בקשת עזרה - הצלת תכנים מוקלטים בממיר YES MAX TOTAL
לא הבנתי מדיונים קודמים בנושא :האם באמת אין פתרון להצלת חומרים מוקלטים בממיר YES MAX TOTAL ?
יש לי סרטים ותוכניות שחשוב לי לשמור !
יש בעייה בממיר ה Yes Max Total שלי בשבועות האחרונים ואני בדין ודברים ממושך עם YES
הבעיה היא בהקלטות חדשות ולפעמים גם בצפייה ומעבר ערוצים אבל החומר שהוקלט בעבר תקין לגמרי וניתן לצפות בו (! )
שרות הלקוחות שלהם נחמדים ומנסים לעזור אבל הפתרון היחיד של YES הוא ממיר חדש ואובדן של כל ההקלטות הקיימות.
טוענים שאסור להם (רגולטורית? )להעתיק חומר שהוקלט מממיר לממיר
זהו תיסכול רציני שאין להם פתרון של העברת החומר - בכל מחשב חדש ניתן להעביר בקלות את החומר הקיים במחשב הקודם במידה ולא נהרס
הדרך היחידה לגיבוי הוא להקליט בעזרת וידאו/ DVD מקליט את החומר (דורש ניגונו כמובן במשך שעות..)
שתי שאלות:
1. איזשהו פתרון להצלת החומרים שכבר הוקלטו ועדיין אפשר לראות אותם בממיר הקיים ?
2. האם בממיר המקליט של HOT יש אותה בעייה כשמחליפים ממירים והחומר המוקלט לא מועבר לממיר החדש?
תודה רבה! אודה מאד על עזרה מהירה כי מחר (חמישי) אמור להגיע טכנאי עם ממיר חדש והחומר יתאדה ... :
יש לי סרטים ותוכניות שחשוב לי לשמור !
יש בעייה בממיר ה Yes Max Total שלי בשבועות האחרונים ואני בדין ודברים ממושך עם YES
הבעיה היא בהקלטות חדשות ולפעמים גם בצפייה ומעבר ערוצים אבל החומר שהוקלט בעבר תקין לגמרי וניתן לצפות בו (! )
שרות הלקוחות שלהם נחמדים ומנסים לעזור אבל הפתרון היחיד של YES הוא ממיר חדש ואובדן של כל ההקלטות הקיימות.
טוענים שאסור להם (רגולטורית? )להעתיק חומר שהוקלט מממיר לממיר
זהו תיסכול רציני שאין להם פתרון של העברת החומר - בכל מחשב חדש ניתן להעביר בקלות את החומר הקיים במחשב הקודם במידה ולא נהרס
הדרך היחידה לגיבוי הוא להקליט בעזרת וידאו/ DVD מקליט את החומר (דורש ניגונו כמובן במשך שעות..)
שתי שאלות:
1. איזשהו פתרון להצלת החומרים שכבר הוקלטו ועדיין אפשר לראות אותם בממיר הקיים ?
2. האם בממיר המקליט של HOT יש אותה בעייה כשמחליפים ממירים והחומר המוקלט לא מועבר לממיר החדש?
תודה רבה! אודה מאד על עזרה מהירה כי מחר (חמישי) אמור להגיע טכנאי עם ממיר חדש והחומר יתאדה ... :
אין לזה פיתרון, לא תוכל להעביר את החומר המוקלט לממיר אחר. גם בהוט קיימת אותה הבעיה. ממיר המג'יק HD, בניגוד לכל הממירים האחרים בארץ, מיועד לשליפה קלה של הדיסק הקשיח. כרגע לא ניתן להעביר תכנים מוקלטים גם בממיר הזה בגלל מגבלה של התוכנה של הוט, אבל הוט מבטיחים לתקן זאת בגרסאות עתידיות.
ליס אין שום בעיה רגולטורית להעביר הקלטות בין ממירים של אותו הלקוח, זה פשוט נורא מסובך טכנית (אם זה בכלל אפשרי) וכנראה שיס מעדיפים לא להתעסק עם זה
ליס אין שום בעיה רגולטורית להעביר הקלטות בין ממירים של אותו הלקוח, זה פשוט נורא מסובך טכנית (אם זה בכלל אפשרי) וכנראה שיס מעדיפים לא להתעסק עם זה
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אממ אתה יכול להכניס עולי כשיח חדש לממיר, לפרמט אותו דרך הממיר, אבל כדי להעתיק מהישן..אכן בעייתי, עולי יש מפתח הצפנה או משהוא, לא שזה משנה, אתה צריך להתעיק אימייג לדיסק חדר דרך המחשב..השאלה אם זה באמת אפשרי ואם המחשב יבין את מערכת הקבצים וכו..
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מתנצל לחזור על עצמי אבל עם כמות השידורים החוזרים - תוך מספר חודשים אתה "משחזר" את כל החומר. החלפתי כבר 2 ממירים - מנסיון...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
אין דרך להציל את התוכן.
אפילו יותר גרוע, יתכן מאוד שהעברת דיסק או IMAGE יגרום לתקלה לחזור בגלל בעיה טכנית בדיסק...
אפילו יותר גרוע, יתכן מאוד שהעברת דיסק או IMAGE יגרום לתקלה לחזור בגלל בעיה טכנית בדיסק...
תודה רבה למגיבים. הממיר עבד שנתיים (נס בפני עצמו..) , והצטברו סירטי דיסני והיצ'קוק קלאסיים שלא ממש חוזרים בתכיפות גבוהה לצערי וגם תוכניות עניין ספציפיות . .נכון שרוב הסדרות חוזרות או ב VOD
לגבי ה Disk image - ולמרות ההסתייגויות איך מבצעים את זה ?
לגבי חיבור DVD מקליט - האם מחברים לממיר ביציאת ה VIDEO ?
תודה !
תודה !
אכן, מתחברים ליציאת ה-VIDEO או ה-SCART RGB. התכנים לא אבודיםdannyT כתב:תודה רבה למגיבים. הממיר עבד שנתיים (נס בפני עצמו..) , והצטברו סירטי דיסני והיצ'קוק קלאסיים שלא ממש חוזרים בתכיפות גבוהה לצערי וגם תוכניות עניין ספציפיות . .נכון שרוב הסדרות חוזרות או ב VOD
תודה !...
בטורנטים יש הכל, בHD, ועם תרגום. אתה יכול "לשחזר" את כל האוסף למחשב עוד לפני שיגיע הטכנאי להחליף לך ממירdannyT כתב:תודה רבה למגיבים. הממיר עבד שנתיים (נס בפני עצמו..) , והצטברו סירטי דיסני והיצ'קוק קלאסיים שלא ממש חוזרים בתכיפות גבוהה...
..