חוויית קנייה מזעזעת
שלום לכולם,
רציתי לספר לכם על קנייה שהתבררה כסיוט.
לפני כחודש עברתי לדירה חדשה עם החברה, וגילינו ש-32 אינץ' לסלון זה לא לעניין.
חשבתי לעצמי "נו, תירוץ טוב לקנות טלוויזיה חדשה"...
הזמנתי ב-23.9 בשעה 9 בבוקר, במסגרת המכירות "מהיום למחר" של וואלה שופס טלוויזיה 46" של סמסונג (ua46d5500), מה שאומר, שהייתי אמור לקבל את הטלוויזיה ביום העסקים למחרת - יום שני, ה-24.9.
בסופו של דבר, קיבלתי את הטלוויזיה אחרי יום כיפור, ביום חמישי(26.9), והטכנאי הגיע להתקין אותה למחרת(27.9).
הטלוויזיה מדהימה, בהחלט עלתה על הציפיות.
אגב, אחת הסיבות שקניתי את הטלוויזיה היא כי אני כרגע מפתח לה אפליקציות במסגרת פרויקט באוניברסיטה וחשבתי שיהיה מאוד נוח לעבוד עליה בבית, וסמכתי על זה שבמהלך החג אוכל לעבוד עליה.
יום ראשון בבוקר(29.9), מדליק את הטלוויזיה, 20 דקות של הנאה, ו *פוף* התמונה נעלמת, ובפינה השמאלית למטה מופיעים פיקסלים מוזרים כאשר בשאר המסך אין תמונה.
התקשרתי למוקד שניתן לי על ידי וואלה שופס, דרשתי שיחליפו לי את הטלוויזיה, רטפון (מתברר שהם אלה שנותנים שירות אחריות ולא סמליין כפי שפורסם באתר) הועילו בטובם לקבוע טכנאי ליום שלישי, במקום יום רביעי אחרי הרבה מאוד לחץ שהפעלתי עליהם.
בנוסף, התעצבנתי והתקשרתי גם אל וואלה שופס, וכמובן שהם החליטו לא להתייחס, ולא חזרו אלי אפילו עם תשובה כלשהי.
היום שוב, התקשרתי לוואלה שופס, ועדיין לא קיבלתי תשובה.
החלטתי לבטל את ההזמנה, ושוב, עדיין לא חזרו אלי מוואלה שופס.
במקביל לזה, היה טכנאי ששלח דוח ליבואן ולפי מה שהוא אומר, מחר יצרו איתי קשר ויספקו לי טלוויזיה חלופית.
אם כל זה לא מספיק, אז גיליתי שה-3 שנים אחריות על ידי סמליין שמפורסמות באתר וואלה שופס במעמד הרכישה, הן שנות אחריות שמסופקות על ידי רטפון, ולא סמליין עצמם, עוד "עבודה בעיניים".
אז מה היה לנו פה?
1. מבצע "מהיום למחר" שהפך ל"מהיום לעוד 4 ימים" (טוב היה יום כיפור באמצע - אז 3 ימים).
כלומר, שילמתי על שירות, ולא קיבלתי אותו. כבר שבוע ויומיים עברו ועדיין אין לי טלוויזיה.
2. טלוויזיה שמתקלקלת יומיים אחרי שהטכנאי בא להתקין אותה.
3. 4 פעמים התקשרתי לוואלה שופס, ולא טיפלו בכלום.
4. שמעתי וראיתי תגובות מפחידות מאוד על רטפון - דבר שמטריד אותי מאוד, אלוהים יודע איזו טלוויזיה חלופית ישלחו לי.
פשוט גועל נפש של שירות, במיוחד אחרי שכבר רכשתי הרבה פעמים בוואלה שופס, בסכום שעולה על 15 אלף שקל.
אשמח לעצות ואיך להתנהל איתם בהמשך.
רציתי לספר לכם על קנייה שהתבררה כסיוט.
לפני כחודש עברתי לדירה חדשה עם החברה, וגילינו ש-32 אינץ' לסלון זה לא לעניין.
חשבתי לעצמי "נו, תירוץ טוב לקנות טלוויזיה חדשה"...
הזמנתי ב-23.9 בשעה 9 בבוקר, במסגרת המכירות "מהיום למחר" של וואלה שופס טלוויזיה 46" של סמסונג (ua46d5500), מה שאומר, שהייתי אמור לקבל את הטלוויזיה ביום העסקים למחרת - יום שני, ה-24.9.
בסופו של דבר, קיבלתי את הטלוויזיה אחרי יום כיפור, ביום חמישי(26.9), והטכנאי הגיע להתקין אותה למחרת(27.9).
הטלוויזיה מדהימה, בהחלט עלתה על הציפיות.
אגב, אחת הסיבות שקניתי את הטלוויזיה היא כי אני כרגע מפתח לה אפליקציות במסגרת פרויקט באוניברסיטה וחשבתי שיהיה מאוד נוח לעבוד עליה בבית, וסמכתי על זה שבמהלך החג אוכל לעבוד עליה.
יום ראשון בבוקר(29.9), מדליק את הטלוויזיה, 20 דקות של הנאה, ו *פוף* התמונה נעלמת, ובפינה השמאלית למטה מופיעים פיקסלים מוזרים כאשר בשאר המסך אין תמונה.
התקשרתי למוקד שניתן לי על ידי וואלה שופס, דרשתי שיחליפו לי את הטלוויזיה, רטפון (מתברר שהם אלה שנותנים שירות אחריות ולא סמליין כפי שפורסם באתר) הועילו בטובם לקבוע טכנאי ליום שלישי, במקום יום רביעי אחרי הרבה מאוד לחץ שהפעלתי עליהם.
בנוסף, התעצבנתי והתקשרתי גם אל וואלה שופס, וכמובן שהם החליטו לא להתייחס, ולא חזרו אלי אפילו עם תשובה כלשהי.
היום שוב, התקשרתי לוואלה שופס, ועדיין לא קיבלתי תשובה.
החלטתי לבטל את ההזמנה, ושוב, עדיין לא חזרו אלי מוואלה שופס.
במקביל לזה, היה טכנאי ששלח דוח ליבואן ולפי מה שהוא אומר, מחר יצרו איתי קשר ויספקו לי טלוויזיה חלופית.
אם כל זה לא מספיק, אז גיליתי שה-3 שנים אחריות על ידי סמליין שמפורסמות באתר וואלה שופס במעמד הרכישה, הן שנות אחריות שמסופקות על ידי רטפון, ולא סמליין עצמם, עוד "עבודה בעיניים".
אז מה היה לנו פה?
1. מבצע "מהיום למחר" שהפך ל"מהיום לעוד 4 ימים" (טוב היה יום כיפור באמצע - אז 3 ימים).
כלומר, שילמתי על שירות, ולא קיבלתי אותו. כבר שבוע ויומיים עברו ועדיין אין לי טלוויזיה.
2. טלוויזיה שמתקלקלת יומיים אחרי שהטכנאי בא להתקין אותה.
3. 4 פעמים התקשרתי לוואלה שופס, ולא טיפלו בכלום.
4. שמעתי וראיתי תגובות מפחידות מאוד על רטפון - דבר שמטריד אותי מאוד, אלוהים יודע איזו טלוויזיה חלופית ישלחו לי.
פשוט גועל נפש של שירות, במיוחד אחרי שכבר רכשתי הרבה פעמים בוואלה שופס, בסכום שעולה על 15 אלף שקל.
אשמח לעצות ואיך להתנהל איתם בהמשך.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
סמליין נותנים בכלל שירות בעצמם?
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
פחד איימים להתעסק עם "היבואנים" המקבילים האלה אני אומר לכם...
או שחסכת ב-500 שקל או שיצאת בנזק של 2000 ופחות שיערות על הראש.
או שחסכת ב-500 שקל או שיצאת בנזק של 2000 ופחות שיערות על הראש.
- 9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
מספיק היה להביט ברייטינג שלהם אצל זאפ על מנת לרדת לגמרי מכל הקניה הזו:
http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?si ... pageinfo=2
כל כך הרבה ביקורות מזעזעות על איחורים בסיפוק המוצר, סיפוק מוצר שגוי, אחריות שונה מהפרסום וכו וכו'...
http://www.zap.co.il/clientcard.aspx?si ... pageinfo=2
כל כך הרבה ביקורות מזעזעות על איחורים בסיפוק המוצר, סיפוק מוצר שגוי, אחריות שונה מהפרסום וכו וכו'...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
וואלה שופס משווק מורשה של סמליין והם נותנים את אותה אחריות יבואן רשמי כמו השאר. זה שסמליין החליטו לעבוד עם רטפון לא קשור לוואלה שופס (ללא קשר לשירות הלקוחות שלהם במקרה הזה)
- סלון-חללית
- עוסק בתחום

- תגובות: 72
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא קראת לפני תגובות של לקוחות על השירות שלהם? לא הבנתי..
עדכון קטן
אני ראיתי ביקורות בזאפ על וואלה שופס, אבל יש לי ניסיון של הרבה שנים איתם, וקניתי דרכם הרבה דברים, כולל מחשבים ניידים, והכל היה מצוין... גם כשהייתי צריך שירות.
הפעם הם איכזבו, ובגדול.
בקשר לסמליין, לאחר שרטפון טיפלו בזה, קיבלתי טלפון מסמליין שבו הובטח לי שמחר אני אקבל מסך חדש, מהאריזה, לא מחודש. נחיה ונראה, מקווה שכל הסיפור הזה ייגמר בטוב.
אבל וואלה שופס - גם אם יהיה הבדל של 500 שקל במחיר, אני לא אתקרב אליהם יותר.
הפעם הם איכזבו, ובגדול.
בקשר לסמליין, לאחר שרטפון טיפלו בזה, קיבלתי טלפון מסמליין שבו הובטח לי שמחר אני אקבל מסך חדש, מהאריזה, לא מחודש. נחיה ונראה, מקווה שכל הסיפור הזה ייגמר בטוב.
אבל וואלה שופס - גם אם יהיה הבדל של 500 שקל במחיר, אני לא אתקרב אליהם יותר.
רטפון קקות , המיץ של הזבל , הלוואי והיו לי עוד מילים גסות לתאר את השירות הגרוע שלהם
קיבלתי מהם 2 כוויות קשות כשהתקלקה לי הטלוויזיה , וגם החדשה שהביאו במקום התקלקה..
אחרי אין ספור טלפונים , פקסים ,מיילים , שיחה עם המנהל , שיחה עם אחראי משמרת , שיחה נציג שירות בכיר
קיבלתי את מה שרציתי.
ירקתי דם תאמין לי
קיבלתי מהם 2 כוויות קשות כשהתקלקה לי הטלוויזיה , וגם החדשה שהביאו במקום התקלקה..
אחרי אין ספור טלפונים , פקסים ,מיילים , שיחה עם המנהל , שיחה עם אחראי משמרת , שיחה נציג שירות בכיר
קיבלתי את מה שרציתי.
ירקתי דם תאמין לי
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14356
- נתן תודות: 990 פעמים
- קיבל תודות: 1220 פעמים
רטפון וסמליין מתנהלים ונותנים שירות גרוע יותר מאחרון הסוחרים בשוק...
ידוע כבר במשך שנים.
לא יודע איך היצרן מסכים לזה שיש לו נציג זוועתי כזה.

ידוע כבר במשך שנים.
לא יודע איך היצרן מסכים לזה שיש לו נציג זוועתי כזה.
במסגרת הפרויקט שאני עושה באוניברסיטה עם סמסונג, יש לי קשר ישיר עם מנהל השיווק של סמסונג בארץ,
אני אעלה בפניו את הטענות האלה, מקווה שזה יזיז שם משהו...
אני מניח שאחרי שאני אספר לו איזו חוויית קנייה היתה לי הוא יהפוך שם שולחנות.
אף אחד לא ימשיך לקנות סמסונג אם זה יימשך ככה.
אני אעלה בפניו את הטענות האלה, מקווה שזה יזיז שם משהו...
אני מניח שאחרי שאני אספר לו איזו חוויית קנייה היתה לי הוא יהפוך שם שולחנות.
אף אחד לא ימשיך לקנות סמסונג אם זה יימשך ככה.
אולי הוא יוכל לעזור לך אבל לא יוכל לשנות שם דברים.
אני קצת פסימי בזה, כי אני בטוח שהם בסמי ליין מודעים לגבי הבעיה, מספיק להקיש רטפון בגוגל ולראות את כמות התביעות נגדם.
בסמי ליין הם בונים על השם החזק של סמסונג ולכן הם יכולים להרשות לעצמם לקחת מעבדה סוג Z.
זה כמו שמחר, ישאפר יוותרו על מסכי סוני.ומי שיתחיל לייבא אותם יהיה פלאפל חתוכה. אז מה, אנשים יותר לא יקנו מסכי סוני?
אני קצת פסימי בזה, כי אני בטוח שהם בסמי ליין מודעים לגבי הבעיה, מספיק להקיש רטפון בגוגל ולראות את כמות התביעות נגדם.
בסמי ליין הם בונים על השם החזק של סמסונג ולכן הם יכולים להרשות לעצמם לקחת מעבדה סוג Z.
זה כמו שמחר, ישאפר יוותרו על מסכי סוני.ומי שיתחיל לייבא אותם יהיה פלאפל חתוכה. אז מה, אנשים יותר לא יקנו מסכי סוני?
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע