אספרסו קלאב- חוות דעת

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
TsurTriger פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
תגובות: 2096
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 299 פעמים

שליחה #1 

ב20.07.2011 רכשתי מכונת קפה של אספרסו קלאב דרך מבצע בגרופון. המכונה היא קפיטאלי נואטילוס.
המכונה הגיעה עם שבר במכסה של מיכל המים, לכלוך של קפה על גוף תא איסוף הקפסולות ושפשוף גס בתא איסוף הקפסולות.
להערכתי שלחו לי מכונה משומשת.
לטענת אספרסו קלאב, הם מוציאים מכונה אחת באופן רנדומלי ובודקים שהמשלוח תקין- וזו כנראה מכונה שנשלפה לבדיקה במשלוח.
ששאלתי מה פשר השבר והשפשוף ולמה הם לא מנקים את המכונה לאחר שהם בודקים אותה, לא קיבלתי תשובה הולמת.
לאחר שהתעקשתי לבצע לי החלפה למכונה חדשה, הם הסכימו.
פה התחיל תענוג חדש, של כמה שבועות. משחק חתול ועכבר עם חברת המשלוחים שהם עבדו איתה (ותודה לאל שהם החליפו אותה- במשלוח הקפסולות הבא הגיע שליח של חברה אחרת). חברת המשלוחים לא יכולה הייתה לתת לי התראה של שלושה ימים לפני שהם מגיעים או להגיד לי באיזה יום הם באיזור שלי בשבוע הבא.
אמרתי לאספרסו קלאב שאני לא מתכוון לשבת עכשיו בבית שלושה-ארבעה ימים ולחכות לשליח.
לאחר לא מעט עצבים וצעקות בטלפון על הנציגת השירות ועל האחראית עליה, שלחו לי שליח שתיאם איתי.
טוב, גם הטרטור הזה נגמר.
סוף סוף, אפשר להכין קפה ולהירגע מהחוויה הלא נעימה.

לפני כחודש חבר רצה לקנות לחברה שלו מכונת קפה. אמרתי לו שהמכונה שלי הייתה בגרופון ב400 שח. שירים טלפון לאספרסו קלאב וידבר איתם. לאחר שהנציגה אמרה לו שאין מבצע כזה והיא הציעה לו את המכונה ב600-700 שח הוא אמר לה שהוא לא מעוניין. למחרת בבוקר חזרה אליו נציגה ואמרה שבדיוק היום יש מבצע של 400 שח למכונה. החבר הספיק כבר בהמלצתי לקנות מכונת קפה של נספרסו (באותו ערב הוא דיבר איתי ושלחתי אותו לנספרסו לאחר ששמעתי שאספרסו קלאב ניסו למכור לו מכונה ב600-700 שח).
כיום, אני שמח שבזכות התרגיל הזה של נציגת השירות הוא לקוח במקום טוב יותר.

לפני מספר ימים, לאחר שהמכונה אצלי כ14 חודשים ולאחר שימוש של פחות מ400 קפסולות (פחות מקפסולה ביום), הלחץ של הצינורית להקצפת החלב ירד עד כדי כך שהוא לא מספיק חזק להקצפה.
יצרתי קשר עם שירות הלקוחות, טכנאי הדריך אותי לפרק את הראש המשושה של צינור ההקצפה ולבדוק אם יש סתימות.
פירקתי וניקיתי את הראש. למרות שהוא היה נקי לגמרי.
חזרתי אל שירות הלקוחות והודעתי להם שזה לא עזר.
לאחר שדיברתי איתם בבוקר (לפני 12) הם חזרו אלי בסביבות 16:00.
הנציגה מהצד השני אמרה לי שנגמרה האחריות (נגמרה לפני חודשיים) והציעה לי שני דברים על הפרק:
1. לתקן בעלות.
2. לחדש אחריות ב250 שח לשנה.
אותי כמובן זה לא מעניין. לא מעוניין לחדש אחריות ולא מעוניין לתקן בעלות.
כדי להוסיף שמן למדורה, היא הציעה לי גם לקנות מכונה ב300 שח. מבצע ללקוחות קיימים.

אני אישית מאוד מאוכזב מהשירות של ניסיון לדחוף ללקוח דברים שהוא לא צריך.
מהניסיון לעבוד על הלקוח.
מהניסיון להוציא כמה שיותר כסף מהלקוח.

אני עם החברה הזו סיימתי.

מקווה שחוות הדעת הזו והניסיון שלי איתם ימנע עוגמת נפש מאחרים.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4726
נתן תודות: 260 פעמים
קיבל תודות: 559 פעמים

שליחה #2 

תודה על השיתוף ... חבל על העצבים שלך כי יש לא מעט עסקים בישראל שלא מבינים מהו שירות ולא מנסים לראות איך הדברים נראים מעיני הלקוח.

תראה, אולי המכונה פשוט סתומה מאבנית ? האם אתה מקפיד לעבוד עם מים מפולטרים כגון בריטה ?

המכונות הללו לרוב מבוססות על תרמובלוק שמאוד רגיש להצטברות (אפילו קטנה) של אבנית, אם אתה משתמש במי ברז או מים מתמי 4 שאינם מים רכים אז כדאי שתעשה ניקוי אבנית עם תמיסה ייעודית אחת ל 3 חודשים (לדעתי גם דורגול למכונות קפה שנמכר בכל סופר יתאים).
אם אתה מנקה אבנית תדאג במהלך הניקוי גם להוציא מים/אדים מהסטימר כדי לפתוח את המעבר.

בהצלחה על מה שתחליט הלאה, אני באופן אישי הייתי שוקל מקינטה + מקציף כי הקפה יהיה טוב יותר (ועדיין לא הזכרתי אופציה של מכונה ידנית :) )

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #3 

כפיר

איך משתמשים בדורגול?

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אני מתכוון לדורגול הזה:

http://www.amazon.com/gp/product/B0000A ... ttom_links

אם אני זוכר נכון הוא מוכן לשימוש, פשוט לעקוב אחרי ההוראות.

בדרך כלל שופכים למיכל ומריצים מים דרך ראש המכונה והסטימר ומחכים, חוזרים על הפעולה מספר פעמים עד שהחומר נגמר ואחר כך מעבירים 2-3 ליטר מים נקיים כדי להעלים שאריות מהחומר.

אני ממליץ בחום לעבוד עם מים רכים וככה אפשר להרחיק מאוד את טיפולי האבנית...

TsurTriger פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום

שליחה #5 

תודה כפיר.
אני משתמש רק עם בריטה במכונה מהיום הראשון שהמכונה אצלי.
נכון שיש בישראל עוד חברות שמנסות טריקים מלוכלכים כאלה על הלקוחות. אך יש גם לא מעט חברות שיודעות משהו שירות לקוחות.

בקשר למכונה עצמה והבעיה שיש לי איתה, היא עושה אספרסו באופן תקין (אני חושב). אך כשאני עובר לצינורית הלחץ לא אחיד, כאילו מעיד אכן על סתימה או בעיית יצירת לחץ אחיד של המערכת. אתמול ביצעתי שטיפה חוזרת של המכונה עם מים ומלח לימון (על פי הוראות היצרן). נראה איך היא תתנהג בהמשך. אולי זה יעזור.

מקינטה זה אחלה, לשטח.
לי אין רצון להתעסק עם גז בשביל להכין קפה בדירה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78787
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5378 פעמים

שליחה #6 

מלח לימון זה גם בסדר לניקוי מכונת קפה?

TsurTriger פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום

שליחה #7 

אני לא יודע בקשר למכונות אחרות.
בספר ההוראות שמקבלים עם המכונה שיש לי רשום בפירוש לנקות עם מלח לימון.
אם אני זוכר נכון, על כל חצי ליטר מים שמים 100 גרם מלח לימון.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 11720
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

שליחה #8 

כף מלח לימון לליטר מים. לא מומלץ למכונות עם תרמובלוק מאלומיניום (כל מכונות הקפסולות לדעתי)
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

TsurTriger פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום

שליחה #9 

סליחה על הבורות, מה זה תרמובלוק?
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

כפיר_ש
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

תסתכל פה, יש הסברים ותמונות...
"Thermoblock" technology means that the water is heated in a multi channel metal block with an exterior element. In the "flat" thermoblocks used in most machines the interior water volume is quite small, and stable water temperature is theoretically achieved by adjusting the flow rate of water through the block, in a similar fashion to "on demand" household hot water systems. Practically speaking, the limited water volume of most domestic espresso machine thermoblocks make them very temperature unstable, which in turn makes it extremely difficult to achieve a good espresso shot
...

dman23
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 553
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #11 

תודה על חוות הדעת
נראה שזו הגישה של החברה ולא סתם לקוח עם חוסר מזל

אדע להתרחק (Y)

שלח תגובה