ניסיון חיווט ראשון (לחיצת קרונה)

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

מה המצב חברים? טוב אמרתי לעצמי, יש לי ראש על הכתפיים וידיים טובות, ינסה לרשת את הבית לבד,
קניתי לוחץ קרונה וחותך כבלים מסיבי, שקעים וכבל, מדובר ב TEL FTP CAT5E PATCH CORD 26AWG,
קודם כל האם כבל FTP טוב לעסק? חשבתי האמת שחוטים בכבל FTP מורכבים מחוט אחד, אבל הם בנויים והרבה חוטים קטנים, לא יודע אם ככה זה צריך להיות ודבר שני, יש לו חוט כסוף נוסף שאני לא יודע לאן לחבר ומה תפקידו,
בחיבור של השקע יש 10 מקומות, 2 לא צבועים בשום צבע, חיברתי בשיטת B כי כך גם הכבל עצמו (קניתי כבל של 20 מטר וחתחתי את הראשים, אבל הסדר ב ראש עצמו הוא B, השאלה האם יש עדיפות ל A או B?
וזה הכל בעצם, אה והנה מספר תמונות..בהתחלה היה מסובך אבל למדתי את העסק אחרי כמה דקות, והלוחץ קרונה הוא מיוחד, הוא חותך קצוות של כבל לבד
http://imgur.com/8Y2xb,F2tfL
PS, בלוחץ קרונה יש עוד 2 כלים שאין לי מושג למה הם? הכלי השטוח כתוב שהוא מברג חותך או משהוא כזה,
נראה שאני מצליח איתו לחלץ כבלים מהשקע, אך מה לגבי ה וו הזה?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #2 

טוב לגבי כלים מצאתי מה תפקידם, אכן כדי לנתק את הכבל מקרונה, מה שאני רק צריך שתענו לי לגבי כבל סיכוך, בשקע כפי שציינתי יש 10 קרונות,
2 בלי צבע שכנרה לשם צריך לחבר, השאלה לאיזה מהשניים? או לשניהם ביחד? תודה.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

נו אנשים, תאמינו לי שחיפשתי אני פשוט לא מוצע תשובה לזה, איזה מ 2 מהקרונות ללא צבע אני מחבר?

TheTurtle
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 408
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #4 

לא צריך לחבר אותו! פשוט תחתוך אותו וזהו....
כל עוד שני הצדדים מחוברים על אותו תקן זה לא כזה משנה, אחד אירופאי A והשני אמריקאי B זה תקנים למניעת הפרעות בין הכבלים השונים. אצלי זה B.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

סבבה, בכל מקרה אם כבר יש קרונות לחיבור הזה? למה לא לחבר? לא בעיה לחתוך אחרי זה, פשוט אם כבר השקעים גם הם אם סיכוך, יענו מתאים לכבל אם ראש ממתכת ,אני יחבר, כי תראה, פרט לכבל הרשת, באותה התעלה יהיה כבל בזק וכבל של יס, אז אני מעדיף להיות בטוח .

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”