אז ככה סה"כ התרשמות חיבות מאוד מהטלוויזיה. לפני זה היה לי פיליפס 42pfl5604h שהייתי מאוד מרוצה ממנה. אך רציתי להתקדם לתלת מימד וטלוויזיה שרופה אצל משפחה עזרה לי להתקדם אלה =).
אז אתחיל בפלוסים: מבחינת מראה חיצוני - דקה בטירוף, מסך אולי 2 גג 3 ס"מ , רמקולים בתחתי מאחורה מוסיפים עוד כמה ס"מ. סטנד X חמוד ביותר ניתן להזזה של 20 מעלות לכל צד. מסך כמעט על כל השטח טלוויזיה ללא הרבה פלסטיק מסביב. בקיצור וויזואלית בסדר גמור. יש לה 3 קניסות של USB שאחד מהם עם יציאת של 1A לחיבור קוננים חיצונים (2 נוספים 0.5). 3 HDMI ועוד חיבורים אשר אותי לא עניינו.
יש בפנים WIFI כלומר אני מזרים מדיה אלחוטית מאולטרבוק עם WIDI ע"י תוכנה של סמסונג, בנוסף שליטה על הזרמת נתונים מתבצעת גם משלט וגם ממחשב, כולל שינוי שמע. מינוס קטן - שבקבצים 3D אצלי לפחות לא ניתן להזרים סרט ללא הפסקות של באפר כל כמה דקות. הצתרכתי לחבר הרדיסק ישירות. אך בהזרמת סדרות בHD לא צפיתי בעיות. אז כנראה גם סרטי HD לא יהיו בעייתיים. (בדקתי לצערי סרטי HD אפילו 720P נתקעים =( בWIFI)
יש כל הקטע של SMART אבל זה זז איתי יחסית, ולא כזה שימושי. יש שם תוכנות כמו סקייפ, פייסבוק ועוד, אך לסקייפ צריך מצלמה ייחודית של סמסונג שעולה באמזון 100 דולר, מצלמות אחרות לא מתקבלות ע"י טלוויזיה. עוד חיסרון קטן שאי אפשר לעשות מוניטור מחשב בWIDI אלא רק דרך HDMI.
עם טלוויזיה מגיעות 2 זוגות משקפיים אקטיביים ל3D. משקפיים לא זוכים בדיזיין =) ולא הכי נוחות אך מתרגלים אליהם והם לא מפריעות לצפייה. משקפיים מוזנות מסוללות שצריך להחליף אותם ניראה לי כל 300 שעות (לא בטוח). משקפיים טיפה משכיחות את הבהירות. וניתן להרגיש פליקר כשמסתכל בחלון אך על טלוויזיה נותנות תוצאה מצוינת ללא הפרעות. כמו כן נכבות לווד ברגע ש3D מסתיים.
טלוויזיה קוראת קבצי MKV גם 3D, רואה כתוביות בעברית באותו שם כמו קובץ ווידאו, אך הפוך =( תוכנה קטנה subabi הופכת כתוביות תוך 3 שניות, אז זה ממש לא בעיה רצינית.
שמע מספיקה אותי, אך אף פעם לא חיברתי מערכות קולנוע לטלוויזיה , אני מאמין שהם לא באותה רמה.
מה הכי מפריע לי בטלוויזיה שסרטים מצב סטנדרט נראים כמו סרטים דוקומנטריים. מצב של מווי מתקן את זה אך לא במלאו, וצריך לשחק עם הגדרות של המסך , ואתם יש לא מעט שזה טוב, אך צריך לבדוק כל אחד.
פה השאלה למי שמבין , מה המלצות של הגדרות לטלוויזיה הזו? , אין לי כוח לשבת עליה =)
שוב סה"כ טלוויזיה מאולה, ואני ממליץ עליה.
מחקה לתשובות בקשר כיול וידאו ממי שכבר חרש על זה =) לצערי ב10 דפים אחרונים לא מצאתי פוסטים רלוונטיים. אם ידוע לכם עליהם תשימו פה לינק בבקשה.
אוקיי. יום טוב לכולם =)
התחדשתי Samsung 46es6300 =) פלוסים, מינוסים ושאלות =)
-
aquaeyed
-
- חבר פעיל

- תגובות: 52