אספרסו קלאב - חוות דעת נוספת

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
noyitz פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 132
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אני לקוח של אספרסו קלאב בערך שנה וחצי. צורך 3-4 קפסולות ליום.
סה"כ למעלה מ 1000 קפסולות עד היום.
בגדול אני די מרוצה מהמכונה, הבעיה העיקרית של אספרסו קלאב זה השרות המזעזע שלהם!
אני גר בישוב חדש ליד כפר סבא, בו שרות הדואר עדיין לא פועל 100 אחוז כמו שצריך. לכן, כשעשיתי מנוי לקפסולות וידאתי שהמשלוח הוא שליח עד הבית ולא דואר רשום או דואר רגיל דרך דואר ישראל.
כשחידשתי את המנוי (לפני כעשרה חודשים) אספרסו קלאב עבדו עם חברת שליחים שבאמת עשתה משלוחים עד הבית, לכן הם גם אמרו שזה המצב (גם באתר שלהם עד היום רשום שהמשלוח הוא עד הבית).
לצערי לפניי כחצי שנה הם עברו לדואר ישראל, מאז המשלוח מגיע בדואר רשום. לכן מגיע לי פתק (במקרה הטוב) ואז אני צריך לנסוע לנקודת חלוקה להביא את החבילה.
הסברתי לשירות לפני חודש שמבחינתי זה לא מקובל, בעיית הדואר בישוב אצלי לא מאפשרת לי להגיע לנקודת חלוקה בשעות שהיא פתוחה, לכן, בזמן שעשיתי את המנוי ווידאתי שהשליח מגיע עד הבית וכך היה למעלה משנה. אם הם מחליפים חברת משלוחים באמצע השנה של המנוי שידאגו שהלקוחות לא נפגעים.
נכון להיום נשארו לי למעלה מ 300 קפסולות עליהם שילמתי ואספרסו קלאב לא מוכנים לשלוח לי את המשלוח עם שליח עד הבית.
מיותר לציין, ששכן שלי בבניין, עם נספרסו - מקבל משלוח עד הדלת של הדירה!!

בכל מקרה בשבוע האחרון אני בשיחות טלפון עם מנהלת השירות ומנהל מחלקת התפעול. לצערי, צורת הדיבור הבוטה והמזלזלת של שניהם שכוללת ניתוקי טלפון, העברת השיחה למרכזיה כל פעם, וסירוב בכל תוקף להמשיך בצורת המשלוח לה הם התחייבו לא עוזרת.
יותר מזה, גם כשאמרתי להם שמבחינתי הם הפרו חוזה וגם אני לא מחוייב להם - שניהם לא הסכימו להחזיר לי את הכסף על 300 הקפסולות שנותרו במנוי.
מנהל התפעול אמר שהשיוחת מוקלטות, אמרתי לו סבבה, תוציא את ההקלטה ותבדוק. מאז 4 ימים אני משאיר לו הודעות והוא לא חוזר אליי...

מנכל החברה הוא בחור בשם אורן טל. כל השבוע ניסיתי להגיע אליו, מזכירה שלו, פקס, מייל, כלום. גם מנהלת השירות וגם מנהל התפעול מסרבים לאפשר לי לדבר איתו, גם את השם שלו לקח לי שלושה ימים להשיג - מי ישמע ראש השב"כ...

שלשום, התקשרתי למחלקת התיקונים (יש לי גם בעיה עם המקציף). המכונה באחריות כי יש לי מנוי, הם אמרו לי שצריך לקחת את המכונה למעבדה, אמרו שישלחו שליח לקחת את המכונה. שאלתי את הבחור שם אם אפשר שהשליח כבר יביא לי קפסולות על הדרך... הבחור במחלקת תיקונים לא מכיר את כל הסיפור, וישר אמר לי "בטח לא צריכה להיות בעיה..." אחרי שעה הוא שלח לי הודעה במייל שמנהל מחלקת התפעול - הבחור ממקודם יטפל במשלוח...

בקיצור, שנה וחצי אני מרוצה מהמכונה, הקפסולות מצויונות ובסוף הם נופלים בדברים הקטנים - שלרב הלקוחות הם כל כך קריטיים - המשלוח.

מקווה שידאגו להעסיק עפרונות יותר מחודדים בקלמר של השירות.
אני מסיים את המנוי עוד חודשיים, אאלץ לטרוח ולהגיע לאסוף בעצמי את הקפסולות אבל אני עם אספרסו קלאב - סיימתי!!!!!

מקווה שקיבלתם חומר למחשבה - כל מי שמעוניים לרכוש מכונה או מנוי באספרסו קלאב.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #2 

תכלס, מוצר טוב זה לא הכל ואפילו לא חצי. אין תירוץ לשירות גרוע. אני יודע שעלויות המשלוח זינקו וכולם נפגעים מזה, אבל זה עדין לא מצדיק פגיעה בלקוחות.
what's next?

mosheva
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 858
נתן תודות: 99 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #3 

צודק במיליון אחוז שירות גרוע ביותר!
בטלפון, בחנות שלהם בתל אביב וגם במחסן/מרכז אספקה בפתח תקווה.

קפה טוב ואפילו מאוד (יחסית לקפסולות) ובאמת חבל שנופלים על נושא השירות.

מעבר לכך יש למעלה מ -100 סוגי קפה שמתאימים למכונה שלנו והם לא מביאים אפילו 1/3 וחבל...

מידע על קפסולות ועוד המון דבריפ אפשר למצוא כאן:
http://www.caffita.info/

TsurTriger
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
תגובות: 2096
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #4 

אני אומנם לא אובייקטיבי, מכיוון וגם אני נכוותי איתם, אך הסיפור שלך על רמת השירות שלהם מוכר לי באופן אישי.
הגישה שלהם לא נכונה לדעתי, וזו בעיה מהותית ויסודית כאשר אתה נמצא בתלות עם החברה עצמה (ברכישת קפסולות).
הלקוח הוא המניה שלך. אתה צריך להשקיע במניה שלך כדי להנפיק רווחים.
השקעה נכונה במניה תניב לבסוף רווחים, גם באופן עקיף.

אני אישית לא חוזר לחברה הזו לאחר מה שקרה לי.
(היום שוב פעם התקשרו וניסו למכור לי מכונה ב300 שקל או לשאני ארכוש במקום חידוש אחריות לשנה בעלות של 250 שקלים)

אני ממליץ לכל אחד שקונה מכונת קפסולות להפנים שהשירות חשוב לא פחות מהטעם של הקפסולות והקפה עצמו.
כשקונים מכונת קפסולות למעשה חותמים "חוזה" ומתחתנים עם החברה לקפסולות שלה.
ולכן, השירות חשוב לפחות כמו הטעם שלה קפה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

EllaBiton
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

אספרסו קלאב... מכונות גרועות שירות גרוע קפה גרוע!!!

שליחה #5 

אין מה להשוות בכלל המכונה של אספרסו קלאב לא מתקרבת בביצועים לחברה שייתה לי. מקציף החלב לא נוח בכלל, אין מספיק מקום לבצע תנועות סיבוביות עניין של הנדסת אנוש לקויה לדעתי, ההקצפה אוורירית מידיי ולא צפופה, מלאה בועות אויר. לגבי הקפה טעמתי המון מן הטעמים של אספרסו קלאב - טעם מאכזב מאוד. כאחד ששותה המון קפה בלא מעט מקומות. בקיצור אכזבה גדולה מהמכונה של אספרסו קלאב.

eg99
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2999
נתן תודות: 114 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #6 

מצטרף לחוות הדעת השלילית על השירות, היחס ללקוחות וכמובן על הטעם.
הנסיון שלי היה רע עוד יותר מהמפורט לעיל (!!!), ואפילו פרסמתי כאן פוסט, שזכה לאיומים משפטיים.
לא נוגע, וממליץ לא לגעת.
ערן

udi610
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106
שם מלא: אודי
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

אספרסו קלאב

שליחה #7 

מצטרף - השרות גרוע וגם לא מעניין אותם.
אני חיפאי. לפני כשנה ויותר היו מוכנים לשלוח 2-3 קפסולות לטעימה משום שלא ניתן לטעום מעבר לת"א. כיום לא מוכנים כלום. גם המבחר הצטמצם כאשר זרקו את הסוגים הטובים עם 100% ערביקה.

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

האם השתנה משהו אחרי כמעט שנה??

הציעו לי 99 שח לחודש, 50 קפסולות ומכונה מתנה...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

rm1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1588
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 196 פעמים

שליחה #9 

אני עברתי מנספרסו בכלל למכונה אוטומטית טוחנת (לא סובל את תעמי הקפה של הקלאב).
תחשב כמה כפסולות אתה צורך בשנה ואת המחיר שלהם ואם יש מחיר למכונה.
לעומתם מחיר של כשקל אחד ומטה לכוס מפולי קפה אבל עלות של כ 2300-4000 למכונה.
כבר כיסיתי אתה הרכישה אחרי שנה אחת.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

אני עם אספרסו קלאב כבר שנה שנייה ובינתיים הכל בסדר

שליחה #10 

השירות שתואר פה קודם באמת בעייתי.
אבל באיזור מרכז המצב יותר טוב: המכונה שלי התקלקלה פעם אחת, באו ואספו אותה מהבית, תיקנו כמו שצריך ומאז היא עובדת מספר חודשים בלי בעיות.
כדי לזרז את התהליך אספתי את המכונה בעצמי מפ"ת, אחרת הייתי נאלץ להמתין עוד יומ או יומיים.

המעבר לשירות שליחויות של דואר ישראל כנראה גם הוא לא בעייתי באיזור מרכז: בשני המשלוחים שעשיתי הקפסולות הגיעו עד הדלת בתיאום איתי. אומנם מקבלים איזה SMS מהדואר אבל התעלמתי ממנו ופשוט חיכיתי כמה שעות שייצרו איתי קשר והכל עבד טוב.

כמו כן, הייתה לי פעם בעיה בהקצפה, פתחתי קריאה בפורום שלהם וחזרה אליי טכנאית מיומנת שהסבירה לי איך לנקות איזה קונוס פנימי בצינורית שהקיטור עובר דרכה. מאז אני מנקה את החלק הזה פעם בחודש (2 דקות) והכל טוב.

לגבי טעם הקפה: לדעתי אספרסו קלאב טוב בהרבה מנספרסו גם בטעם וגם בארומה. כל אחד וטעמו האישי. דבר אחד בטוח: כמות הקפה בנספרסו קטנה מידי בשבילי (5 גרם) ובאספרסו קלאב היא 7 גרם למיטב זכרוני.

המחיר לקפסולה בקניה של 800 קפסולות יצא לי 1.78 ש"ח. אבל המחיר הזה כולל מכונה חדשה או אחריות על המכונה הקיימת.
(וגם ממיס אבנית בקטנה, למרות שאפשר מלח לימון)
אני העדפתי אחריות על הקיימת, לא ראיתי ערך מוסף בלזרוק מכונה לפח ולקבל את אותו הדגם שוב. ממילא המכונות של אספרסו קלאב נוטות להתקלקל פעם בשנה וכמו שכתבתי תיקנו לי את המכונה הקיימת.
shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #11 

אין על הצרכנים הישראלים. בוכים, מתלוננים אבל נשארים לקוחות.
מה לא אמרו על הוט ועדיין יש להם מלא לקוחות.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”