שפץ ביתך, או הסיפור שלי אם בעל הדירה הקודם והמקלחון, צריך ייעוץ

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

אז כך, הסיפור הוא כזה, לא יודע אם זה המקום הנכון אבל, לפני 4 חודשים רכשנו דירה חדשה, אם כל אורכי הדין וכו' כו',
רק לפני כמה ימים קיבלנו מפתח סיפור ארוך, אך הבעיה היא אחרת, בעל הדירה התקמצן על שיפוץ, למרות שאינסטלציה חדשה, ריצוף, חשמל ,צנרת ומה לא, אם כי אנחנו עוד משפצים עכשיו אחריו, אם הדירה היה אמור להיות מותקן מקלחון לפי הבטחת בעל הדירה הקודם, זה היה לפני כ חצי שנה, שנכנסו לדירה, לא הותקן שם מקלחון, הוא פשוט שכב בקופסה,מדובר על דגם מעוגל של חברת SELAQUA שנמכר ממה שמעצתי ע"י KOSKO, הוא שווה בערך 1000 שקל. עכשיו נעבור למהות הבעיה, לי יש ראש על הכתפיים וידיים טובות, כמה חברים עוזרים לי בשיפוץ, הם ניסו להרכיב את המקלחון אך ללא הצלחה,
בדירה יש 2 חדרי אמבטיה ובכל אחד יש אסלה, האסלות מחוברת בצינור שעובר בין 2 המקלחון באחת הפינות, מה שיצא שלא משנה איך תנסה להרכיב את המקלחון, לא תצליח, כי הצינור עובר למתה על אחת הקירות, חשבנו על פתרון קל, ביקשתי מהזגג המקומי לחתוך לי פרספקס בגודל מסוים וכמה רצועות אלומיניום לבנות כדי בעצם למקם בין אותו הקיר למקלחון, מה שהיה לסתם, כי אחרי שעברנו על החלקים, אחת החלונות היה בכלל מנופץ, זה מורכב מ 2 דלתות הזהה אם חלונות מעוגלים, ו2 חלונות שטוחים, אחרי שעברתי טוב טוב על הוראות ההרכבה, שמתי לב ל WTF אחד גדול, המקלחון אמור להיות מותקן על בסיס :roll: ,בקיצור שלחתי פניה ל KOSKO, נראה מה הם יגידו, אבל מה אתם יכלים להמליץ? כי הדירה אחרי שיפוץ, ודי מוגבלים בכסף ..חוץ מווילון אמבט זמני אין לי שצץ של מושג מה עוד ניתן לעשות, גם בלי קשר לכסף, אי אפשר להתקין שם מקלחון.
http://imgur.com/XgcNr
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”