מבקש המלצה למערכת קולנוע ביתית 5.1 (כולל רסיבר)
אהלן, בשעה טובה אני מתכנן להשתכלל מזוג הרמקולים הנחמדים שיש לי ולעבור למערכת 5.1.
חשוב לציין שכרגע המערכת תימצא בתוך חדר שינה לפחות לשנתיים-שלוש הבאות ולאחר מכן תעבור לסלון.
חלק משמעותי מהשימוש בה יהיה לניגון מוזיקה והופעות ממחשב נייד (עם כרטיס קול חיצוני, lexicon alpha) וצפייה בסרטים וסדרות מממיר HOT HD.
התקציב הוא סביב ה3-3.5K כשאת הרסיבר אני ככל הנראה אביא מארה"ב, מגישוש ראשוני ראיתי שהמחירים באמזון לצורך העניין נמוכים בקצת יותר מחצי מהמחירים שראיתי בZAP.
חברות שאני מעדיף: Pioneer וDenon אבל אני לגמרי פתוח ואשמח לשמוע גם על חברות אחרות.
תודה רבה חברים וחג שמח.
חשוב לציין שכרגע המערכת תימצא בתוך חדר שינה לפחות לשנתיים-שלוש הבאות ולאחר מכן תעבור לסלון.
חלק משמעותי מהשימוש בה יהיה לניגון מוזיקה והופעות ממחשב נייד (עם כרטיס קול חיצוני, lexicon alpha) וצפייה בסרטים וסדרות מממיר HOT HD.
התקציב הוא סביב ה3-3.5K כשאת הרסיבר אני ככל הנראה אביא מארה"ב, מגישוש ראשוני ראיתי שהמחירים באמזון לצורך העניין נמוכים בקצת יותר מחצי מהמחירים שראיתי בZAP.
חברות שאני מעדיף: Pioneer וDenon אבל אני לגמרי פתוח ואשמח לשמוע גם על חברות אחרות.
תודה רבה חברים וחג שמח.
פרט נוסף, כרגע אני משתמש בזוג רמקולים מדפיים mini-101 של omega audio ורסיבר מאוד ישן של דנון (DRA-385RD)
האמת שלא ממש יצא לי להשוות את האיכות שמע של המערכת הנ"ל לעומת אחרות ואני גם לא כל כך יודע אם נהוג לשלב מערכות ישנות עם חדשות.
אשמח לפרטים בנושא
האמת שלא ממש יצא לי להשוות את האיכות שמע של המערכת הנ"ל לעומת אחרות ואני גם לא כל כך יודע אם נהוג לשלב מערכות ישנות עם חדשות.
אשמח לפרטים בנושא
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
1. אני מסכים עם JEXY, ובפרט אם הדגש הוא על מוזיקה..!
2. אין מערכות 5.1 נורמליות למוזיקה בפחות מ-4,500 ש"ח בארץ.
3. בארה"ב אתה יכול לבדוק את האנרג'י טייק קלאסיק
4. המחירים ב-ZAP לא משקפים את המחירים בפועל בחנויות מתמחות אחרי קצת מו"מ...
5. אל תהיה נאיבי - זה שרסיבר עולה $300 בארה"ב, זה לא אומר שהעלות הסופית לך היא 1,200 ש"ח..!
קח בחשבון עלויות שילוח ומיסים בגובה של עוד $200, ותוסיף לזה ממיר מתח לרשת החשמל המקומית (220-240 וולט) בעוד כמה מאות ש"ח, ותקבל חסכון בגובה כמה מאות ש"ח בלבד, וזה על מכשיר בלי אחריות מקומית.
בשורה התחתונה, יבוא אישי של רסיבר מארה"ב משתלם רק ברמות יותר גבוהות ממה שאתה הגדרת.
בקיצור, הדבר היחיד שאני מכיר שאולי יתאים לך ביבוא אישי מחו"ל זה מערכת קומפלט רסיבר+רמקולים של אונקיו - ראה כאן: http://www.bhphotovideo.com/c/search?at ... 4291303180
וכאן: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_ ... Caps%2C360
מהמבחר של אונקיו, שווה לבחון בתקציב שלך את ה-HT-S3500 ואת ה-HT-S5500 (אממנם מערכת 7.1, אבל עם קדמיים קצת יותר איכותיים, ומקסימום לא מחברים את הזוג הנוסף לסראונד האחורי...)
נ.ב. גישה אחרת תהיה ללכת עכשיו על רסיבר סטריאו או אפילו לא לגעת ברסיבר בכלל, ולהשקיע חלק או את כל הסכום שיש לך כרגע בזוג רמקולים מדפיים איכותי כבסיס למערכת קומפלט שתבנה בשלבים בעתיד כשיתפנה לך עוד תקציב...
2. אין מערכות 5.1 נורמליות למוזיקה בפחות מ-4,500 ש"ח בארץ.
3. בארה"ב אתה יכול לבדוק את האנרג'י טייק קלאסיק
4. המחירים ב-ZAP לא משקפים את המחירים בפועל בחנויות מתמחות אחרי קצת מו"מ...
5. אל תהיה נאיבי - זה שרסיבר עולה $300 בארה"ב, זה לא אומר שהעלות הסופית לך היא 1,200 ש"ח..!
קח בחשבון עלויות שילוח ומיסים בגובה של עוד $200, ותוסיף לזה ממיר מתח לרשת החשמל המקומית (220-240 וולט) בעוד כמה מאות ש"ח, ותקבל חסכון בגובה כמה מאות ש"ח בלבד, וזה על מכשיר בלי אחריות מקומית.
בשורה התחתונה, יבוא אישי של רסיבר מארה"ב משתלם רק ברמות יותר גבוהות ממה שאתה הגדרת.
בקיצור, הדבר היחיד שאני מכיר שאולי יתאים לך ביבוא אישי מחו"ל זה מערכת קומפלט רסיבר+רמקולים של אונקיו - ראה כאן: http://www.bhphotovideo.com/c/search?at ... 4291303180
וכאן: http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_i_ ... Caps%2C360
מהמבחר של אונקיו, שווה לבחון בתקציב שלך את ה-HT-S3500 ואת ה-HT-S5500 (אממנם מערכת 7.1, אבל עם קדמיים קצת יותר איכותיים, ומקסימום לא מחברים את הזוג הנוסף לסראונד האחורי...)
נ.ב. גישה אחרת תהיה ללכת עכשיו על רסיבר סטריאו או אפילו לא לגעת ברסיבר בכלל, ולהשקיע חלק או את כל הסכום שיש לך כרגע בזוג רמקולים מדפיים איכותי כבסיס למערכת קומפלט שתבנה בשלבים בעתיד כשיתפנה לך עוד תקציב...
- greenmouse
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
יש כרגע בגרופון מערכת קומפלט של פייוניר עם סטרימר ורמקולים 5.1
המכירה דרך חנות חללית בת"א.
במחיר של כל החבילה 3000 שח.
תבדוק אם זה מתאים לך.
http://www.groupon.co.il/deals/national ... 282&a=2022
המכירה דרך חנות חללית בת"א.
במחיר של כל החבילה 3000 שח.
תבדוק אם זה מתאים לך.
http://www.groupon.co.il/deals/national ... 282&a=2022
- shigidar
- עוסק בתחום

- תגובות: 434
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 36 פעמים
נדב, אתה כתבת שהמערכת מיועדת לחדר שינה. ההמלצה שלי היא לא לקנות מערכת 5.1 כרגע, כיוון שגם התקציב שלך מוגבל ואתה מעוניין בעוד מספר שנים ממילא לקנות ציוד לסלון. לך על משהו כמו pioneer X-HM20 זה יתן לך הגברה נחמדה ויציאת HDMI לטלוויזיה וזה זול. בעוד שנתיים - שלוש תתקשר ואז אמליץ לך על מערכת לסלון 
שלום, אחרי קצת גישושים והתייעצויות קניתי רמקולים של אומגה olp-501 וסנטר מיד 2.
עכשיו, אני צריך המלצה לרסיבר 5.1 לחבר את שני הרמקולים הנ"ל, סנטר, ושני mini-101 כאמור, כל המוצרים הם של אומגה.
התקציב הוא 2000-2500 כשיש באפשרותי להביא רסיבר מארה"ב, במה זה כרוך מבחינת שנאים וכו'?
יש לי אפשרות להביא את זה מבלי לשלם מכס או משהו כזה.. קרובים שעושים "עלייה".
אשמח לקבל את דעתכם על הרמקולים שנקנו וגם המלצה על רסיבר בתקציב. תודה רבה
עכשיו, אני צריך המלצה לרסיבר 5.1 לחבר את שני הרמקולים הנ"ל, סנטר, ושני mini-101 כאמור, כל המוצרים הם של אומגה.
התקציב הוא 2000-2500 כשיש באפשרותי להביא רסיבר מארה"ב, במה זה כרוך מבחינת שנאים וכו'?
יש לי אפשרות להביא את זה מבלי לשלם מכס או משהו כזה.. קרובים שעושים "עלייה".
אשמח לקבל את דעתכם על הרמקולים שנקנו וגם המלצה על רסיבר בתקציב. תודה רבה
אז למרות שלא ממש הצלחתי להיעזר בחברי הפורום, עשיתי מחקר קטן ובסופו של דבר קניתי זוג רמקולים רצפתיים + סנטר מיד שנייה של אומגה, olp501 כמו שכתבתי למעלה.
אחרי סידור קטן בחברה, שאגב לא חייבו אותי עליו, הלכתי איתם לבחון רסיברים, לאחר ששמעתי מספר רסיברים בחרתי בVSX-827 של pioneer.
הרמקולים נשמעים נהדר איתו וגם אהבתי את עניין הairplay והפונקציות הנוספות שיש בו.
אז אחרי חריגה של 200 שקלים יצאתי עם מערכת שלטעמי נשמעת מעולה וגם מהווה בסיס טוב לשדרוגים בעתיד.
מספר שאלות:
עד עכשיו עבדתי עם מחשב נייד שהיה מחובר לכרטיס קול חיצוני של Lexicon alpha שהיה מחובר לרסיבר.
השאלה שלי מה עדיף לי עכשיו? לחבר כבר HDMI מהמחשב לרסיבר או להמשיך בחיבור הישן?
דבר נוסף, לצערי אין לי חיבור לרשת בחדר והראוטר לא נמצא מספיק קרוב בשביל שאני אמתח אליו כבל מהרסיבר.
רציתי לבקש המלצה לאביזר חיבור שיתן לי את האפשרות לחבר אלחוטית את הרסיבר לראוטר.
ולאנשים שמבינים קצת יותר במחשבים, אם אני מחבר עם כבל רשת את הרסיבר למחשב הנייד שמחובר אלחוטית לראוטר, יכול להיות שזה מספיק בשביל לצרף את הרסיבר לרשת הביתית?
תודה רבה ושבת שלום!
אחרי סידור קטן בחברה, שאגב לא חייבו אותי עליו, הלכתי איתם לבחון רסיברים, לאחר ששמעתי מספר רסיברים בחרתי בVSX-827 של pioneer.
הרמקולים נשמעים נהדר איתו וגם אהבתי את עניין הairplay והפונקציות הנוספות שיש בו.
אז אחרי חריגה של 200 שקלים יצאתי עם מערכת שלטעמי נשמעת מעולה וגם מהווה בסיס טוב לשדרוגים בעתיד.
מספר שאלות:
עד עכשיו עבדתי עם מחשב נייד שהיה מחובר לכרטיס קול חיצוני של Lexicon alpha שהיה מחובר לרסיבר.
השאלה שלי מה עדיף לי עכשיו? לחבר כבר HDMI מהמחשב לרסיבר או להמשיך בחיבור הישן?
דבר נוסף, לצערי אין לי חיבור לרשת בחדר והראוטר לא נמצא מספיק קרוב בשביל שאני אמתח אליו כבל מהרסיבר.
רציתי לבקש המלצה לאביזר חיבור שיתן לי את האפשרות לחבר אלחוטית את הרסיבר לראוטר.
ולאנשים שמבינים קצת יותר במחשבים, אם אני מחבר עם כבל רשת את הרסיבר למחשב הנייד שמחובר אלחוטית לראוטר, יכול להיות שזה מספיק בשביל לצרף את הרסיבר לרשת הביתית?
תודה רבה ושבת שלום!