אז הפוטנציאל של התוכנה אכן מדהים, אבל לעזאזל - זה יכול להיות ממש מציק לממש אותו.
אני מנסה להפעיל את הוויז ושה-GPS יופעל אוטומטית בצמוד אליו. הלכתי לפי שני מדריכים שונים, אבל עדיין לא הולך.
כמובן שיש הרשאת ROOT וגם סופר יוזר.
מצורפות תמונות מסך - אשמח לעזרה.
לא מכיר את האפליקציה הספציפית,אבל מניסיון עם אפליקציות אחרות לאנדרואיד, או תוכנות למחשב,מצאתי שהמדריכים הכי טובים נמצאים ב - youtube . לפעמים אין תחליף לויזואלי..
למה? כי אני עצלן, ואני אוהב לעבוד קצת ולהשקיע כדי שדברים יעבדו יותר חלק. להיכנס כל פעם לוויז ואז לגלות ששכחתי להפעיל GPS, או להיפך בתהליך היציאה זה דבר פתיר - ואני מעדיף לעבוד עוד קצת ולפתור את זה.
הנה, בשביל הכיף שלי הגדרתי את חיישן הקירבה כך שברגע שאני מקרב את הפלאפון לאוזן - הפלאפון עונה לשיחה אוטומטית. כשאני מניח אותו על הפנים, הוא משתיק את הפלאפון, משתיק את המוזיקה ועושה PAUSE. כשאני מרים, הוא מחזיר הכל וממשיך מאותה הנקודה.
לא מכיר את ה-taskbar אבל ל-Razr יש אפליקציה שנקראת Smart Action
שאפשר להגדיר בה מספר פעולות כתוצאה מטריגר מסוים,
כגון שעה מסוימת, מצב סוללה, רשת wifi וכד'
הגדרתי אצלי שאני מניע את הרכב, ודיבורית הבלוטות' נדלקת
זה אוטומטית מפעיל את ה-GPS בסמארטפון ומפעיל את ה-WAZE
וכשאני נכנס לסביבת wifi ה-GPS נסגר אוטומטית
[*] עדיין לא מצאתי דרך לסגור את ה-waze באופן אוטומטי כשאני יוצא מהרכב,
ואני חייב לעשות את זה ידנית.
ran_carney כתב:למה? כי אני עצלן, ואני אוהב לעבוד קצת ולהשקיע כדי שדברים יעבדו יותר חלק. להיכנס כל פעם לוויז ואז לגלות ששכחתי להפעיל GPS, או להיפך בתהליך היציאה זה דבר פתיר - ואני מעדיף לעבוד עוד קצת ולפתור את זה.
...
אבל למה לכבות אותו אם הוא גם כך לא פעיל כל עוד אין תוכנה שדורשת עבודת מקלט GPS? הוא אפילו לא מתאמץ למצוא לוויינים... אם כבר עצלנות - אז להדליק ולא לגעת יותר:)
אגב, אני מחפש משהו דומה שידע לשנות מצב של media streaming בהגדרת דיבורית bluetooth. לאחרונה התחלתי לשמוע רדיו דרך האינטרנט. כדי שרדיו יעבוד באוטו צריך media streaming פעיל, בהגדרת BT. אבל אם מפעילים במצב כזה waze, ניווט קולי גם עובר למערכת סטריאו, למרות שב-waze מצוין להשתמש ברמקול.
רן, אם המכשיר שלך עם הרשאות ROOT אתה צריך להתקין את Secure Settings ואז בתוכו את Secure Settings Helper. יש לזה ממשק לתוך Tasker והוא יאפשר לך להדליק ולכבות את הג'יפיאס בקלות.
אצלי הפרופיל הוא
waze or maps -> gps on -> on exit -> gps off
drorar כתב:ג'ינג'י, דיי בטוח שגם את הסגירה בעת כיבוי BT וניתוק ממטען ניתן לבצע בTasker, אבל לא יודע אם זה שווה את הסוויצ' מהאפליקציה של מוטורולה.
...
באפליקציה של מוטורולה, יש רק זיהוי של טריגרים חיוביים (הדלקה, זיהוי רשת)
אם יש ב-TaskBar יש זיהוי של טריגרים שליליים...(כיבוי, יציאה מרשת)
אז אולי אפשר להפעיל את שתיהן במקביל ... ולקבל אפליקציה מושלמת
drorar כתב:רן, אם המכשיר שלך עם הרשאות ROOT אתה צריך להתקין את Secure Settings ואז בתוכו את Secure Settings Helper. יש לזה ממשק לתוך Tasker והוא יאפשר לך להדליק ולכבות את הג'יפיאס בקלות.
אצלי הפרופיל הוא
waze or maps -> gps on -> on exit -> gps off
...
לעזאזל איתו! יש לי הרשאת רוט, וכל פעם שאני מפעיל מחדש את המכשיר - הוא מאבד אותה ל-GPS. אפילו קניתי סופר יוזר אליט. כבר מותקנת אצלי ה-SECURE SETTINGS, כולל ההלפר. יש הרשאה. גם קודם, כשלא נראה היה שהוא איבד את ההרשאה לטאסקר, הוא פשוט לא עבד. עכשיו ניסיתי את הסדר שלך והוא פשוט אמר לי שאין לי הרשאת רוט. ויש.
יש דרך להוסיף ידנית תוכנות לתוך הסופר יוזר?
נו, חזרה לי ההרשאה, משומקום. בכל מקרה, עדיין לא עובד לי. אפילו כשאני מנסה לעשות את הלינק הכי פשוט - WAZE - GPS ON.
אפילו פעם אחת ה-GPS לא עלה. רעיונות?
ran_carney כתב:נו, חזרה לי ההרשאה, משומקום. בכל מקרה, עדיין לא עובד לי. אפילו כשאני מנסה לעשות את הלינק הכי פשוט - WAZE - GPS ON.
אפילו פעם אחת ה-GPS לא עלה. רעיונות?