מישהו פה שדרג לממיר MAX HD לא מזמן? איזה שלט קיבלתם?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
החלפתי שלט תקול וקיבלתי את השלט ה״רך״ שהוא מאד שקט 
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
מי אמר לך שזה מה שהוא משלם ואיך זה קשור לנושא השירשור?kobbi כתב:רך או קשה לא שווה 350 שח בחודש. ותחשוב על זה....4000 שח בשנה, 40000 בעשר.....
והכל בשביל ערוץ 2 ופעם ב איזה סרט משנות השמונים....
דרך אגב, אני למשל משלם בערך חצי ממה שכתבת. אז זה יותר טוב? כל אחד יעשה את שיקוליו שלו מה שווה לו או לא...
בכל מקרה זה נושא לשרשור אחר.
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
האמת אני באמת משלם פחות מזה, קיבלתי משהוא ב 265 אם זכרני לא מטעה , (כל החבילות, מספר ערוצי פרימיום וכולל תשלום על MAX HD),
על הדרך נתנו לי עוד 2 ממיר HD VOD ב20 שקל, ולא דיברתי בכלל אם קשרי לקוחות
, תאמינו לי שאני מת כבר שיציעו את החבילות המוזלות,
אני רואה גג ערוצי HD של סרטים וסדרות, כל השער מHTPC .
לגבי הבחור שהחליף, איזה לוגו יש לך על השלט? yes MAX HD או פשוט yes HD? לי לא יצאה לבדוק איזה שלט היה ב HD הישן אבל נראה לי הוא היה כמו שלט של MAX HD הנוכחי (שלי מדבקה ירוקה, עולי יחליף פעם לאחד גדול יותר, אבל ההקלטה זה דבר חזק,
).
על הדרך נתנו לי עוד 2 ממיר HD VOD ב20 שקל, ולא דיברתי בכלל אם קשרי לקוחות
אני רואה גג ערוצי HD של סרטים וסדרות, כל השער מHTPC .
לגבי הבחור שהחליף, איזה לוגו יש לך על השלט? yes MAX HD או פשוט yes HD? לי לא יצאה לבדוק איזה שלט היה ב HD הישן אבל נראה לי הוא היה כמו שלט של MAX HD הנוכחי (שלי מדבקה ירוקה, עולי יחליף פעם לאחד גדול יותר, אבל ההקלטה זה דבר חזק,
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
באמת לא רוצה להסיט את נושא השרשור אבל לסכם במשפט אחד - באופן כללי אני מרגיש שאני מקבל תמורה למה שאני משלם ובכל מקרה, זה פתרון מצוין למי שיש לו ילדים (יותר קל ללמד אותם להקליט ב YES מאשר להוריד תכנים
)