Tasker - מי מכיר ויכול לעזור?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1919
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 57 פעמים
Helper הוסר והותקן מחדש פעמיים. מאמין שהוא בסדר. התקנתי ביזיבוקס. מה עכשיו?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

מותקן, מזהה. עדיין לא עובד
ניסיתי בערך 4 מדריכים. כל השאר עובד נהדר. מוזיקה מושתקת עם הפנים למטה, מתריע אחת לחצי שעה אם עדיין לא פתחתי את המכשיר ויש לי שיחה שלא נענתה, רוטיישן בתוכנות מסוימות. חרבנא.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

טוב, אני חושד שאני יודע מה הבעיה (אבל לא איך לפתור אותה). למרות שהסופר יוזר מספק הרשאה ל-GPS, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המכשיר - הוא כנראה מאבד אותה. לפעמים גם אם הוא מראה שהוא מאשר גישה, הוא לא באמת מפעיל את ה-GPS. כלומר, לא הפרופיל הספציפי בעייתי, אלא המימוש של הפעלת ה-GPS עצמו.
רעיונות, מישהו?
רעיונות, מישהו?
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

FORXHOUND. רוט פתוח. כולל אפליקציות שבודקות את זה, רק כי הרגשתי כמו מפגר בגלל שזה לא עובד.
אני חייב להגיד ש tasker זו האפליקציה הכי טובה בטלפון שלי.
פשוט מדהימה.
היה לי פרופיל של פתיחת וויקיפדיה והפעלת GPS ב HTC desire hd והוא עבד מצוין.
כאשר החלפתי ל sgs2 הוא באמת לא פתח את ה GPS.
בסוף נכנעתי והשארתי את ה GPS עובד כל הזמן.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
אין על האפליקציה הזו.
פשוט מדהימה.
היה לי פרופיל של פתיחת וויקיפדיה והפעלת GPS ב HTC desire hd והוא עבד מצוין.
כאשר החלפתי ל sgs2 הוא באמת לא פתח את ה GPS.
בסוף נכנעתי והשארתי את ה GPS עובד כל הזמן.
בכל מקרה שיהיה בהצלחה.
אין על האפליקציה הזו.
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

לפחות אני לא לבד
בהחלט, אפליקציה מדהימה. ממש.
אם כבר הגעת, בא לך לעשות סקירה קצרה של הפרופילים שעשית שם? אולי אקבל עוד איזה רעיון מעניין.
אם כבר הגעת, בא לך לעשות סקירה קצרה של הפרופילים שעשית שם? אולי אקבל עוד איזה רעיון מעניין.
לי למשל לא נח לחלוק מיקם עם אפליקציות שמבקשות את זה אלא אם הוספתי אותם לפרופיל.Asafc כתב:לא מבין את העקשנות, מה שאמרו לך בהתחלה נכון. כל עוד אין אפליקציה שדורשת מיקום - הGPS לא פועל גם אם הוא מאופשר. אין סיבה לכבות אותו, או שאולי אתה פרנואיד כרוני?...
פרופיל נחמד שהוספתי- היפוך מסך מופעל בכניסה לגלריה ויוטיוב
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

-
ran_carney
-
- חבר ותיק

כלומר, ברגע שיזהה שהוא מחובר ל-BT שיפעיל את WAZE?
אתה יכול לקחת את זה שלב אחד קדימה אגב, ושגם יפעיל את ה-GPS, אבל בשביל זה צריך ליצור משימה נוספת (ולהוריד ולקנפג קצת את SECURE SETTINGS)
אתה יכול לקחת את זה שלב אחד קדימה אגב, ושגם יפעיל את ה-GPS, אבל בשביל זה צריך ליצור משימה נוספת (ולהוריד ולקנפג קצת את SECURE SETTINGS)
כן גם את זה הייתי שמח לעשות - אני עוד לא מכיר את התוכנה ולכן הייתי שמח לראות עוד פרופיל..ran_carney כתב:כלומר, ברגע שיזהה שהוא מחובר ל-BT שיפעיל את WAZE?
אתה יכול לקחת את זה שלב אחד קדימה אגב, ושגם יפעיל את ה-GPS, אבל בשביל זה צריך ליצור משימה נוספת (ולהוריד ולקנפג קצת את SECURE SETTINGS)...
-
ran_carney
-
- חבר ותיק

שלח לי בה"פ את המייל שלך, אשלח לך את שני הפרופילים.
בכל מקרה, כדי שה-GPS יעבוד תצטרך להוריד את סקיור סטינגז ומתוך התוכנה הזו להוריד גם את HELPER.
בכל מקרה, כדי שה-GPS יעבוד תצטרך להוריד את סקיור סטינגז ומתוך התוכנה הזו להוריד גם את HELPER.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4892
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
כאדם עצלן מטבעי, החלטתי לחלוק חלק מהמשימות הרוטיניות שהטלפון שלי מבצע במקומי, כמובן בעזרת TASKER:
1. פרופיל כניסה לרכב שבו מפעיל את הBT ומתחבר לדיבורית וכן את הWAZE. הטריגר עובד בשרשרת של פרופילים:
power connection -> BT on -> connect to speaker -> waze on
הGPS תמיד מאופשר. כדי שהBT לא ידלוק באופן קבוע בעקבות כך, שמתי לו Timeout של דקה. ככה שכשאני סתם מטעין את הטלפון ה-BT נדלק, אבל מאחר והשרשרת לא ממשיכה לחיבור אל הדיבורית (כי אני לא באוטו), הBT כבה תוך דקה.
2. העברת הטלפון לשקט בזמן ישיבות/פגישות. היומן שלי מסונכרן עם יומן של העבודה, ובכל שעה שיש פגישה שבעיקבותיה אני מסומן ביומן כ"לא זמין", הטלפון אוטומטית ימצא במצב שקט, כמו כן יש כלל יציאה, שברגע שאין ישיבה חוזר למצב רגיל (או כל פרופיל אחר שתבחרו).
3. כניסה למצב שקט בלילה: מאחר ואני ממש לא אוהב את כל ההתראות האלה של אפליקציות שונות, העברתי למצב שקט בלילה. למי שממש חשוב לו אפשר להוסיף כלל שדורס את הסעיף הזה עבור מתקשרים ספציפיים.
4. הכלל הבא אפשר ליישם על כל אפליקציה שאמורה לעבוד בשעות קבועות ואין לנו רצון שתעבוד ברקע עד שיגיע הזמן שלה מטעמי חיסכון בסוללה וזיכרון:
סינכרון וגיבוי - את כל הטלפון אני מגבה לשרת בתוך הרשת הביתית (כל ערב), הכלל שבניתי להיתעורר לפעולה בחצות בתנאי שגם קיים חיבור לרשת הביתית שלי (הספציפית, בעזרת wifi connected, ומילוי כל השדות), וכן כלל יציאה ב-6 בבוקר של kill application בהרשאת ROOT (ככה היא לא תשב ברקע עד הפעם הבאה שטסקר יקרא לה).
5. הדלקת WIFI רק כשצריך, תוך מינימום צריכה של סוללה - כאן ניסיתי מספר אופציות:
הדלקה לפי מיקום GPS -זולל סוללה ומטריד, ולא יעיל ברכבת
הדלקה לפי מיקום שמגיע מהרשת הסלולרית - יחסית לא זולל, מאוד לא אמין ומאוד לא מדוייק, לא עובד כשאין רשת.
הדלקה לפי חיבור מגדל סלולרי קרוב למיקום/בית - יחסית לא זולל סוללה עם אמינות קצת יותר טובה. הבעיה שמצאתי את עצמי כל ערב מעדכן את רשימת המגדלים הרלוונטית למיקום שלי בבית ובכל פינה שאין קליטה לא היה גם WIFI (למרות שגם את זה אפשר לעקוב בעוד פרופיל או כלל).
היום עברתי לשיטה הכי פשטנית ואבדוק כמה היא זוללת (כי מבחינת אמינות היא טובה מאוד) -
פרופיל אחד שבעצם בודק האם אני מחובר לרשת כלשהי (רשימת SSID ספציפית, אפשר לכל רשת), אם כן משאיר WIFI דולק, אם לא מכבה את ה-WIFI.
פרופיל שני שמשלים אותו בודק האם הפרופיל הקודם לא פעיל, אם מקבל שהוא לא פעיל - מדליק את ה-WIFI ונכנס להמתנה של רבע שעה.
מה שיוצא בסופו של דבר: פרופיל שני בודק אם הראשון לא פועל -> אם זה המצב מדליק WIFI -> פרופיל ראשון רואה WIFI דולק ושואל האם מחובר לאחת מהרשתות ברשימת SSID -> אם כן, נשאר מחובר, אם לא סוגר WIFI. כל זה במחזורים של רבע שעה מהכיבוי WIFI האחרון.
למעשה בודק כל רבע שעה לאחר כיבוי WIFI אם יש לו למי להתחבר, אם לא מכבה את ה-WIFI.
כדי שזה יעבוד תקין צריך להגדיר זמן מינימלי של WIFI TIMEOUT, זה נמצא תחת Preferences -> monitor -> General timing. אני הגדרתי 10 שניות.
המשמעות היא שמהרגע שה- WIFI נדלק עד הרגע שפרופיל ראשון שואל אם הוא מחובר ל-SSID, יש המתנה של 10 שניות.
זהו...
אם לעוד מישהו יש רעיון במה אפשר להתעצל, אשמח לישמוע
1. פרופיל כניסה לרכב שבו מפעיל את הBT ומתחבר לדיבורית וכן את הWAZE. הטריגר עובד בשרשרת של פרופילים:
power connection -> BT on -> connect to speaker -> waze on
הGPS תמיד מאופשר. כדי שהBT לא ידלוק באופן קבוע בעקבות כך, שמתי לו Timeout של דקה. ככה שכשאני סתם מטעין את הטלפון ה-BT נדלק, אבל מאחר והשרשרת לא ממשיכה לחיבור אל הדיבורית (כי אני לא באוטו), הBT כבה תוך דקה.
2. העברת הטלפון לשקט בזמן ישיבות/פגישות. היומן שלי מסונכרן עם יומן של העבודה, ובכל שעה שיש פגישה שבעיקבותיה אני מסומן ביומן כ"לא זמין", הטלפון אוטומטית ימצא במצב שקט, כמו כן יש כלל יציאה, שברגע שאין ישיבה חוזר למצב רגיל (או כל פרופיל אחר שתבחרו).
3. כניסה למצב שקט בלילה: מאחר ואני ממש לא אוהב את כל ההתראות האלה של אפליקציות שונות, העברתי למצב שקט בלילה. למי שממש חשוב לו אפשר להוסיף כלל שדורס את הסעיף הזה עבור מתקשרים ספציפיים.
4. הכלל הבא אפשר ליישם על כל אפליקציה שאמורה לעבוד בשעות קבועות ואין לנו רצון שתעבוד ברקע עד שיגיע הזמן שלה מטעמי חיסכון בסוללה וזיכרון:
סינכרון וגיבוי - את כל הטלפון אני מגבה לשרת בתוך הרשת הביתית (כל ערב), הכלל שבניתי להיתעורר לפעולה בחצות בתנאי שגם קיים חיבור לרשת הביתית שלי (הספציפית, בעזרת wifi connected, ומילוי כל השדות), וכן כלל יציאה ב-6 בבוקר של kill application בהרשאת ROOT (ככה היא לא תשב ברקע עד הפעם הבאה שטסקר יקרא לה).
5. הדלקת WIFI רק כשצריך, תוך מינימום צריכה של סוללה - כאן ניסיתי מספר אופציות:
הדלקה לפי מיקום GPS -זולל סוללה ומטריד, ולא יעיל ברכבת
הדלקה לפי מיקום שמגיע מהרשת הסלולרית - יחסית לא זולל, מאוד לא אמין ומאוד לא מדוייק, לא עובד כשאין רשת.
הדלקה לפי חיבור מגדל סלולרי קרוב למיקום/בית - יחסית לא זולל סוללה עם אמינות קצת יותר טובה. הבעיה שמצאתי את עצמי כל ערב מעדכן את רשימת המגדלים הרלוונטית למיקום שלי בבית ובכל פינה שאין קליטה לא היה גם WIFI (למרות שגם את זה אפשר לעקוב בעוד פרופיל או כלל).
היום עברתי לשיטה הכי פשטנית ואבדוק כמה היא זוללת (כי מבחינת אמינות היא טובה מאוד) -
פרופיל אחד שבעצם בודק האם אני מחובר לרשת כלשהי (רשימת SSID ספציפית, אפשר לכל רשת), אם כן משאיר WIFI דולק, אם לא מכבה את ה-WIFI.
פרופיל שני שמשלים אותו בודק האם הפרופיל הקודם לא פעיל, אם מקבל שהוא לא פעיל - מדליק את ה-WIFI ונכנס להמתנה של רבע שעה.
מה שיוצא בסופו של דבר: פרופיל שני בודק אם הראשון לא פועל -> אם זה המצב מדליק WIFI -> פרופיל ראשון רואה WIFI דולק ושואל האם מחובר לאחת מהרשתות ברשימת SSID -> אם כן, נשאר מחובר, אם לא סוגר WIFI. כל זה במחזורים של רבע שעה מהכיבוי WIFI האחרון.
למעשה בודק כל רבע שעה לאחר כיבוי WIFI אם יש לו למי להתחבר, אם לא מכבה את ה-WIFI.
כדי שזה יעבוד תקין צריך להגדיר זמן מינימלי של WIFI TIMEOUT, זה נמצא תחת Preferences -> monitor -> General timing. אני הגדרתי 10 שניות.
המשמעות היא שמהרגע שה- WIFI נדלק עד הרגע שפרופיל ראשון שואל אם הוא מחובר ל-SSID, יש המתנה של 10 שניות.
זהו...
אם לעוד מישהו יש רעיון במה אפשר להתעצל, אשמח לישמוע