האם יש מישהוא שהחליף לממיר HD רגיל ב YES - והצליח זאת ללא תוספת 20 שקלים לח

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1389
נתן תודות: 110 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #1 

הי,
לנוכח החלפת ה CRT בחדר שינה ל LED LCD ניסיתי לבצי את החלפת הממיר הרגיל לממיר חדש HD.
YES מנסים לגבות ממני תוספת של 20 שקלים לחודש - האם ישנו מצליח כזה שעשה את ההחלפה ללא תוספת הזאת?.

אשמח לשמוע מנסיונם של אלו שהצליחו , חוץ מהאפשרות שגם אני מכיר היינו ==== " אם אז אני מתנתק "

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2759
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 47 פעמים

שליחה #2 

אממ קיבלתי 2 ב 20 במעבר דירה האמת, לא היה לי כוח להתווכח, עוד לא בדקתי מה מגיע לי מבחינת התוות ..
למה מה? בהוט זה חינם ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

שניים ב- 20 זה כבר הנחה 50 אחוז.
כולם רוצים בהתחלה כסף - אז מה - גם ככה גובים מאיתנו המנויים הותיקים תמיד הרבה יותר מאלו שהתחילו חדשים וכול שנה שנתיים עוברים מהוט ליאס וחוזר חלילה.
גיסי איים על הוט לםני חודשיים שהוא עוזב - נתנו לו שלושה ערוצי פרימיום ללא תוספת מחיר וגם ממיר מקליט HD שלהם - ממיר מאפן שהחזיר אותו להם אחרי שבוע וכיבר ממיר HD לא מקליט.
אני חושב שצריך להתחיל לשדרג את התוכניות שלנו שעולות לנו סדר גודל של 230 עד 260 שקל בכול מיני צופרים - ביחוד שאיום מעבר לתוכנית 100 שקלים הוך לראלי.
אני מכיר כמה שקיבלו אותה תוכנית כמו שלי ב- -30-50 שקל פחות ממה שאני משלם היום רק בגלל שעברו אליהם מהוט אחרי שהיו ביאס לפני שנתיים.

MarioMan
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 3539
שם מלא: יונתן פת-יה
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #4 

אני פשוט התקשרתי ונתנו לי את זה מלכתחילה ב-10 ש"ח לחודש.
Vermoze - Innovative Technology Solutions Ltd.

erez107
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

אני משלם 20 ש"ח בחודש על 3 ממירים של מקס HD, אבל זה בגלל שרכשתי אותם. תבדוק, אולי יותר משתלם לך לרכוש את הממיר מאשר לשלם שכירות חודשית.

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

האבסורד הוא, קיבלתי 2 מיילים אם פרטי המבצע, ומה? בטופס אחד כתוב 10 ש"ח, בטופס שני כתוב 0 ש"ח..נראה מה יהיה בחשבונית,
כי לפני החלפת ממירים גם נתנו לי ב 265 את חבילת הבסיס וכל החבילות :roll: (בינתיהם כמה ערוצי פרמיום בהנחה נוספת), ולא ממש חפרתי,
שלחתי פניה דרך האתר, ויום למחורת חזרה עליה נציגה רוסיה ומ 400 שקל קימת ירדנו ל 265 שזה גם כולל תשלום על מקס טוטאל (Y) ,
כל אחד והמזל שלו :D
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453
נתן תודות: 411 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #7 

10 שקלים זה עולה למי שכבר ישבבית ממיר טוטאל.
20 זה עולה למי שאין,ומקבלים עוד 10-15 ערוצי HD
בגלל זה הפרש המחירים.
האמת מנצחת בסופו של דבר תמיד

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

האמת גם קיבלתי התקנה בחינם עקב מעבר הדירה, מצד שני בזק ב ..בני *^&^..דורשים 100 שקל על שקע נוסף ו מסכן (n)

XXmusicmanXX
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 103
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

למי שיש מקס טוטאל אחד לפחות מקבל את הHD הרגיל בחצי מחיר כלומר 10 שקלים.

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

עדכון מהיום.

מחר באים להתקין לי את ממיר ה- HD (לא מקליט) במקום הממיר הרגיל ששבק חיים. (יש עוד אחד רגיל לטלויזיה CRT ישנה)
אחרי מלחמה רצינית (והפעם אמיתית כי באמת הרגיזו אותי) כמובן כולל איום ניתוק - קיבלתי את הממיר ל18 חודש ללא חיוב.
אך לא היו מוכנים בשום אופן לותר על עלות טכנאי " מדופלם" עם תעודת מהנדס כנראה שצריך להגיע לחבר את הממיר למסך החדש - כאילו אני לא מסוגל לחבר כבל HDMI ולעשות את הכיוונים הקטנים הנדרשים בממיר .
שוב לאחר מלחמה הורדתי את עלות הטכנאי מ160 שקל ל - 80 שקל ונתנו לי "פיצוי" ב70 שקל תכנים במתנה לחודשיים מ VOD.
בכול שם כמובן *** - סרטים אני רואה פי 1000 יותר איכותיים באודיו ווידאו או בהורדה מהרשת או מהספריה - בלוריי.
אז מצאתי שם "קורס" ללמוד ספרדית - אחלה מתאים לי.

denis29
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

ואללה אז כך זה עובד? טכנאי בתשלום? אממ, גם לא עשו קטע על החלפת MAX HD דור ראשון על דור שני..לא נורה..לפחות הממיר יהיה מהיר יותר ודיסק של 1TB

ariel-ro
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #12 

עצה לפעם הבאה-
שאתה רוצה להוסיף חבילה, ממיר או כל דבר אחר תעשה את זה תוך כדי התמקחות על החבילה הכוללות.
תכתוב פה הפורום מה אתה רוצה שיהיה לך(חבילות וסוגי ממירים) ויהיו פה אנשים שיידעו להגיד לך מה המחיר שאתה יכול לקבל על זה. ככה יהיה לך יותר קל להגיע ליעד שהצבת לך וגם תחסוך לא מעט בחשבון החודשי.

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

ariel-ro כתב:עצה לפעם הבאה-
שאתה רוצה להוסיף חבילה, ממיר או כל דבר אחר תעשה את זה תוך כדי התמקחות על החבילה הכוללות.
תכתוב פה הפורום מה אתה רוצה שיהיה לך(חבילות וסוגי ממירים) ויהיו פה אנשים שיידעו להגיד לך מה המחיר שאתה יכול לקבל על זה. ככה יהיה לך יותר קל להגיע ליעד שהצבת לך וגם תחסוך לא מעט בחשבון החודשי.
...
את התרגיל הזה תאמין לי אני כבר מכיר שנים רבות.
התמקחות על החבילה הכוללת כבר עשיתי בשנה האחרונה שלוש פעמים וכול פעם שיפרתי במה שהוא.
הפעם האת זאת הייתה התמקחות בהזדמנות שהממיר הרגיל כבר נשרף 3 פעמים בשנה האחרונה והטכנאי הרגיל של YES שבא להחליף אותו בדפוק אחר אודה שאכן ישנה בעיה איתם כי ספקי הכוח בתוכם הם סינים מאפניים שכול הזמן שרפים.
לכן לא חייבו אותי על הממיר החדש ה- HD שרציתי אותו לאור רכישה של LED לחדר שינה אך מכיוון שהטכננאי לממיר HD הוא מחברה חיצונית ועולה יאני לחברת YES כול הפעלה שלו ולא משנה מה הסיבה. אני דרשתי שיביאו את הממיר החדש בקופסה סגורה ואני אחבר אותו לבד - ביג דיל - ויקחו את הממיר השרוף - בשום אופן לא הסכימו.
לכן נתנו לי יאני "פיצוי שוה ערך כספי" בתכנים של VOD.

דרך אגב אני לא משלם גרוש על החיבור לVOD ואני מכיר וקורא גם בפורום הזה לא מעט חברה שמשלמים רק על החיבור תשלום חודשי של לפחות 10 שקל לחודש = 120 שקל לשנה ללא מגבלת זמן - כלומר אחרי 3 שנים למשל שילמו רק על החיבור בלי התכנים (מלבד אלו בחינם) קרוב ל400 שקל.

בכול אופן מודה על העצה שלך - אולי בפעם הבאה אשתמש אותה.

AmiEfroni פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #14 

denis29 כתב:ואללה אז כך זה עובד? טכנאי בתשלום? אממ, גם לא עשו קטע על החלפת MAX HD דור ראשון על דור שני..לא נורה..לפחות הממיר יהיה מהיר יותר ודיסק של 1TB
...
גם לי שדרשתי להחליף את ה - HD המקליט מחצי טרה לחדש עם 1 טרה לא דרשו ולא קיבלו גרוש עבור הטכנאי

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”