האם יש מישהוא שהחליף לממיר HD רגיל ב YES - והצליח זאת ללא תוספת 20 שקלים לח
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

- תגובות: 1389
- נתן תודות: 110 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
הי,
לנוכח החלפת ה CRT בחדר שינה ל LED LCD ניסיתי לבצי את החלפת הממיר הרגיל לממיר חדש HD.
YES מנסים לגבות ממני תוספת של 20 שקלים לחודש - האם ישנו מצליח כזה שעשה את ההחלפה ללא תוספת הזאת?.
אשמח לשמוע מנסיונם של אלו שהצליחו , חוץ מהאפשרות שגם אני מכיר היינו ==== " אם אז אני מתנתק "
לנוכח החלפת ה CRT בחדר שינה ל LED LCD ניסיתי לבצי את החלפת הממיר הרגיל לממיר חדש HD.
YES מנסים לגבות ממני תוספת של 20 שקלים לחודש - האם ישנו מצליח כזה שעשה את ההחלפה ללא תוספת הזאת?.
אשמח לשמוע מנסיונם של אלו שהצליחו , חוץ מהאפשרות שגם אני מכיר היינו ==== " אם אז אני מתנתק "
- denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2759
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אממ קיבלתי 2 ב 20 במעבר דירה האמת, לא היה לי כוח להתווכח, עוד לא בדקתי מה מגיע לי מבחינת התוות ..
למה מה? בהוט זה חינם ?
למה מה? בהוט זה חינם ?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

שניים ב- 20 זה כבר הנחה 50 אחוז.
כולם רוצים בהתחלה כסף - אז מה - גם ככה גובים מאיתנו המנויים הותיקים תמיד הרבה יותר מאלו שהתחילו חדשים וכול שנה שנתיים עוברים מהוט ליאס וחוזר חלילה.
גיסי איים על הוט לםני חודשיים שהוא עוזב - נתנו לו שלושה ערוצי פרימיום ללא תוספת מחיר וגם ממיר מקליט HD שלהם - ממיר מאפן שהחזיר אותו להם אחרי שבוע וכיבר ממיר HD לא מקליט.
אני חושב שצריך להתחיל לשדרג את התוכניות שלנו שעולות לנו סדר גודל של 230 עד 260 שקל בכול מיני צופרים - ביחוד שאיום מעבר לתוכנית 100 שקלים הוך לראלי.
אני מכיר כמה שקיבלו אותה תוכנית כמו שלי ב- -30-50 שקל פחות ממה שאני משלם היום רק בגלל שעברו אליהם מהוט אחרי שהיו ביאס לפני שנתיים.
כולם רוצים בהתחלה כסף - אז מה - גם ככה גובים מאיתנו המנויים הותיקים תמיד הרבה יותר מאלו שהתחילו חדשים וכול שנה שנתיים עוברים מהוט ליאס וחוזר חלילה.
גיסי איים על הוט לםני חודשיים שהוא עוזב - נתנו לו שלושה ערוצי פרימיום ללא תוספת מחיר וגם ממיר מקליט HD שלהם - ממיר מאפן שהחזיר אותו להם אחרי שבוע וכיבר ממיר HD לא מקליט.
אני חושב שצריך להתחיל לשדרג את התוכניות שלנו שעולות לנו סדר גודל של 230 עד 260 שקל בכול מיני צופרים - ביחוד שאיום מעבר לתוכנית 100 שקלים הוך לראלי.
אני מכיר כמה שקיבלו אותה תוכנית כמו שלי ב- -30-50 שקל פחות ממה שאני משלם היום רק בגלל שעברו אליהם מהוט אחרי שהיו ביאס לפני שנתיים.
- denis29
- חבר ותיק

האבסורד הוא, קיבלתי 2 מיילים אם פרטי המבצע, ומה? בטופס אחד כתוב 10 ש"ח, בטופס שני כתוב 0 ש"ח..נראה מה יהיה בחשבונית,
כי לפני החלפת ממירים גם נתנו לי ב 265 את חבילת הבסיס וכל החבילות
(בינתיהם כמה ערוצי פרמיום בהנחה נוספת), ולא ממש חפרתי,
שלחתי פניה דרך האתר, ויום למחורת חזרה עליה נציגה רוסיה ומ 400 שקל קימת ירדנו ל 265 שזה גם כולל תשלום על מקס טוטאל
,
כל אחד והמזל שלו
כי לפני החלפת ממירים גם נתנו לי ב 265 את חבילת הבסיס וכל החבילות
שלחתי פניה דרך האתר, ויום למחורת חזרה עליה נציגה רוסיה ומ 400 שקל קימת ירדנו ל 265 שזה גם כולל תשלום על מקס טוטאל
כל אחד והמזל שלו
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
- denis29
- חבר ותיק

האמת גם קיבלתי התקנה בחינם עקב מעבר הדירה, מצד שני בזק ב ..בני *^&^..דורשים 100 שקל על שקע נוסף ו מסכן 
- XXmusicmanXX
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 103
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
למי שיש מקס טוטאל אחד לפחות מקבל את הHD הרגיל בחצי מחיר כלומר 10 שקלים.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

עדכון מהיום.
מחר באים להתקין לי את ממיר ה- HD (לא מקליט) במקום הממיר הרגיל ששבק חיים. (יש עוד אחד רגיל לטלויזיה CRT ישנה)
אחרי מלחמה רצינית (והפעם אמיתית כי באמת הרגיזו אותי) כמובן כולל איום ניתוק - קיבלתי את הממיר ל18 חודש ללא חיוב.
אך לא היו מוכנים בשום אופן לותר על עלות טכנאי " מדופלם" עם תעודת מהנדס כנראה שצריך להגיע לחבר את הממיר למסך החדש - כאילו אני לא מסוגל לחבר כבל HDMI ולעשות את הכיוונים הקטנים הנדרשים בממיר .
שוב לאחר מלחמה הורדתי את עלות הטכנאי מ160 שקל ל - 80 שקל ונתנו לי "פיצוי" ב70 שקל תכנים במתנה לחודשיים מ VOD.
בכול שם כמובן *** - סרטים אני רואה פי 1000 יותר איכותיים באודיו ווידאו או בהורדה מהרשת או מהספריה - בלוריי.
אז מצאתי שם "קורס" ללמוד ספרדית - אחלה מתאים לי.
מחר באים להתקין לי את ממיר ה- HD (לא מקליט) במקום הממיר הרגיל ששבק חיים. (יש עוד אחד רגיל לטלויזיה CRT ישנה)
אחרי מלחמה רצינית (והפעם אמיתית כי באמת הרגיזו אותי) כמובן כולל איום ניתוק - קיבלתי את הממיר ל18 חודש ללא חיוב.
אך לא היו מוכנים בשום אופן לותר על עלות טכנאי " מדופלם" עם תעודת מהנדס כנראה שצריך להגיע לחבר את הממיר למסך החדש - כאילו אני לא מסוגל לחבר כבל HDMI ולעשות את הכיוונים הקטנים הנדרשים בממיר .
שוב לאחר מלחמה הורדתי את עלות הטכנאי מ160 שקל ל - 80 שקל ונתנו לי "פיצוי" ב70 שקל תכנים במתנה לחודשיים מ VOD.
בכול שם כמובן *** - סרטים אני רואה פי 1000 יותר איכותיים באודיו ווידאו או בהורדה מהרשת או מהספריה - בלוריי.
אז מצאתי שם "קורס" ללמוד ספרדית - אחלה מתאים לי.
- denis29
- חבר ותיק

ואללה אז כך זה עובד? טכנאי בתשלום? אממ, גם לא עשו קטע על החלפת MAX HD דור ראשון על דור שני..לא נורה..לפחות הממיר יהיה מהיר יותר ודיסק של 1TB
עצה לפעם הבאה-
שאתה רוצה להוסיף חבילה, ממיר או כל דבר אחר תעשה את זה תוך כדי התמקחות על החבילה הכוללות.
תכתוב פה הפורום מה אתה רוצה שיהיה לך(חבילות וסוגי ממירים) ויהיו פה אנשים שיידעו להגיד לך מה המחיר שאתה יכול לקבל על זה. ככה יהיה לך יותר קל להגיע ליעד שהצבת לך וגם תחסוך לא מעט בחשבון החודשי.
שאתה רוצה להוסיף חבילה, ממיר או כל דבר אחר תעשה את זה תוך כדי התמקחות על החבילה הכוללות.
תכתוב פה הפורום מה אתה רוצה שיהיה לך(חבילות וסוגי ממירים) ויהיו פה אנשים שיידעו להגיד לך מה המחיר שאתה יכול לקבל על זה. ככה יהיה לך יותר קל להגיע ליעד שהצבת לך וגם תחסוך לא מעט בחשבון החודשי.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

את התרגיל הזה תאמין לי אני כבר מכיר שנים רבות.ariel-ro כתב:עצה לפעם הבאה-
תכתוב פה הפורום מה אתה רוצה שיהיה לך(חבילות וסוגי ממירים) ויהיו פה אנשים שיידעו להגיד לך מה המחיר שאתה יכול לקבל על זה. ככה יהיה לך יותר קל להגיע ליעד שהצבת לך וגם תחסוך לא מעט בחשבון החודשי....
התמקחות על החבילה הכוללת כבר עשיתי בשנה האחרונה שלוש פעמים וכול פעם שיפרתי במה שהוא.
הפעם האת זאת הייתה התמקחות בהזדמנות שהממיר הרגיל כבר נשרף 3 פעמים בשנה האחרונה והטכנאי הרגיל של YES שבא להחליף אותו בדפוק אחר אודה שאכן ישנה בעיה איתם כי ספקי הכוח בתוכם הם סינים מאפניים שכול הזמן שרפים.
לכן לא חייבו אותי על הממיר החדש ה- HD שרציתי אותו לאור רכישה של LED לחדר שינה אך מכיוון שהטכננאי לממיר HD הוא מחברה חיצונית ועולה יאני לחברת YES כול הפעלה שלו ולא משנה מה הסיבה. אני דרשתי שיביאו את הממיר החדש בקופסה סגורה ואני אחבר אותו לבד - ביג דיל - ויקחו את הממיר השרוף - בשום אופן לא הסכימו.
לכן נתנו לי יאני "פיצוי שוה ערך כספי" בתכנים של VOD.
דרך אגב אני לא משלם גרוש על החיבור לVOD ואני מכיר וקורא גם בפורום הזה לא מעט חברה שמשלמים רק על החיבור תשלום חודשי של לפחות 10 שקל לחודש = 120 שקל לשנה ללא מגבלת זמן - כלומר אחרי 3 שנים למשל שילמו רק על החיבור בלי התכנים (מלבד אלו בחינם) קרוב ל400 שקל.
בכול אופן מודה על העצה שלך - אולי בפעם הבאה אשתמש אותה.
-
AmiEfroni
- חבר ותיק

גם לי שדרשתי להחליף את ה - HD המקליט מחצי טרה לחדש עם 1 טרה לא דרשו ולא קיבלו גרוש עבור הטכנאיdenis29 כתב:ואללה אז כך זה עובד? טכנאי בתשלום? אממ, גם לא עשו קטע על החלפת MAX HD דור ראשון על דור שני..לא נורה..לפחות הממיר יהיה מהיר יותר ודיסק של 1TB...