שלט של MAX HD מול שלט של HD
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
היום קיבלתי את ממירי PACE HD הקטנים ולהפתעתי הכפתורים בשלט שונים ,אין את הקליק כמו בשלט של MAX HD,
גם הציורים ומקש "5" קצת שונים, וכתוב על השלט Yes HD ולא Max HD ,הטכנאי אמר שבהחלפת שלטים, נותנים את הדגם החדש יותר..הMAX HD שלי הוא מ 2010, ה PACE HD מ 2012.
גם הציורים ומקש "5" קצת שונים, וכתוב על השלט Yes HD ולא Max HD ,הטכנאי אמר שבהחלפת שלטים, נותנים את הדגם החדש יותר..הMAX HD שלי הוא מ 2010, ה PACE HD מ 2012.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

השאלה האם ממירי MAX HD מסופקים אם הדגם ה"קליקי" הישן אם כיתוב MAX HD? או החדש אם מקשים רכים ו כיתוב YES HD?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14354
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
לא נראה לי שמחוייב שיהיה כך.
גיסי החליף לא מזמן שלט בדואר וקיבל את החדש בלי ה"קליקים".... כך שזה הולך להתערבב לדעתי.
וממשחק של כמה דקות עם החדש נראה לי שהוא עדיף בתחושה.
גיסי החליף לא מזמן שלט בדואר וקיבל את החדש בלי ה"קליקים".... כך שזה הולך להתערבב לדעתי.
וממשחק של כמה דקות עם החדש נראה לי שהוא עדיף בתחושה.
-
denis29
- חבר ותיק

הבנתי..נראה, ויש לך מושג לגבי הלוגו? אני פשוט חשבתי ..הלוגו אמור להיות תואם לדגם הממיר, כך yes Max HD ל ממיר הטוטאל,
ו yes HD ל PACE HD הקטן..הדגם הישן מזכיר לי טלפון סלולרי אם מקשים, זה לא מרגיש נוח כמו החדש חח, חבל שהחלפת שלט זה לא הכי זול.
בכל מקרה אם יש פה מישהוא שקיבלת טוטאל לאחורנה, שיגיב איזה שלט הוא קיבל, לא רואה סיבה שהם לא יחליפו מ2010 ל 2012 את דגמי השלט,
הרי כמה דגמי טוטאל כיום אם דיסק בגדלים שונים ורכיבים אחרים שונים..אני תוהה איזה שלט היה ל HD הישן
,גם כן השלט המקורי החליף צבעים כמה פעמים משחור לכסוף ועד למקשים בצבעים שונים ..
ו yes HD ל PACE HD הקטן..הדגם הישן מזכיר לי טלפון סלולרי אם מקשים, זה לא מרגיש נוח כמו החדש חח, חבל שהחלפת שלט זה לא הכי זול.
בכל מקרה אם יש פה מישהוא שקיבלת טוטאל לאחורנה, שיגיב איזה שלט הוא קיבל, לא רואה סיבה שהם לא יחליפו מ2010 ל 2012 את דגמי השלט,
הרי כמה דגמי טוטאל כיום אם דיסק בגדלים שונים ורכיבים אחרים שונים..אני תוהה איזה שלט היה ל HD הישן