קניתי סמסונג ps43e450 ונראה לי שעבדו עלי
שקניתי את הטלוויזיה בקרטון של הקופסא איפה שכתוב ארץ יצור תאילנד היה צבוע בטוש שחור ה-s/n
ושאלתי למה המכור לא רצה שאני יראה.
אגב זה יבוא פרלסס ולא סם ליין ואין בה עברית והרמקולים של הטלוויזיה ממש גרועים נשמע כאילו זה רמקול של שני אייפונים סינים אבל בסמסונג השניה שליה e550 שומעים הרבה יותר טוב
רציתי לדעת למה המוכר הסתיר בטוש שחור את הs/n מהצרכן
הצלחתי בכל זאת להעתיק אותו
S/N:ZUZY3MNC500014
יכול להיות שזה קשור לפנאל?
והאם אפשר להתקין עברית? כי המוכר אמר שאפשר
ושאלתי למה המכור לא רצה שאני יראה.
אגב זה יבוא פרלסס ולא סם ליין ואין בה עברית והרמקולים של הטלוויזיה ממש גרועים נשמע כאילו זה רמקול של שני אייפונים סינים אבל בסמסונג השניה שליה e550 שומעים הרבה יותר טוב
רציתי לדעת למה המוכר הסתיר בטוש שחור את הs/n מהצרכן
הצלחתי בכל זאת להעתיק אותו
S/N:ZUZY3MNC500014
יכול להיות שזה קשור לפנאל?
והאם אפשר להתקין עברית? כי המוכר אמר שאפשר
נערך לאחרונה על ידי baruchc1 ב 06/10/2012 16:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כן הסיריאל נאמבר אכן דומה לזה של הקופסאahersko כתב:ה SN של הקופסה והטלויזיה זהה?
נשמע מסריח.
עברית אפשר, הנושא נדון רבות....
אבל למה הרמקולים נשמעים ממש גרוע?
והצלחתי להוריד שפות לדגם הנ״ל מאתר סמסונג רק שאני מכניס את הUSB הטלוויזיה לא מזהה את הקובץ
יש הסבר איך מתקנים את זה מהUSB?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
הרמקולים של הD490 מצויינים בייחוד במצב סראונד וירטואלי. אני מניח שבסידרה החדשה זה לא שונה. תכנס לממשק ותשחק עם התפריטים עד שתגיע לסאונד משביע רצון.
לגבי קובץ השפות... אם הusb לא מזהה אותו אז הוא לא מתאים... לא שמעתי עד היום על קובץ שפות חיצוני למסכי סמסונג.
יש לך לינק לאתר שהורדת אותו?
לגבי קובץ השפות... אם הusb לא מזהה אותו אז הוא לא מתאים... לא שמעתי עד היום על קובץ שפות חיצוני למסכי סמסונג.
יש לך לינק לאתר שהורדת אותו?
מפה הורדתי עדכון קשוחהטלHD כתב:הרמקולים של הD490 מצויינים בייחוד במצב סראונד וירטואלי. אני מניח שבסידרה החדשה זה לא שונה. תכנס לממשק ותשחק עם התפריטים עד שתגיע לסאונד משביע רצון.
יש לך לינק לאתר שהורדת אותו?...
http://www.samsung.com/il/support/model ... -downloads
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רכשת מסך מאוד מאוד ישן שסביר להניח הועבר לקופסה אחרת...
יבואן מקבילי מוחק את המספר בכדי שלא יהיו טעיות ברישום לסמסונג ישראל. ליבואן מקבילי יש מספרים סידוריים משלהם.
אם קיבלת אחריות על המסך, אין לך מה לדאוג... אם אינך מרוצה, תקח בחשבון שעבור התקציב הדל זו התמורה...
אם תגדיל פי 2 לפחות את התקציב תוכל להנות ממסך מתקדם יותר וחדיש יותר..
יבואן מקבילי מוחק את המספר בכדי שלא יהיו טעיות ברישום לסמסונג ישראל. ליבואן מקבילי יש מספרים סידוריים משלהם.
אם קיבלת אחריות על המסך, אין לך מה לדאוג... אם אינך מרוצה, תקח בחשבון שעבור התקציב הדל זו התמורה...
אם תגדיל פי 2 לפחות את התקציב תוכל להנות ממסך מתקדם יותר וחדיש יותר..
- טלHD
- גורו

ידידי... טעות. זה מסך חדיש מדגמי 2012JEXY כתב:רכשת מסך מאוד מאוד ישן שסביר להניח הועבר לקופסה אחרת...
אם תגדיל פי 2 לפחות את התקציב תוכל להנות ממסך מתקדם יותר וחדיש יותר.....
למה אתה חושב שרכשתי מסך ישן?JEXY כתב:רכשת מסך מאוד מאוד ישן שסביר להניח הועבר לקופסה אחרת...
הרי המספרים הסידוריים שעל הקופסא והטלוויזיה שווים וגם היה על הטלוויזיה מדבקות בפנאל ממש כמו שקונים חדש הקופסא אכן נפתחה אבל זה בשביל להחליף את שקע החשמל שיתאים לישראל
- טלHD
- גורו

תצלם בבקשה את המדבקה בגב המסך ותעלה לכאן.baruchc1 כתב:אתה יכול להיא לי קישור פשוט לא הצלחתי למצואahersko כתב:מה הקשר לעדכון קושחה?
אל תתקין כלום.
בשביל עברית לא צריך להתקין שום קושחה.
חפש בפורום העניין נדון בהרחבה....
ואני מדבר על תפריט בעברית לא על כתוביות...
זה מזכיר לי את ההתלבטות שהייתה לי אמש, ראיתי שיש את 55VT50 ב800$ !! באמזון. כלומר כולל משלוח + מסים זה יוצא כ5500 ש"ח.JEXY כתב:רכשת מסך מאוד מאוד ישן שסביר להניח הועבר לקופסה אחרת...
החיסרון שזה יד 2
טלHD כתב:תצלם בבקשה את המדבקה בגב המסך ותעלה לכאן.baruchc1 כתב:אתה יכול להיא לי קישור פשוט לא הצלחתי למצואahersko כתב:מה הקשר לעדכון קושחה?
אל תתקין כלום.
בשביל עברית לא צריך להתקין שום קושחה.
חפש בפורום העניין נדון בהרחבה....
ואני מדבר על תפריט בעברית לא על כתוביות......