מאיפה מזמינים דונגל לסמסונג D6000 במחיר שפוי?
המחיר בארץ 150-200 נדמה לי שיש באלמ
עד כמה שאני זוכר נאמר פה שחייבים את המקורי , אתה יכול לבדוק מה המחיר דרך ebay אני לא בטוח שזה יצא יותר זול , בכל מקרה עם הנסיון שלי זה לא ממש מוצלח , ועדיף אם ניתן לחבר בכבל רשת באופן ישיר מהראוטר למסך , אז הכל עובד הרבה יותר חלק ויש ירידה נמוכה יותר במהירות.
אגב האם אתה יכול לעלות חוות דעת על המסך , אני מחפש כרגע מסך 46 להורי , ואני מתלבט בינו לבין מספר דגמים בסמסונג וחברות נוספות , וכן בדגם 5500 של סמסונג שנמכר כרגע סביב 4,500 ש"ח?
אגב האם אתה יכול לעלות חוות דעת על המסך , אני מחפש כרגע מסך 46 להורי , ואני מתלבט בינו לבין מספר דגמים בסמסונג וחברות נוספות , וכן בדגם 5500 של סמסונג שנמכר כרגע סביב 4,500 ש"ח?
- MONI
- חבר ותיק

- תגובות: 1341
- נתן תודות: 482 פעמים
- קיבל תודות: 70 פעמים
הנה קישור לנושא :
http://wiki.samygo.tv/index.php5/Using_ ... es_with_TV
http://wiki.samygo.tv/index.php5/Using_ ... es_with_TV
you can fool some people sometimes
but you can't fool all the people all the time !
but you can't fool all the people all the time !
- סלון-חללית
- עוסק בתחום

- תגובות: 72
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
דבר איתי מוטי03-7391559
Re: המחיר בארץ 150-200 נדמה לי שיש באלמ
אני יכול לתת חוו"ד רק על הדגם D6000 שברשותי...חוף כתב:עד כמה שאני זוכר נאמר פה שחייבים את המקורי , אתה יכול לבדוק מה המחיר דרך ebay אני לא בטוח שזה יצא יותר זול , בכל מקרה עם הנסיון שלי זה לא ממש מוצלח , ועדיף אם ניתן לחבר בכבל רשת באופן ישיר מהראוטר למסך , אז הכל עובד הרבה יותר חלק ויש ירידה נמוכה יותר במהירות.
אגב האם אתה יכול לעלות חוות דעת על המסך , אני מחפש כרגע מסך 46 להורי , ואני מתלבט בינו לבין מספר דגמים בסמסונג וחברות נוספות , וכן בדגם 5500 של סמסונג שנמכר כרגע סביב 4,500 ש"ח?...
האיכות תמונה מדהימה, HD מצויין, גם שידורי SD רואים טוב מאוד.
יש בטלוויזיה עוד פיצ'רים כמו 3D וSMARTV שמבחינתי די מיותרים ואולי היו חוסכים לי כסף אם הייתי מוותר עליהם אבל באמת שאני לא יכול להגיד מילה רעה על המסך הזה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: