Access point מוגבל רוחב פס
אני רוצה להוסיף AP אלחוטי לרשת קיימת אבל להגביל את רוחב הפס הכללי דרכו.
ודרישה נוספת היא חסימת אפשרות גישה ממנו לשאר המכשירים ברשת.
המטרה היא לאפשר מאין רשת חופשית חיצונית לרשת הביתית אבל להגבילה כך שלא תתפוס יותר מ 30-20 אחוז מהתעבורה ולא יתאפשר לחדור לשאר המחשבים בבית.
אשמח להכוונה איך עושים את זה
ודרישה נוספת היא חסימת אפשרות גישה ממנו לשאר המכשירים ברשת.
המטרה היא לאפשר מאין רשת חופשית חיצונית לרשת הביתית אבל להגבילה כך שלא תתפוס יותר מ 30-20 אחוז מהתעבורה ולא יתאפשר לחדור לשאר המחשבים בבית.
אשמח להכוונה איך עושים את זה
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
עדיף שתרכוש נתב שיש לו אופציה כזו מובנית. יש די הרבה דגמים בשוק והכל תלוי בתקציב שלך. איזה נתב יש לך עכשיו?
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
אין לי נתב לצורך הזה כרגע, מתכנן לקנות משהוא למשימה הזאת, כיון שבכל מקרה צריך את זה במיקום נפרד מה APים שכבר יש לי בבית.NetCHEIF כתב:עדיף שתרכוש נתב שיש לו אופציה כזו מובנית. יש די הרבה דגמים בשוק והכל תלוי בתקציב שלך. איזה נתב יש לך עכשיו?...
אשמח להמלצות על משהוא מתאים ולא יקר.
,
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
הכוונה היתה באיזה נתב אתה עושה שימוש כרגע.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
לאחרונה אני מוצא את עצמי עונה תשובות דומות לשאלות שונות פה.
לא צריך, בהכרח, לקנות משהוא. באמצעות התקנה של קושחה צד ג' (Tomato, DD-WR ואולי אחרות).
במקרה הזה, אתה יכול לקבל את היכולות האלה Guest wifi + Access-Point isolation + QoS שאתה מעוניין בהן.
משום מה התשובות שאחרים נותנים הן באופן אוטומטי כרוכות בלפתוח את הארנק.
לא צריך, בהכרח, לקנות משהוא. באמצעות התקנה של קושחה צד ג' (Tomato, DD-WR ואולי אחרות).
במקרה הזה, אתה יכול לקבל את היכולות האלה Guest wifi + Access-Point isolation + QoS שאתה מעוניין בהן.
משום מה התשובות שאחרים נותנים הן באופן אוטומטי כרוכות בלפתוח את הארנק.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...