התאמת שלט ייס לכרטיס טלויזיה

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
antichrist פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש לי כרטיס טלויזיה של PINNACLE וחיברתי לו ממיר של ייס.
לכרטיס הטלויזיה יש עינית בשביל השלט שלו. תוך כדאי השימוש בייס שמתי לב כי העינית קולטת גם אותות משלט הייס שלי, אבל לא לטובה, לדוגמא אני מגביר בשלט של הייס ובתוכנת כרטיס טלויזיה זה מעביר לAV וכו'...

אם העינית של הכרטיס טלויזיה מצליח לקלוט אותות מהשלט, רציתי לדעת אם יש אפשרות לעשות שאני אוכל לשלוט גם בתוכנת הכרטיס טלויזיה עם השלט של הייס (TV>>on/off).

מחכה לתשובותיכם ועצותיכם,

תודה מראש, עדן

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

בעקרון יכול להיות שתמצא קוד לשלט של YES שבמקור מיועד להתאמה לשליטה על הטלויזיה (ראה הנחיות בהוראות הפעלה) שיפעיל הרבה קודים בשלט הטלויזיה. אבל יש די הרבה קודים. הפתרון הפשוט זה שימוש בשלט שלישי שלומד את אותות 3 השלטים - ממיר, שלט ה טלויזה וכרטיס טלויזיה. בדרך כלל הממיר והטלויזיה מתוכנתים גם מראש רק צריך לבחור נכון וללמוד את השלט.
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

antichrist פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42

שליחה #3 

AdiLev כתב:בעקרון יכול להיות שתמצא קוד לשלט של YES שבמקור מיועד להתאמה לשליטה על הטלויזיה (ראה הנחיות בהוראות הפעלה) שיפעיל הרבה קודים בשלט הטלויזיה. אבל יש די הרבה קודים. הפתרון הפשוט זה שימוש בשלט שלישי שלומד את אותות 3 השלטים - ממיר, שלט ה טלויזה וכרטיס טלויזיה. בדרך כלל הממיר והטלויזיה מתוכנתים גם מראש רק צריך לבחור נכון וללמוד את השלט.
...
אני הסתכלתי ברשימת הקודים לטלויזיות השונות ואין שם לPINNACLE, אתה יכול אולי להסביר לי יותר על השלט השלישי הזה?

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
קיבל תודות: 9 פעמים

בשביל לשלוט על מכשירים לא סטנדרטים אתה צריך שלט לומד

שליחה #4 

כמו הPIANACCLE שלך אתה צריך שלט שלומד קוד על ידי קליטת קוד הנשלח אליו

למשל את זה מוכרים בארץ
http://www.remotecentral.com/cgi-bin/fi ... area=other
ב500 שח. למשל בGETIT
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

balzes
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #5 

אני יודע שיש קוד לשלט YES המאפשר לחפש את הקידוד המתאים לטלוויזיה ע''י כפתורי CH+/- במקום להכניס כל פעם קוד חדש מרשימה ארוכה מאתר ייס.
(כל לחיצה הוא שולח פקודת כיבוי בפורמט אחר ואז פשוט לוחצים עוד פעם על TV)
מישהו מכיר אותו? ניסיתי למצוא אך לא הצלחתי.

UPD: כנרא התבלבלתי עם שלט HOT. :(

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”