אחרי כשבועיים שהסטרימר נמצא ברשותי אספתי כמה רשמים ותובנות שרציתי לחלוק עם רוכשים פוטנציאליים ועם מי שכבר רכש ואולי יכול להאיר את עיניי לגביהם:
א. חיברתי אותו לדיסק חיצוני ואני מנגן ממנו קבצים שונים - בסה"כ ללא בעיות. עם זאת - העתקתי DVD-ים שיש לי בבית כמות שהם לדיסק הקשיח - חלק מהם מזוהה ומתנגן מצויין, אך חלק פשוט גורמים לסטרימר להיתקע (דווקא המושקעים יותר של דיסני לדוגמא).
ב. חיברתי אליו דונגל WIFI אלחוטי. יש לו תכונה מרגיזה - הוא שוכח את הגדרות הרשת לאחר כיבוי והדלקה, כך שצריך לעבור את כל התהליך המייגע מחדש בכל פעם. גם סיסמאות רשת הוא לא זוכר וההקלדה של סיסמה דרך המקלדת על המסך עם השלט מאד מציקה.
ג. אני מתרשם שקצב החיבור האלחוטי שלו נמוך מזה של מחשבים 'אמיתיים' שיש לי בבית ויושבים על אותה רשת. הרושם מתקבל מכך שצפיה בסרטוני יוטיוב נתקעת פעמים רבות לצורך טעינה (דבר שלא קורה במחשבים האחרים על אותה רשת).
ד. ככלל התגובות של הסטרימר קצת איטיות - מעבר בין תפריטים, התחברות לרשת, הרצת אפליקציות וכו'. כאילו הוא חושב לפני כל פעולה שמבצע (גם אם זה לעבור בתוך התפריטים שלו).
ה. כתוביות - ניסיתי להעלות לדיסק המחובר אליו סרטים עם קבצי כתוביות (בפורמט SRT) הפועלים כשורה על מחשב 'אמיתי'. משום מה הוא לא זיהה אותם ולא הציג אותם. רק כאשר הורדתי כתוביות דרכו מהאינטרנט זה עובד. הבעיה - לא תמיד הוא מוצא כתוביות (גם כשיש כאלה באתרים שונים).
ו. במקור רכשתי אותו בשביל הילדים - מתוך כוונה לצפות בסרטים מהדיסק הקשיח שצירפתי אליו, אך גם בסרטוני רשת (דוגמת יוטיוב ואחרים). בפועל אני מתרשם שהגלישה איטית ומיגעת (הקלדה של כתובת בעזרת השלט, אין אפשרות לחפש בעברית ועוד) ואני נוטה לרדת מהיישום הזה. ניסיתי את האפליקציות שניתן להוריד עבורו (כולל את 'הדפדפן') וזה לא זה. מי שזה חשוב לו שיחפש סטרימרים אחרים.
ז. לא מצאתי MANUAL ראוי לשמו, גם לא באתר של החברה עצמה. אמנם יש את הפורום היקר הזה ואת הסקירה המאד ממצה של זיו (תודה רבה!) אבל הייתי מצפה מחברה שזה עיסוקה לתת קצת יותר מידע ללקוחותיה.
שורה תחתונה - בשביל המטרה לשמה נרכש הסטרימר ובהתחשב בעלותו הלא גבוהה המוצר עושה את העבודה. מה לעשות צריך להתפשר לפעמים...
הערות על popbox v8
תודה שאתה משתף את ההתרשמות שלך מהמכשיר.
אולי זה יפתור לך את הבעיה ואז הרווחת (ואם לא, אז לא הפסדת כלום חוץ מקצת זמן).
יש את DVD Decrypter - תוכנה חינמית ופשוטה לתפעול.
אם זה לא עובד לך, אתה יכול לנסות להפעיל את DVD Shrink (גם חינמית) על התיקיה שהתוכנה הקודמת יצרה, ולהפוך את ה-DVD לקובץ ISO ולראות אם הסטרימר מנגן אותו.
חשוב לשים לב ששם הקובץ של הכתוביות זהה בדיוק לשם הסרט (למעט הסיומת כמובן).
בניגוד לרוב הנגנים במחשב, הסטרימר שלי הוא case sensitive, כלומר אותיות גדולות/קטנות נתפסות אצלו כאותיות שונות, והוא גם לא מתמודד טוב עם תוספות (למשל שם הקבוצה שתרגמה וכו').
אני מציע לך לוודא ששם הקובץ של הכתוביות הוא בדיוק כמו שם הסרט.
בנוסף, תבדוק אם יש קונפיגורציה כלשהי כדי שקובץ הכתוביות יטען אוטומטית.
אני מציע לך לנסות לעשות rip ל-DVD דרך תוכנה ייעודית, ולא סתם להעתיק את הקבצים.arikar כתב:העתקתי DVD-ים שיש לי בבית כמות שהם לדיסק הקשיח - חלק מהם מזוהה ומתנגן מצויין, אך חלק פשוט גורמים לסטרימר להיתקע (דווקא המושקעים יותר של דיסני לדוגמא)....
אולי זה יפתור לך את הבעיה ואז הרווחת (ואם לא, אז לא הפסדת כלום חוץ מקצת זמן).
יש את DVD Decrypter - תוכנה חינמית ופשוטה לתפעול.
אם זה לא עובד לך, אתה יכול לנסות להפעיל את DVD Shrink (גם חינמית) על התיקיה שהתוכנה הקודמת יצרה, ולהפוך את ה-DVD לקובץ ISO ולראות אם הסטרימר מנגן אותו.
מנסיון עם סטרימר אחר, הוא הרבה פחות "סלחן" מתוכנת מחשב ממוצעת.arikar כתב:ה. כתוביות - ניסיתי להעלות לדיסק המחובר אליו סרטים עם קבצי כתוביות (בפורמט SRT) הפועלים כשורה על מחשב 'אמיתי'. משום מה הוא לא זיהה אותם ולא הציג אותם....
חשוב לשים לב ששם הקובץ של הכתוביות זהה בדיוק לשם הסרט (למעט הסיומת כמובן).
בניגוד לרוב הנגנים במחשב, הסטרימר שלי הוא case sensitive, כלומר אותיות גדולות/קטנות נתפסות אצלו כאותיות שונות, והוא גם לא מתמודד טוב עם תוספות (למשל שם הקבוצה שתרגמה וכו').
אני מציע לך לוודא ששם הקובץ של הכתוביות הוא בדיוק כמו שם הסרט.
בנוסף, תבדוק אם יש קונפיגורציה כלשהי כדי שקובץ הכתוביות יטען אוטומטית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46362
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
arikar,
תודה על שיתוף הרשמים ואני שמח לקרוא כי הטיפים של KZ עזרו לך.
בנוגע למדריך למשתמש שביקשתך, בבקשה: http://files.popbox.com/download/Popbox ... _Guide.pdf
תודה על שיתוף הרשמים ואני שמח לקרוא כי הטיפים של KZ עזרו לך.
בנוגע למדריך למשתמש שביקשתך, בבקשה: http://files.popbox.com/download/Popbox ... _Guide.pdf