רוצה לקנות טלויזיה לאדם חולה. אני צריכה סוס עבודה שיעבוד כמעט נונ סטופ
-
bruria1
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- שם מלא: Bruria Iveshkovski
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המליצו לי על סמסונג או פיליפס. אני לא יודעת איזה דגם לקחת. יש אור יום בחדר. לקחת LED או לא? הטלויזיה במרחק צפיה של 4 מ'. הוא צופה בספורט ובסרטי פעולה. הוא כמעט לא מכבה את הטלויזיה, אז אני צריכה משהו אמין.
כל עצה תתקבל בברכה.
כל עצה תתקבל בברכה.
-
bruria1
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 6
- שם מלא: Bruria Iveshkovski
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני בטוח צריכה מסך מט. גם משהו שיוכל לעבוד הרבה שעות. האם נורות לד מהצדדים או מאחורה גורמות להשתקפות או לא? כל הדגמים שהראו לי בחנויות, ללא יוצא מן הכלל היו LED. אני חייבת לבחור היום. אנא עזרתכם. תודה
את יכולה למצוא מסכים מקצועיים (ללא טיונר ) שמוגדרים בעלי יכולת עבודה סביב השעון (24\7)
יש מסכים כאלה לסמסונג ולנק
סמסונג : http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OI ... me=SAMSUNG
נק : http://www.nec.co.il/web/Catalog.aspx?P ... tegory=246
מסכים אלה מיועדים למסכי תצוגה כמו בשדות תעופה וכדומה
יש מסכים כאלה לסמסונג ולנק
סמסונג : http://www.chayon.co.il/Product.aspx?OI ... me=SAMSUNG
נק : http://www.nec.co.il/web/Catalog.aspx?P ... tegory=246
מסכים אלה מיועדים למסכי תצוגה כמו בשדות תעופה וכדומה
הנחות או אנחות רק היום
ציטוט - "התקציב זה לא מה שיקבע. אני צריכה למצוא משהו מתאים. אני חייבת למצוא היום, כי עד היום בערב יש הנחות מפליגות."
מצד אחד את אומרת שאין בעיית תקציב. מצד שני את צריכה תשובה עוד היום כי יש הנחות מפליגות. זו אינה צרכנות נבונה, לכל היותר צרכנות מלחיצה.
לא קיים בתחום הזה של טלוויזיות "הנחות רק היום" תתפלאי, אבל מחר פתאום יש הנחה חדשה "רק היום" אצל אותו סוחר/יבואן. אז תלמדי את החומר וקני ברגוע.
בהצלחה
מצד אחד את אומרת שאין בעיית תקציב. מצד שני את צריכה תשובה עוד היום כי יש הנחות מפליגות. זו אינה צרכנות נבונה, לכל היותר צרכנות מלחיצה.
לא קיים בתחום הזה של טלוויזיות "הנחות רק היום" תתפלאי, אבל מחר פתאום יש הנחה חדשה "רק היום" אצל אותו סוחר/יבואן. אז תלמדי את החומר וקני ברגוע.
בהצלחה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
מה זאת אומרת משהו שיעבוד כמו סוס ?
כל מסך יכול לעבוד כמו סוס, כל מסך יכול להתקלקל גם אחרי 5 דקות.
כל המוצרים שיש היום בחנויות מחברות מוכרות ( לא מוצרי מדבקה ) יעבדו ללא שום בעיה שנים רבות.
אם יש בעיה רוב הסיכויים שהיא תצוץ עוד במסגרת האחריות.
ליאור
כל המוצרים שיש היום בחנויות מחברות מוכרות ( לא מוצרי מדבקה ) יעבדו ללא שום בעיה שנים רבות.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
יש מסכי 24/7 שההגדרה שלהם היא עבודה רציפה, נכון שגם הם יכולים להתקלקל, אבל הם בנויים לעבודה מסביב לשעון.Lior_M כתב:מה זאת אומרת משהו שיעבוד כמו סוס ?
ליאור...
לפותחת השירשור ממליץ לך לבדוק בחנויות מתמחות על מסכי פנסוניק מקצועיים.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
ולמה שמסך "רגיל" לא יהיה טוב?
לדעתי, עדיף לקנות מסך רגיל בתקציב הגיוני ומקסימום המסך ימות עוד כמה שנים. עדיף על רכישה של מסך "מיוחד" עם מחיר מיוחד בהתאם.
(ואני לא רואה סיבה הגיונית למדוע מסך LED מחברה טובה לא יחזיק את חמש שש שנים הקרובות, גם בעבודה כמעט רצופה..)
הבעיה היא שלמרחק צפיה של 4 מטר, קשה להמליץ על מסך בגודל קטן מ 50 אינץ'. זה פחות או יותר המינימום לדעתי..
עכשיו, מסכי לד אין בגדלי 50 אינץ'. יש לך או 46/47 ואז זה קופץ ל 55.. ולהשיג מסך לד טוב ממותג מכובד ומיובאן רשמי שייתן לך עליו לפחות 3 שנים אחריות זה להפרד בקלות מאיזה 10k ש"ח. (במינימום!)
*עריכה* אופס. שכחתי שיש גם מסכי LED בגדלים של 52 לחלק מהחברות שאפשר לבדוק..
אם זה מעבר לתקציב שלך אז יש שתי אפשרויות, ואת שתיהן אני לא אוהב במיוחד: ראשונה, היא פשוט לרכוש מסך קטן יותר, משמע 46 או 47. שניה היא לרכוש מסך מחברה "פשוטה", כפי שנהוג לומר - חברת מדבקה.
אפילו בתור חובב מסכי פלזמה ובעלים גאים של אחת כזו אני מתקשה להמליץ לך על מסך פלזמה. לא חושב שמסכי פלזמה בנויים לעבודה אינטנסיבית מסביב לשעון, זה פשוט לא הצד החזק של הטכנולוגיה הזו. (שלא לדבר על ההבדל בצריכת החשמל ופליטת החום..)
*עריכה: ואין קשר לנורות הלד וההשתקפות של המסך. נורות הלד הן הנורות שמבצעות את התאורה האחורית של המסך. מסך LED הוא למעשה מסך LCD לכל דבר, רק שהתאורה האחורית שלו מבוססת על נורות לד במקום על תאורה פלורסנטית מיושנת שהיתה פעם במסכי ה LCD. נורות הלד מאפשרות לייצר מסכים דקים יותר וחסכוניים יותר ובחלק מהמקרים גם להציג תמונה טובה יותר עם ניגודיות טובה יותר וצבעים נכונים יותר.
מסכי פלזמה זו כבר טכנולוגייה שונה לגמרי. אבל לא נכנס לזה, זה לא רלוונטי כרגע.
גם מסכי ה LED וגם מסכי הפלזמה ידועים ברוב הדגמים כמסכים עם השתקפות באור. אין קשר לתאורה האחורית, זה פשוט מחזיר אור בגלל שציפוי הקדמי של המסך עשוי זכוכית עם מסננים כאלו ואחרים.. בחלק מהדגמים ההשתקפות היא בעייתית מאד ובחלק אחר היא פחות מורגשת.
ניתן למצוא מסכים, בעיקר בסדרות הגבוהות של היצרנים הבכירים, שההשתקפות בהם מינימלית. התשלום בדרך כלל יהיה בהתאם..
לדעתי, עדיף לקנות מסך רגיל בתקציב הגיוני ומקסימום המסך ימות עוד כמה שנים. עדיף על רכישה של מסך "מיוחד" עם מחיר מיוחד בהתאם.
(ואני לא רואה סיבה הגיונית למדוע מסך LED מחברה טובה לא יחזיק את חמש שש שנים הקרובות, גם בעבודה כמעט רצופה..)
הבעיה היא שלמרחק צפיה של 4 מטר, קשה להמליץ על מסך בגודל קטן מ 50 אינץ'. זה פחות או יותר המינימום לדעתי..
עכשיו, מסכי לד אין בגדלי 50 אינץ'. יש לך או 46/47 ואז זה קופץ ל 55.. ולהשיג מסך לד טוב ממותג מכובד ומיובאן רשמי שייתן לך עליו לפחות 3 שנים אחריות זה להפרד בקלות מאיזה 10k ש"ח. (במינימום!)
*עריכה* אופס. שכחתי שיש גם מסכי LED בגדלים של 52 לחלק מהחברות שאפשר לבדוק..
אם זה מעבר לתקציב שלך אז יש שתי אפשרויות, ואת שתיהן אני לא אוהב במיוחד: ראשונה, היא פשוט לרכוש מסך קטן יותר, משמע 46 או 47. שניה היא לרכוש מסך מחברה "פשוטה", כפי שנהוג לומר - חברת מדבקה.
אפילו בתור חובב מסכי פלזמה ובעלים גאים של אחת כזו אני מתקשה להמליץ לך על מסך פלזמה. לא חושב שמסכי פלזמה בנויים לעבודה אינטנסיבית מסביב לשעון, זה פשוט לא הצד החזק של הטכנולוגיה הזו. (שלא לדבר על ההבדל בצריכת החשמל ופליטת החום..)
*עריכה: ואין קשר לנורות הלד וההשתקפות של המסך. נורות הלד הן הנורות שמבצעות את התאורה האחורית של המסך. מסך LED הוא למעשה מסך LCD לכל דבר, רק שהתאורה האחורית שלו מבוססת על נורות לד במקום על תאורה פלורסנטית מיושנת שהיתה פעם במסכי ה LCD. נורות הלד מאפשרות לייצר מסכים דקים יותר וחסכוניים יותר ובחלק מהמקרים גם להציג תמונה טובה יותר עם ניגודיות טובה יותר וצבעים נכונים יותר.
מסכי פלזמה זו כבר טכנולוגייה שונה לגמרי. אבל לא נכנס לזה, זה לא רלוונטי כרגע.
גם מסכי ה LED וגם מסכי הפלזמה ידועים ברוב הדגמים כמסכים עם השתקפות באור. אין קשר לתאורה האחורית, זה פשוט מחזיר אור בגלל שציפוי הקדמי של המסך עשוי זכוכית עם מסננים כאלו ואחרים.. בחלק מהדגמים ההשתקפות היא בעייתית מאד ובחלק אחר היא פחות מורגשת.
ניתן למצוא מסכים, בעיקר בסדרות הגבוהות של היצרנים הבכירים, שההשתקפות בהם מינימלית. התשלום בדרך כלל יהיה בהתאם..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".