ראש העיר של ניו יורק, בלומברג, נאם על הייטק בניו יורק במשרדי Boxee

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78827
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5384 פעמים

שליחה #1 

כל הכבוד לבוקסי, ולאבנר רונן על ההישג (זה לא מינורי).

בלומברג נאם על הדרך שהוא מתכנן לשמור חברות הייטק כמו בוקסי בעיר ניו יורק למרות העלויות המחייה הגבוהים.

אבנר רונן אמר שאין מקום טוב יותר לבנות חברה כמו בוקסי מאשר בניו יורק.

מקור: PCMAG

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #2 

בוקסי , קיימים ? מתפתחים? לא נראה ככה לפי מה שהולך עם הבוקסי בוקס והיחס לקהילה. :evil: (ואני עוד מעריץ מושבע לשעבר..)
אכן הישג בכל אופן (Y)

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

dgent,
החברה דיי שינתה מודל.
את ה-Cloudee אתה מכיר?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2433
נתן תודות: 172 פעמים
קיבל תודות: 120 פעמים

שליחה #4 

מעשית המודל הזה אומר שרוכשי הקופסא נזרקו ל..
וזה קרה לפני יותר מחצי שנה
וגם אני מאלה שהמליצו לחברים לקנות

dgent
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2221
נתן תודות: 158 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #5 

עכשיו כן . :)
לא לגמרי ברור לי מה הקשר לבוקסי , ובכל אופן , גם אם המודל שונה , לא הגיוני שמתייחסים ככה ללקוחות שהוציאו את מיטב כספם על המוצרים שלהם.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

המוצר Boxee Box הוא לא שלהם אלא של D-Link.
התלונות צריכות להיות אם כבר אליהם.
אגב, לא רק שהם לא מתייחסים אלא גם יוצאת גירסה חדשה של הקופסה....
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

המודל לא יצא כולו לאור, אפשר לראות רק רמזים למודל שלהם. צריך להבין שה-Boxee box לא ממש עשה את מה שהוא היה צריך לעשות:
1. נמכרו "רק" 250K יחידות (זה לא רע, אבל זה גם לא משתווה למתחרים כמו WD או AppleTV או Roku
2. Boxee עצמם לא הרוויחו כלום פר מכשיר, בגלל המודל של קוד הפתוח.
3. אינטל סגרו את הברז - אין כרגע תוכניות להמשיך עם הצ'יפסט שעליו התבסס Boxee Box

בקיצור, הם במהלך די משמעותי של שינוי תפיסה (אגב, זה יהיה השינוי השלישי שלהם).

המודל החדש מתמקד הרבה יותר ב-mass market ובשוק האמריקאי ופחות בשוק העולמי. ה-Boxee box היה בראש ובראשונה קופסא שעליה רצו אפליקציות והיתה גם סטרימר. בארה"ב אין שוק לסטרימרים וגם אין צורך במיליון אפליקציות (רק מעטי מעטים משתמשים בכל האפליקציות שרצות על גבי Boxee box).

המודלים שהצליחו בארה"ב הם Roku ו-Apple TV וגם הם עדיין לא מהווים אלטרנטיבה מספיק ברורה.

האיום הכי גדול על Boxee לדעתי, ועל כל המודלים האחרים האלה זה המסכים החכמים.

שימו לב לסמסונג מודל ES למשל - יש שם אפליקציות של Netflix, Amazon ואפילו VOD ישראלי. כאשר חברות נוספות יגיעו לרמה הזו (LG לא הרחק משם) יש מצב שאין בעצם צורך בכל המודלים האלה, אלא אם הם מבוססי תוכנה בלבד.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

בלי לגרור את השרשור למחוזות אחרים - האחריות בהחלט שלהם
והאינפורמציה פרושה בפני קוראי הפורום שלהם

inonr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
שם מלא: inonr
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #9 

בוודאי שהאחריות היא שלהם, הם נתנו את השם שלהם למוצר. DLINK אחראית על החומרה.
זאת לא הבעיה שלי שפתאום כל קהל היעד נעלם לו או שפשוט לא היה קיים כלכך מלכתחילה.

לא היו פיתוחים ועדכונים למעלה מ 8 חודשים אם אני לא טועה, אז יפה שהם החליפו את תפיסת העולם שלהם, אבל מה איתנו, הצרכים, הקהל שהאמין וקנה את הקופסא שלהם והמליץ לעוד כמה חברים לקנות? נזרקנו לפינה?

כל הפורום שלהם מלא בתלונות על תקלות שנתגלו בדרך או שבכלל קיימות מהיום הראשון של המוצר ואף אחד לא טורח לסדר. ואני לא מדבר עלינו הישראלים הבכיינים לכאורה, אנשים מכל העולם כותבים שם ומתלוננים.

אז שיקחו את התפיסת עולם החדשה שלהם ושיעשו ממנה "טיירה" כי אני והאנשים שאני ממליץ להם מה לקנות לא נתקרב יותר ל BOXEE. זאת לא התנהגות של חברה שרוצה לכבד את עצמה.

חבל שראש העיר ב- "ה" הידעה של ניו יורק טרח להגיע למשרדים של חברה שמבזה את לקוחותיה.

tzah
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1172
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 119 פעמים

שליחה #10 

אין להם סיכוי ממשי להתחרות בשווקים והסיבות הן :

פלטפורמת אנדרואיד שולטת כיום ונפוצה במגוון עצום של מוצרי הבידור כגון : טלוויזיות "חכמות" , קופסאות אנדרואיד, דונגלים, מיקרו מקרנים והרשימה
ממשיכה ...

מוצר בעלות של כ- 40 דולר מבוסס אנדרואיד עושה את אותה עבודה בדיוק וכולל בתוכו מאות אלפי אפליקציות זמינות דרך גוגל מרקט עם יכולות עדכון
טובות וחזקות יותר בהשוואה לפלטפורמה פחות נפוצה ומוכרת ,אז מדוע שלקוח ישלם פי שניים או יותר מכך ?

לדעתי אינטל קצת אוכלת אותה בתחום מערכות מדיה סנטר ,בעיקר מאז שמוצרי מבוססי ארכיטקטורת ARM נכנסו חזק בשווקים האסיאתים הם נמכרים כמו "לחמניות" בכל העולם.
נערך לאחרונה על ידי tzah ב 02/10/2012 21:24, נערך פעם 1 בסך הכל.

HaimCohen
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #11 

אכזבה עמוקה. כבר לא מצפה מהם לפתח יכולות חדשות, שיתקנו את הבאגים ושהמכשיר יפסיק להיתקע כמה פעמים ביום.

tzah
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #12 

אפרופו מייסד ומנכ"ל החברה. אתם יכולים למצוא אותו בלינקדאין.

ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

עם כל הפרגון וההערכה לסוג התקשורת עם הלקוחות בתחילת הדרך
אנחנו לא נחפש אותו בלינקדאין או בכל מקום אחר
אין הכוונה שילך ויחפש או משהו מעליב
אלא להיפך:
עצוב כשהלקוחות כבר לא מחפשים אותך

tzah
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #14 

מדוע ולמה שלא תחפשו אותו בלינקדאין ותשאלו אותו מתי הבעיות יפתרו.
אז מה עדיף "לבכות" וירטואלית בפורומים ולתהות מתי אכן יסדרו את כל הבאגים שאתם מתלוננים עליהם ?

שח_מט
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3902
נתן תודות: 590 פעמים
קיבל תודות: 113 פעמים

שליחה #15 

אני עם עופר - בבית נלחם עם מחשב ותוכנות כמו בוקסי (הופסקה), XBMC (מסובכת) ו WMC (הזויה).
אצל חברה, מסך סמסונג חדש - תוך שבועיים הם שוקלים לזרוק את הוט דרך החלון, הילדים מכורים לאפליקציות ול VOD שיש שם, למדו לקחת מחברים סרטים על דיסק נייד, לחבר ל TV ולצפות. זה לא רק העתיד, זה גם מספיק פשוט לטכנופובים וזה מה שחשוב.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #16 

Inor

כשהחברה שהפלטפורמה שלך זנחו אותה (אינטל) בכלל לא בטוח שהם יכולים באפון אקטיבי לפתח את הבוקסי בוקס.

נראה כמה זמן אתה תוכל לקדם פלטפורמה בלי תמיכה וללא כל כסף שנכנס ממנה...

אני לא אומר שהם טלית שכולהתכלת, רק שהמצב סבוך הרבה יותר מכפי שאתה מצייר. בסופו של יום נעשו כמה מהלכים שגויים והחברה נוצרה בשביל להרוויח, לא בשביל לעבוד ללא כסף...

inonr
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 661
שם מלא: inonr
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #17 

עופר,

אין לי שום בעיה עם הרעיון של "החברה הוקמה בשביל להרוויח" ברור לי שהם רוצים להרוויח ולא לעבוד בחינם ואני גם לא מצפה מהם שיעבדו בחינם. מעצבן רק שהם מזגזגים כל כמה שנים עם "רעיון" חדש וזונחים את הקודם יחד עם כל הלקוחות.

אני לא יודע וגם לא מעוניין לקדם פלטפורמות כלשהן, אני טוב בתחומי ויודע לעשות את העבודה על הצד הטוב ביותר. כנראה שאנשי השיווק שם לא ראו את מה שצופן העתיד, לא חתמו על עסקות תמיכה טובות עם אינטל ולכן גם לא יכולים לקדם את הפלטפורמה שלהם יותר.

אני ועוד עשרות כמוני בפורום של החברה כבר לא מבקשים פיתוחים ועדכונים, אני רק מבקש שיפתרו את תקלות טכניות של המוצר. בעיות אודיו עם פורמטים כאלה ואחרים, בעיות אתחול באמצע עבודה ועוד כאלה וכאלה בעיות.

אין ספק שהעולם הולך לכיוון של טלויזיות חכמות מובנות סטרימינג ולכל מיני פתרונות בגודל של DOK בלי הרבה התחכמויות.

ההרגשה האישית שלי היא שהוזנחתי, אתה צודק אולי אינטל גם ברחו להם ותקעו אותם עם מעבד בעייתי אבל חברה הוגנת היתה מפרסמת הודעה לקהל לקוחותיה שקרה כך וכך או לפחות לא מוכרת יותר מוצר שהיא כבר בקושי יכולה לתמוך בו או יותר נכון כפי שמתפרסם כאן כנראה גם לא תרצה לתמוך בו יותר.

אביב_הוד
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 26
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #18 

שח_מט כתב:אני עם עופר - בבית נלחם עם מחשב ותוכנות כמו בוקסי (הופסקה), XBMC (מסובכת) ו WMC (הזויה).
אצל חברה, מסך סמסונג חדש - תוך שבועיים הם שוקלים לזרוק את הוט דרך החלון, הילדים מכורים לאפליקציות ול VOD שיש שם, למדו לקחת מחברים סרטים על דיסק נייד, לחבר ל TV ולצפות. זה לא רק העתיד, זה גם מספיק פשוט לטכנופובים וזה מה שחשוב.
...
הי שח_מט
לאן לשלוח את הצ'ק?
(Y)

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”