אחרי יום קשה בחנויות,ועשרות בדיקות-השבוע אני קונה את הLED-חייב עזרה אחרונה!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם!! אני כבר הרבה זמן קורא כאן בפורום ורק עכשיו ממש שנייה לפני שאני מאבד את השפיות מרוב המגוון האינסופי והטכנולוגיות החלטתי להרשם לקהילה ולשפוך פה את הלב..אולי כמה מהמומחים פה יעשו לי סדר בבאלגן ויעזרו לי להסגר על LED חדשה שאני מפנק את האישה עד שבוע הבא גג(יומולדת :wink: )
טוב אז ככה:
*ישלי כמה דגמים שאני די סגור עליהם,וכמה שאלות על סדרות שגם נלקחו בחשבון..אבל לפני-כמו שהמומחים פה אוהבים-פרטים מקדימים!
-סלון די קטן..משו כמו 3 מטר אפילו טיפה פחות נטו(תולים את הטלויזיה על הקיר כנראה כדי "להרויח עוד מרחק")
-קיים דלת יציאה לגינה ממש ליד הטלויזיה ככה שאמנם יש תריסים ואפשר להחשיך והכל..אבל אנחנו סגורים על LED בגלל ההשתקפות :)
-רוב הצפייה ביום יום תיהיה תכני SD כאשר בערבים לפעמים יוצא לנו לראות סרטים..לגבי האיכויות אני עדיין לא נכנסתי חזק לתחום ככה שרק אחרי שנרכוש את המסך נתחיל להשיג סרטי FHD בלו ריי וכל זה..(אם צריך סטרימר-נקנה! למרות שהבנתי שיש כבר מסכים עם סטרימר מובנה וזכרון והכל)
-התקציב הוא מאוד גמיש! ברמת העיקרון המטרה לבזבז כמה שפחות..משו בסביבות ה6-7 אלף שקל..אבל יש אפשרות להגיע גם עד 10.-11
-אני שמעתי המון דעות בקשר לגודל המסך..ולכן התקציב מאוד משתנה! אני עדיין לא סגור על 46,47 או 55, למרות שיש עדיפות ברורה ל55..אני צריך את השילוב בין רמה טכנולוגית גודל ומחיר כמובן (Y)

**טוב אז מבדיקות ו"ימי עיון" שעשיתי ברשתות והתרשמתי מכל מיני מסכים הבנתי שיש כמה מתחרות חזקות בעסקי הLED-
1.סמסונג 2. פיליפס 3. פנסוניק 4. LG
עכשיו הדגמים שעלו בסמסונג זה ה6200 או ה6800(ההבדלים בניהם שווים את הפרשי המחיר?)
פיליפס הבנתי שיש להם מסכים מאוד איכותיים ברמת איכות וצבע תמונה אבל מבחינת הסמארט והפיצרים הכל מסורבל באנגלית ולא "חכם"? שמעתי על 7007 ו5507 ששוות בדיקה..
בפנסוניק אנלא מכיר דגמים..אבל ראיתי בחנות ויש להם מסכים מעוצבים להפליא וגם רמת תמונה גבוהה!
ובLG הבנתי שהסדרה היחידה ששווה בדיקה זאת הLM החדשה..671 או 860 (ובמקרה של תקציב נמוך ה620)

אני לא הכי מבין בניתוח תמונות והכל..ככה שללכת לחנות ולבחור לפי טעם אישי לא הכי עזר לי :\
אם אפשר שתמליצו לי ממה שקראתם, או דגמים שלא ציינתי, שיתאימו למחיר ולדרישות אני יותר מאשמח :D
באמת שכבר השגעתי מכל הסדרות הדגמים והכל..
מבחינה טכנית יש כמה מושגים שלא הכי הבנתי אבל הבנתי שמאוד חשובים שיהיו במסכים- מה עדיף מבחינת תאורה? FULL LED או EDGE LED? ומה זה המיקרו דיממינג הזה? במסכי סמסונג-מה זה הULTRA CLEAR? ואם כמה שנסיתי לא הצלחתי להבין מה החשיבות של הפאנל, איך אני יודע איזה סוגי פאנל יש, ומה הכי טוב! וגם כמה ניגודיות זה "mege contrast" במסכי סמסונג? לא מצאתי מספר כמו בlg שזה 10 מיליון..
אוף,כמה חפרתי, אבל באמת שלהוציא סכום של 10K בשבילי על מוצר שיתברר כדרג B יהיה אכזבה..תודה רבה מראש לעוזרים וחג שמח לכולם :D
נערך לאחרונה על ידי nof558 ב 02/10/2012 19:31, נערך פעם 1 בסך הכל.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #2 

התרשמתי לטובה מהסמסונג 6800 , ראיתיגם את ה-6200. אם אתה לא מהחבר'ה שרואים כל פיקסל - לך על ה-6200.

לסמסונג יש תמיכה טובה בעברית ועכשיו למי שיש טלוויזית סמארט שלהם - יש גם VOD (בחינם) ככה שזה עוד יתרון.

גם אני כמוך מתלבט עדיין (מחכה לצבור עוד מזומנים) .
את ה-LG הספציפית לא ראיתי אך כן ראתי את ה-651 ויש לה תמונה לא רעה בלבד (עדיין מעדיף את הסמסונג 6800) .

לגבי השאר לא מכיר מספיק כדי לעזור לך.
בכל מקרה - אצלי הבחירה בתלת מימד רק עם משקפיים אקטיביות (מה ששולל את ה-LG עם המשקפיים הפאסיביות).

nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

תודה מוטי אשמח לעוד תגובות ודעות בנושא...מה שכן הרבה מוכרים בחנות אמרו לי שההבדל הוא לא משמעותי בין ה6200 ל6800 ולכן לא מצדיק את ההפרשים! מה גם שראיתי שסידרה D משום מה לא נופלת בדגמי 6400 ומעלה מסדרת E הנמוכות..וההפרש במחירים רציני! שים (l)

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5004
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #4 

ה-6400 היא מעולה רק ... קשה למצוא אותה .
אם יש לך אפשרות - קנה .

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4655
נתן תודות: 191 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #5 

לסמסונג אחלה מסכים, מקווה שלא תצטרך את שירות התיקונים שלהם- כי אז אכלת אותה
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

תודה למגיבים דבר ראשון! עכשיו..הd6400 קיים בזאפ באיזה 20 חנויות..באותו מחיר של הes6200 ככה שבאמת לא מובן לי..מה ההבדלים בניהם? וכל הביקורות הטובות הם ספציפית ל6400 או שגם ל6600 ול7000 ומעלה יש חלק בחגיגה?? מבחינת יכולות סמארט תלת ממיד ואיכות תמונה הם לא נופלים מסדרת e? וכן..אני יודע שצריך לדאוג לייבוא מורשה של סמליין ולא מקבילי :) אם אפשר עוד תשובות והתייחסות לשאר סימני השאלה יהיה נדירר..

nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

האמת שמתחיל להתגבש אצלי הכיוון לגבי סמסונג..נראלי שגם בקטע של הממשק העיברית הנוח,האפליקציות והvod החדש ששמעתי שמכיל תכני hd סדרות סרטים והכל בחינם מהווים יתרון משמעותי למשתמש הפשוט!(רוב האנשים חחח) מי שיכול לעזור לי בקטע של הניגודיות שלהם,האולטרא קליר ושאר שאלות מלמעלה אני אודה לו מאוד :)

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #8 

אני לא מכיר יותר מדי דגמים אבל קניתי לחבר TV לא מזמן וההתרשמות שלי מול הצרכים שפירטת אומרת שאם אתה יכול להגיע עד 10-11K קודם כל תגדיר גודל מסך.
למשל 46 של סמסונג עם תלת מימד, סמארט ומסגרת דקה לא אמור לעבור את ה 8-9K
יותר גדול מזה אני לא בקיא באפשרויות. מרחק של 3 מטר די מגביל אותך ל 42 או 46.
זה מה שאני הייתי קונה והאמת אני מתחילת לתכנן את זה.
אזהרה: סמסונג תקנה עם אחריות של היבואן הרשמי ולא י. שלום.

nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

אם כמה מהמומחים יגיבו פה החג שלי יהפוך לשמח יותר..מבטיח =] ליאור טל מקרנסקי דור וכל מי שמכיר יודע אל תתביישו =]

dor8
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4835
נתן תודות: 295 פעמים
קיבל תודות: 195 פעמים

שליחה #10 

המסכים שהזכרת מבית סמסונג ופיליפס מצוינים ובחירה בכל אחד מהדגמים
שהוזכרו תביא להנאה ולתוצאות יפות.
כפי שגם הזכרת נושא הפיצ׳רים והתמיכה בעברית הרבה יותר מפותח בסמסונג
מאשר בפיליפס וגם כן בהשוואה לחברות אחרות ולכן אם זה מהווה פקטור רציני
עבורך הייתי בוחר באחד מדגמי הסמסונג הבכירים ככל שהתקציב יאפשר.

Full led פחות נפוץ כיום בגלל שיקולי עלות יצור גבוהים של החברות ומה גם שתקציבך
לא יאפשר זאת. כך שהבחירה היא edge led. מיקרו דימינג - שיטת פיזור/עמעום תאורת הלדים
באופן שישפר את הקונטרסט ועומק השחורים ואת איכות התמונה בכלל.

חג שמח.

avilior
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1629
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #11 

קח עוד נקודה למחשבה למרות שזה עלול לבלבל אותך... יש עוד חברה בשוק - קוראים לה SONY.
עד עכשיו כל המסכים שלי היו מתוצרת SONY ומעולם לא התאכזבתי...

nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

תודה רבה רבה על התגובות! אבי באמת שסוני חברה טובה..אני אשמח לשמוע על דגם שיתאים לי (Y) באמת שאהבתי את התגובה שלך דור והיא חיזקה אצלי את הכיוון על סמסונג/פיליפס...הבנתי שהLg לא הכי פופולריות כאן בפורום חחח..למרות שמבחינת מפרט ה671 לא נופלת משום מסך שהזכרתי. בקשר לפיצרים והעיברית זה באמת חשוב לי והכל..אבל תכלס איכות תמונה,הצבעים החיים,תמונה שרצה חלק ונעימה לעין זה השיקול הראשון ללא ספק! לכן פיליפס נשארת במירוץ..כי שמעתי שאוי המסארט שלהם די כושל-אבל האיכות תמונה הכי טובה מכולם! לגבי הסמסונג דבר נוסף-מה הקונטרסט שלהם? והאם אני צריך לבדוק את סוג הפאנל לפני הרכישה של המסך? תודה לכם אנשים..חג שמח ושבת שלום! :)

natis
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

לי יש LG 47LM620Y ומרוצה לגמרי העברית הסטרימיניג מהמחשב וגם המחיר הגיוני

שליחה #13 

אבל זו דעתי :D

nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

מחר אני מזמין את הטלויזיה ועדיין אין לי דגם חחח..אני כנראה יחליט ברגע האחרון בחנות :)הבנתי שבסמסונג אני מקבל חוץ מ4 משקפיים גם מקלדת ועכבר אלחוטי? מה עוד צריך לשים לב לפני הקנייה?(כן..כמובן אחריות רישמית של סמליין) תודה לכם!

nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

מישו מכיר חנות מומלצת לקנות בה את ה6800 או ה6200 של סמסונג? אני מאזור המרכז..? :)

lllliiioor
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 177
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #16 

עם מה שהולך פה בארץ לקנות מסך סמסונג זה סיכון
אני קניתי מסך יחסית קטנטן ב2K לפני שנה וחצי תוך כדי התחייבות ל3 שנים סמליין - קיבלתי סוג של קומבינה:
סמליין שנה - רטפון שנתיים (לא ברור לי עדיין... עוד שנה וחצי למנאייק)
קניתי את המסך מא.ל.מ ואם אין לכם במקרה זיכוי של עלות המסך אני מציע לשקול אופציות נוספות.

יאמר לטובת סמסונג שיש להם מסכים נהדרים וזו הסיבה שהלכתי על אחד מהסמסונגים
אם בכל זאת תרצה סמסונג תבקש התחייבות בכתב - אחריות מלאה של 3 שנים מהיבואן הרשמי סמליין.

תתחדש ומזל טוב (b)

nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #17 

טוב חברים ברוך ה' אחרי הרבה התלבטויות בשישי האחרון קניתי את הסמסונג ES6800 עם אחריות 3 שנים סמליין(נבדק טוב) כמו שהרבה המליצו לי פה בפורום..המחיר אחרי הנחה היה 6900 ש"ח+ 2 משקפיים...נקנתה בP.R חשמל בחדרה אחלה שירות דרך אגב :)
רציתי גם מתלה לקיר ולהוציא ממנו עוד משקפיים..אז הוא הציע לי דיל כזה: כבל HDMI+עוד 4 משקפיים+מתלה לקיר +הובלה עד הבית ב400 שקל..
יענו 7300 ש"ח..הלכתי על זה בסוף! *שילמנו במזומן..
בלי קשר לטלויזיה הזאת..חבר של אבא שלי הגיע איתי לחנות ולקח את הסמסונג E490 ב4300 ש"ח..
רציתי לדעת אם המחיר הזה נחשב זול..וגם אם עליי לקנות לES6800 סטרימר -כונן קשיח חיצוני או שמספיק הסטרימר המובנה?
תודה רבה רבה על כל ההמלצות והתשובות אני מאמין שאני עוד יצטרך עזרה עם המסך ו"הסמארט" והכל..ובקרוב גם אעלה ביקורת קצרה על הטלויזיה!
יום טוב לכולם!~

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #18 

יקר יקר, פשוט שחיטה
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

nof558 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #19 

רגע אתה ציני? או שזה באמת נחשב מחיר יקר?

ronen61
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #20 

ציני

כבר קנית, ת.ת.ת
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע

שלח תגובה