שלט של MAX HD מול שלט של HD

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #1 

היום קיבלתי את ממירי PACE HD הקטנים ולהפתעתי הכפתורים בשלט שונים ,אין את הקליק כמו בשלט של MAX HD,
גם הציורים ומקש "5" קצת שונים, וכתוב על השלט Yes HD ולא Max HD ,הטכנאי אמר שבהחלפת שלטים, נותנים את הדגם החדש יותר..הMAX HD שלי הוא מ 2010, ה PACE HD מ 2012.
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

yoav4x4
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 2611
שם מלא: יואב בן חורין
נתן תודות: 233 פעמים
קיבל תודות: 131 פעמים

שליחה #2 

אומנם יש שני שלטים
הם מתפקדים למירב ידיעתי בצורה זהה
החדש מרגיש יותר נעים ביד.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

השאלה האם ממירי MAX HD מסופקים אם הדגם ה"קליקי" הישן אם כיתוב MAX HD? או החדש אם מקשים רכים ו כיתוב YES HD?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14354
נתן תודות: 990 פעמים
קיבל תודות: 1220 פעמים

שליחה #4 

לא נראה לי שמחוייב שיהיה כך.
גיסי החליף לא מזמן שלט בדואר וקיבל את החדש בלי ה"קליקים".... כך שזה הולך להתערבב לדעתי.
וממשחק של כמה דקות עם החדש נראה לי שהוא עדיף בתחושה.

denis29 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

הבנתי..נראה, ויש לך מושג לגבי הלוגו? אני פשוט חשבתי ..הלוגו אמור להיות תואם לדגם הממיר, כך yes Max HD ל ממיר הטוטאל,
ו yes HD ל PACE HD הקטן..הדגם הישן מזכיר לי טלפון סלולרי אם מקשים, זה לא מרגיש נוח כמו החדש חח, חבל שהחלפת שלט זה לא הכי זול.
בכל מקרה אם יש פה מישהוא שקיבלת טוטאל לאחורנה, שיגיב איזה שלט הוא קיבל, לא רואה סיבה שהם לא יחליפו מ2010 ל 2012 את דגמי השלט,
הרי כמה דגמי טוטאל כיום אם דיסק בגדלים שונים ורכיבים אחרים שונים..אני תוהה איזה שלט היה ל HD הישן :roll: ,גם כן השלט המקורי החליף צבעים כמה פעמים משחור לכסוף ועד למקשים בצבעים שונים ..

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”