הרמקול היחידי במבחן הקבוצתי, שמגיע מקנדה. האם הוא הולך להראות לאחרים איך הקנדים עושים את זה?

אחלה. אבל אני עדיין לא מבין למה בדיוק אתה מצפה? אתה רוצה שאני אגיד לך: "איתן, תקנה רק את דגם X ולא את דגם Y כי זה חר* של רמקול!", משהו כזה או שאני מפספס?אחלה. אבל עדיין חסר לי את טעמך , כדאיות קנייה....
זה רק אני או שאתה מנסה ללכת "בין הטיפות"...

אני לא אכנס לזה, אבל רק אדגיש שבמדידות שלי אין שום השפעה של החדר מלבד בגרף של נקודת ההאזנה.כך יש שיטות מקובלות למדידת רמקולים
הרעיון הוא למדוד רק את הרמקול, בלי השפעת החדר
אחרת בכל חדר, תקבל מדידה שונה, של אותו רמקול
למעשה הרמקול והחדר, יוצרים ביחד למעשה רמקול חדש
ולכן, במדידת רמקולים, מודדים רק את התנהגות הרמקול
ויש שיטות לכך...
"תשבה"? אני מניח שאתה מתכוון לתשווה.תשבה מדידות של רמקול שמדדת
למדידות של רמקול ב soundstage
ותראה כמה הבדל אתה מקבל...
תודה. בדקתי רק זוגות, ורק במוזיקה.אולי פספסתי, אבל בדקת זוג רמקולים או סט 5.1?
איך הם בסרטים (או שזה לא רלוונטי)?...

הבדיקות, שהן לפחות לטעמי טובות מאוד ואובייקטיביות כלפי הבודק, ( ברור שתחום הרמקולים הוא סובייקטיבי ביסודו ולכן אין לבוא בטענות לבוחן על רשמיו האישיים) מראות באופן ברור על:צר לי לאכזב את אותם אנשים. אנחנו נמשיך לפרסם ביקורות אודיו. נעשה אותם כמו שאנחנו מאמינים שצריך לעשות אותם עם הבדיקות שאנחנו חושבים לנכון ומדידות מתאימות. אנחנו נשתדל להמנע משפה מפוצצת ופלצנית - לפי פילוסופיה מגובשת ובהתאם לסטנדרטים שאנחנו הולכים איתם כבר 8 שנים....
תודה. הסיכום יהיה מורכב משתי קבוצות מחיר, וקטגוריות שבהן יופיעו הרמקולים שלדעתי הובילו באותה קטגוריה.אני הבנתי שבסוף ההשוואות תיהיה גם כתבה על כל הרמקולים?
האם ינתנו ציונים?
האם יבחר "המוצר המועדף" ?...