDMI)
ובכל זאת (כמו פולני טוב) נכנסתי לאתר החברה ולא יכול הייתי שלא לשים לב לנגן נוסף מתוצרתה ה- 970HD.
עיון באתר Secrets of Home Theater & High Fidelity מלמד שגם נגן זה אינו קוטל קנים ובאספקטים מסויימים אף עולה על אחיו הבכור (והיקר יותר).
האם יש למישהו נסיון עם נגן זה ?
בכל מקרה אני מתעתד להשתמש בחיבור HDMI אל מסך הפלזמה והשימוש נכון להיום ב DVD אינו אינטנסיבי ביותר.
http://www.hometheaterhifi.com/cgi-bin/ ... D%20(HDMI)
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
לי יש מעט נסיון עם הנגן אך לא עם יכולות הUPSCALING שלו (אני משתמש בפרוססור חיצוני).
בתור נגן הוא טוב מאוד אך בתור נגן עם יכולות UPSCALING הוא לא משהו...
על פי כמעט כל ההשוואות שבאינטרנט שנכתבו ע"י כותבים מקצועיים נכתב שבתחום בוידאו שהOPPO הישן טוב בהרבה מהחדש...
בתור נגן הוא טוב מאוד אך בתור נגן עם יכולות UPSCALING הוא לא משהו...
על פי כמעט כל ההשוואות שבאינטרנט שנכתבו ע"י כותבים מקצועיים נכתב שבתחום בוידאו שהOPPO הישן טוב בהרבה מהחדש...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: