מחפש פיתרון מומלץ לחיבור קו טלפון סלולרי לרשת הטלפון הבתית
בעקבות המהפכה הסלולרית של ההכל כלול בפחות מ100 שח, אני מעונין לנצל את הטלפונים שלנו בבית כקוים שיצלצלו בכל השלוחות וגם להוציא שיחות דרכם.
יש לי מרכזיה פשוטה (לוגיפון אנלוגית) וחשבתי להוסיף אביזר שמחבר בbluetooth את הטלפונים ומוציא קו חוץ למרכזיה.
מצאתי את המוצר הבא באמזון:
http://www.amazon.com/Cobra-PhoneLynx-C ... =cobra+215
שנראה זול למדי ומספיק למשימה.
אשמח לשמוע המלצות על פיתרונות נוספים ואנישים שכבר משתמשים בטלפונים קווים דרך הרשת הסלולרית (מהנידים הקיימים).
אנחנו לא אוהבים אלחוטיים אז ביטלתי מראש אופציות כאלו.
יש לי מרכזיה פשוטה (לוגיפון אנלוגית) וחשבתי להוסיף אביזר שמחבר בbluetooth את הטלפונים ומוציא קו חוץ למרכזיה.
מצאתי את המוצר הבא באמזון:
http://www.amazon.com/Cobra-PhoneLynx-C ... =cobra+215
שנראה זול למדי ומספיק למשימה.
אשמח לשמוע המלצות על פיתרונות נוספים ואנישים שכבר משתמשים בטלפונים קווים דרך הרשת הסלולרית (מהנידים הקיימים).
אנחנו לא אוהבים אלחוטיים אז ביטלתי מראש אופציות כאלו.
שלום , שמי רפי זרח, מנהל מוצרים בחברת יורוקום תקשורת דיגיטלית בע"מ - תחום מוצרי אודיו , ווידאו , טלפוניה .
לגבי טלפון אלחוטי של פנסוניק עם חיבור לטלפוניה סלולארית בעזרת טכנולוגיה BLUETOOTH ,
חשוב לי לקבל מידע על דגם המכשיר שברשותך , במידה ואנו משווקים את הדגם שלך - אשמח לעזור לך להנות מהמכשיר ואכן להשתמש בו כיאה
תוכל להתקשר אלי בנושא
0503113256
רפי זרח
לגבי טלפון אלחוטי של פנסוניק עם חיבור לטלפוניה סלולארית בעזרת טכנולוגיה BLUETOOTH ,
חשוב לי לקבל מידע על דגם המכשיר שברשותך , במידה ואנו משווקים את הדגם שלך - אשמח לעזור לך להנות מהמכשיר ואכן להשתמש בו כיאה
תוכל להתקשר אלי בנושא
0503113256
רפי זרח
הי רפי
תודה על פנייתך. המוצר נרכש בארהב- מה לעשות שיחידת בסיס וארבע יחידות אלחוטיות לא עולות כאן 89 דולר......
ההפעלה היא פשוטה, פשוט יוצרים לינק בין היחידה לפלאפון וזהו.
הבעיה שאיכות השמע לא טובה ועם זה אין מה לעשות.
דומה הדבר לדיבוריות ברכב, יש מצויינות ויש פשוט גרועות.
תודה על פנייתך. המוצר נרכש בארהב- מה לעשות שיחידת בסיס וארבע יחידות אלחוטיות לא עולות כאן 89 דולר......
ההפעלה היא פשוטה, פשוט יוצרים לינק בין היחידה לפלאפון וזהו.
הבעיה שאיכות השמע לא טובה ועם זה אין מה לעשות.
דומה הדבר לדיבוריות ברכב, יש מצויינות ויש פשוט גרועות.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אני משתמש ב Cobra הוא דיי מוצלח.
יותר טוב מקופסאות אחרות דומות. DTMF עובד חלק בחיוג ובהמשך. איכות קול טובה מאוד. מציג מספר טלפון של מי שמתקשר בשיחה מזוהה במכשיר הבזק.
הוא נתקע פעם בכמה שבועות וצריך לנתק מהחשמל ולחבר חזרה.
יותר טוב מקופסאות אחרות דומות. DTMF עובד חלק בחיוג ובהמשך. איכות קול טובה מאוד. מציג מספר טלפון של מי שמתקשר בשיחה מזוהה במכשיר הבזק.
הוא נתקע פעם בכמה שבועות וצריך לנתק מהחשמל ולחבר חזרה.
קוברה 215? כמו שבלינק?jpost כתב:אני משתמש ב Cobra הוא דיי מוצלח.
הוא נתקע פעם בכמה שבועות וצריך לנתק מהחשמל ולחבר חזרה....
מה זה DTMF?
אין צורך בקו קל של בזק נכון? (עוד חסכון של 25 שקל)
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
מאמזון, משלוח דרך מסטופembedded כתב:מעולה, אני רץ להזמין.jpost כתב:DTMF זה חיוג צלילים מטלפון ביתי.
כן קוברה כמו בלינק באמזון.
לא צריך קו של בזק. צריך מכשירי טלפון בייתים או מרכזייה בבית....
אפשר לדעת מאיפה קנית?...
אפשר לדעת כמה עלה משלוח והאם שילמת משהו בנוסף למשלוח?jpost כתב:מאמזון, משלוח דרך מסטופembedded כתב:מעולה, אני רץ להזמין.jpost כתב:DTMF זה חיוג צלילים מטלפון ביתי.
כן קוברה כמו בלינק באמזון.
לא צריך קו של בזק. צריך מכשירי טלפון בייתים או מרכזייה בבית....
אפשר לדעת מאיפה קנית?......
טוב, הגיע הקוברה שנתתי בלינק...
חיברתי לשני מכשירי סלולרי ולטלפון קוי ועובד מעולה.
חיברתי למרכזיה כקו חוץ שני ולא עובד (אין צליל חיוג לקו זה).
ניסיתי גם במקום הקו הראשי ואז אין צליל חיוג כלל.
המרכזיה היא לוגיפון LT412
מישהו הצליח לחבר את הקוברה הזה למרכזיה?
האם יש למשהוא מה יכול להיות ההבדל בין קו מהמכשיר שבדקתי עם טלפון רגיל לבין קו בזק שמפריע למרכזיה?
תודה מראש...
חיברתי לשני מכשירי סלולרי ולטלפון קוי ועובד מעולה.
חיברתי למרכזיה כקו חוץ שני ולא עובד (אין צליל חיוג לקו זה).
ניסיתי גם במקום הקו הראשי ואז אין צליל חיוג כלל.
המרכזיה היא לוגיפון LT412
מישהו הצליח לחבר את הקוברה הזה למרכזיה?
האם יש למשהוא מה יכול להיות ההבדל בין קו מהמכשיר שבדקתי עם טלפון רגיל לבין קו בזק שמפריע למרכזיה?
תודה מראש...