שקע גוויס עם פילטר ADSL מובנה
- זורו44
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5453
- נתן תודות: 411 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
לא
בזק עושה זאת באמצעות התקנת פילטר בקופסת החיבורים הראשית.
זה חוסך מקום ובליטות של שקעי הטלפון.
אם אתה איש טכני,אתה יכול לקחת פילטר בודד כזה,לפרק את הפלסטיק ולחבר את זוג חוטים הראשי ומגשר טלפון.
זה חוסך מקום ובליטות של שקעי הטלפון.
אם אתה איש טכני,אתה יכול לקחת פילטר בודד כזה,לפרק את הפלסטיק ולחבר את זוג חוטים הראשי ומגשר טלפון.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
ואללה נתת לי רעיון, בדיוק שיחקתי בארון החשמל ליד הדירה.. זה עולה כסף במקרה? ההתקנה של פילטר בקופסת החיבורים?
תוכל עולי לצלם איך זה בדיוק אמור להיראות? יש 2 כבלים מהתקע, ומשם יש לוח וממנו יש שקע בזק ושקע ADSL, את כבלים של בזק אני מחבר על הלוח הזה של בזק וממול לכבלים של התקע, אך איזה כבלים מתחברים למה נכנס לתוך הדירה ?
תוכל עולי לצלם איך זה בדיוק אמור להיראות? יש 2 כבלים מהתקע, ומשם יש לוח וממנו יש שקע בזק ושקע ADSL, את כבלים של בזק אני מחבר על הלוח הזה של בזק וממול לכבלים של התקע, אך איזה כבלים מתחברים למה נכנס לתוך הדירה ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
אתה צריך שבבית תהיה תשתית לפחות לשני קווים בשביל זה. אם תשים פילטר בכניסה ויש רק קו אחד, לא תוכל לחבר מודם ADSL בשום מקום חוץ מאשר בכניסה לבית, איפה שהתקנת את הפילטר. אם יש תשתית לשני קווים, אז מפצלים בכניסה לבית, ואז זוג חוטים הוא רק לADSL והשני רק לשיחות.
אפשר גם לפרק פילטר של בזק ולהלחים מחדש בתוך השקע. דורש קצת עדינות אבל עובד.
אפשר גם לפרק פילטר של בזק ולהלחים מחדש בתוך השקע. דורש קצת עדינות אבל עובד.
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
האמת אני יחשוב על הרעיון של להלחים
לא יודע אם זה יכנס בשקע תוך טיח, אבל על טיח כנראה שכן, זה לא מעגל כזה גדול .
לא הבנתי את הטענה של 2 ,מה ז קשור? הרי גם כך הפיצול לשקעים אחרים בה דרך שקע עצמו, זה לא YES שצריך מפצל מיוחד..לפיצול החיבורים
לא הבנתי את הטענה של 2 ,מה ז קשור? הרי גם כך הפיצול לשקעים אחרים בה דרך שקע עצמו, זה לא YES שצריך מפצל מיוחד..לפיצול החיבורים
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
שקע טלפון כולל פילטר
היי מקפיץ דיון ישן בבקשה,
האם קיים שקע טלפון כולל פילטר VDSL? אני צריך להקטין את הקופסא הענקית (והפילטר עצמו!) שיש לי בארון תקשורת.
תודה רבה.
האם קיים שקע טלפון כולל פילטר VDSL? אני צריך להקטין את הקופסא הענקית (והפילטר עצמו!) שיש לי בארון תקשורת.
תודה רבה.
תודה על העזרה.
יש לי קו בזק יחיד וזה בארון תקשורת כי שאר הקווי טלפון מגומפרים לנתב נטוויזין שגם בארון תקשורת, הם לא ממשיכים לבזק.
אז בקו היחיד הזה יש קופסת קו ופילטר. את זה אני יכול להקטין איכשהו עם פילטר מרכזי? (גם כן אז איך זה בא לידי ביטוי במצב שלי?)
שוב תודה.
יש לי קו בזק יחיד וזה בארון תקשורת כי שאר הקווי טלפון מגומפרים לנתב נטוויזין שגם בארון תקשורת, הם לא ממשיכים לבזק.
אז בקו היחיד הזה יש קופסת קו ופילטר. את זה אני יכול להקטין איכשהו עם פילטר מרכזי? (גם כן אז איך זה בא לידי ביטוי במצב שלי?)
שוב תודה.