טוב אז ככה:
*ישלי כמה דגמים שאני די סגור עליהם,וכמה שאלות על סדרות שגם נלקחו בחשבון..אבל לפני-כמו שהמומחים פה אוהבים-פרטים מקדימים!
-סלון די קטן..משו כמו 3 מטר אפילו טיפה פחות נטו(תולים את הטלויזיה על הקיר כנראה כדי "להרויח עוד מרחק")
-קיים דלת יציאה לגינה ממש ליד הטלויזיה ככה שאמנם יש תריסים ואפשר להחשיך והכל..אבל אנחנו סגורים על LED בגלל ההשתקפות
-רוב הצפייה ביום יום תיהיה תכני SD כאשר בערבים לפעמים יוצא לנו לראות סרטים..לגבי האיכויות אני עדיין לא נכנסתי חזק לתחום ככה שרק אחרי שנרכוש את המסך נתחיל להשיג סרטי FHD בלו ריי וכל זה..(אם צריך סטרימר-נקנה! למרות שהבנתי שיש כבר מסכים עם סטרימר מובנה וזכרון והכל)
-התקציב הוא מאוד גמיש! ברמת העיקרון המטרה לבזבז כמה שפחות..משו בסביבות ה6-7 אלף שקל..אבל יש אפשרות להגיע גם עד 10.-11
-אני שמעתי המון דעות בקשר לגודל המסך..ולכן התקציב מאוד משתנה! אני עדיין לא סגור על 46,47 או 55, למרות שיש עדיפות ברורה ל55..אני צריך את השילוב בין רמה טכנולוגית גודל ומחיר כמובן
**טוב אז מבדיקות ו"ימי עיון" שעשיתי ברשתות והתרשמתי מכל מיני מסכים הבנתי שיש כמה מתחרות חזקות בעסקי הLED-
1.סמסונג 2. פיליפס 3. פנסוניק 4. LG
עכשיו הדגמים שעלו בסמסונג זה ה6200 או ה6800(ההבדלים בניהם שווים את הפרשי המחיר?)
פיליפס הבנתי שיש להם מסכים מאוד איכותיים ברמת איכות וצבע תמונה אבל מבחינת הסמארט והפיצרים הכל מסורבל באנגלית ולא "חכם"? שמעתי על 7007 ו5507 ששוות בדיקה..
בפנסוניק אנלא מכיר דגמים..אבל ראיתי בחנות ויש להם מסכים מעוצבים להפליא וגם רמת תמונה גבוהה!
ובLG הבנתי שהסדרה היחידה ששווה בדיקה זאת הLM החדשה..671 או 860 (ובמקרה של תקציב נמוך ה620)
אני לא הכי מבין בניתוח תמונות והכל..ככה שללכת לחנות ולבחור לפי טעם אישי לא הכי עזר לי :\
אם אפשר שתמליצו לי ממה שקראתם, או דגמים שלא ציינתי, שיתאימו למחיר ולדרישות אני יותר מאשמח
באמת שכבר השגעתי מכל הסדרות הדגמים והכל..
מבחינה טכנית יש כמה מושגים שלא הכי הבנתי אבל הבנתי שמאוד חשובים שיהיו במסכים- מה עדיף מבחינת תאורה? FULL LED או EDGE LED? ומה זה המיקרו דיממינג הזה? במסכי סמסונג-מה זה הULTRA CLEAR? ואם כמה שנסיתי לא הצלחתי להבין מה החשיבות של הפאנל, איך אני יודע איזה סוגי פאנל יש, ומה הכי טוב! וגם כמה ניגודיות זה "mege contrast" במסכי סמסונג? לא מצאתי מספר כמו בlg שזה 10 מיליון..
אוף,כמה חפרתי, אבל באמת שלהוציא סכום של 10K בשבילי על מוצר שיתברר כדרג B יהיה אכזבה..תודה רבה מראש לעוזרים וחג שמח לכולם